IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

топ експерт е
    и особено силно го радват процеси и събития, които не разбира
    а те от далече крещят, че не се случват в негов интерес
    Ти понеже много ги разбираш затова се подаде на паниката 2020 година и продаде ,нали ?
    Като си такъв разбирач и ги предвиждаш нещата защо не задържа ,хм ?
    Айде ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Не знам защо ти е смешно, но явно не знаеш ,че маса народ си изплати панелните апартаменти през '90 -те години с две-три заплати Не е прецедент да прецакаш банка !
      Това бяха апартаменти от отчуждени имоти и разни ведомствени, които бяха остойностени спрямо цената на панелките доста негативно. И стана след 01.02.1991 година при първата девалвация с един порядък. Беше прибавена цяла една нула, а цените за доплащане се запазиха старите. Ощетена беше държавата, а не банките. Банки тогава нямаше, имаше оформящи се такива от клоновете на БНБ. Така внушаваш, че е имало кредити тогава и сделки с НИ. Не е имало. Кредити нямаше и в началото на това столетие. Започнаха чак 2005-та,ако не и по-късно, и цените рипнаха. Кредити е имало само за наши хора - целеви, с разни измислени финансови инструменти като черупки от миди, пъдпъдъчи яйца и кайсиеви ядки.
      Last edited by pinoccio; 10.05.2023, 18:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
        Първия период беше след 89г., втория след 97г. Има шанс и сега да се случи.
        Нулев шанс.
        Това което ще стане е мъжко сурвакане на банко-роба и доста изпочупени и натъртени гърбове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

А, шест години консултации за имоти, като успееш да избегнеш собственост?
          топ експерт е
          и особено силно го радват процеси и събития, които не разбира
          а те от далече крещят, че не се случват в негов интерес

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение

Да помним, цитираната "маса народ" имаше заем от Държавна спестовна каса на 2% фиксиран за целия период.
            Дай примери сега за такива кредити.
            Има, има от държавната банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение

Да помним, цитираната "маса народ" имаше заем от Държавна спестовна каса на 2% фиксиран за целия период.
              Не мога да дам пример за кредит ,но както се вижда мога да си спомня за това как много хора си изплатиха кредитите лесно и без време. Отделно се сещам и за 3000 лв за 1 $ и скоро след това 1 $ струваше 2000 лв. За първият пример не мога да пиша от първо лице, но втория не го пропуснах и спечелих сериозни пари Нищо не ме учудва от това което се случва и днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

та аз получавам поне по 20 безплатни консултации от накавръка дневно!
                и то без да ги искам
                А, шест години консултации за имоти, като успееш да избегнеш собственост?

Коментар

Не знам защо ти е смешно, но явно не знаеш ,че маса народ си изплати панелните апартаменти през '90 -те години с две-три заплати Не е прецедент да прецакаш банка !

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Няма ,спокойно банките са благотворителни организации и при над 15% инфлация основната им грижа е да губят от нея като раздават евтини кредити до безкрай
                    Изглежда не си проумял, че до тук губещите са единствено вложителите или така нареченият "Кеш"

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Дърпат се, защото ги е страх от Путин да не им удари печатницата. Нали е паркирал там някакви подводници с ракети и гледа под полата на Статуята на свободата.
                      Ти не разбра ли, че Путя е техен агент.

Коментар

Първия период беше след 89г., втория след 97г. Има шанс и сега да се случи.

Коментар

Така е, като не шари 50лв. за консултация.
                          та аз получавам поне по 20 безплатни консултации от накавръка дневно!
                          и то без да ги искам

Коментар

Така е, като не шари 50лв. за консултация.
                            Така е ,знаеш ли колко време загубих ,а ?
                            Звънял съм на 15 банки ,на 20 брокера ,нали помниш поста на колегата nomche ?
                            С него се чухме и по телефона ,Лева ми е гарант на мене също ,потребителското име и моето име са гарант за коректност и както се вижда си ги защитавам .
                            Ратко го провокирах за да видя реакцията ,не съм за 50 лева ,въпреки че какво са 50 лева ?
                            Нали така,но както виждаш си личи кои хора са точни

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                              Важното е, че робът ще бачка и изпълнява.
                              Ама ратко не иска да изпълнява

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Така е ,за 1000 и кусур години ,казваш лихваря ще вземе най-накрая да се мине за сметка на тоя дето му е дал пари ,хм а ?
                                Така ли е ?
                                С какво се минава, ако може да ми разясниш. С нещо, което го е създал от въздуха? Дереме му.
                                Важното е, че робът ще бачка и изпълнява.

Коментар

Working...
                                X