Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://trud.bg/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D...5%D1%82%D0%B0/
Ето една новина ,която ще потресе националните нихилисти.
Българският паспорт на 13-о място в света по безвизов достъп.Заедно с този на Монако.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бе падат цените, това е. Забравих да кача една обвва от 4000€ метъра и ето резултата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е не може всички да са аристократи като теб .Мен идеално ме устройва. Както и хиляди други-българи и чужденци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Кога се настани в хотела,кога реши да ни информираш за пристигането ти
Края на юли остава и да няма хора и то баш там, Несебър,Сл.Бряг,Св.Влас
Приятно пържене,аз се качвам утре на 1500м щото съм по-прост
Коментар
-
Колкото на Слънчака им наливат оригинален алкохол престоял в дъбови бъчви поне 10год ,а не някви бъркочи, смесени от Бай Иван Ракиджията в близкото село ,толкова и това месо е черен Ангъс, а не 20 годишно ирландско
Контрола в БГ е буквално нулев.Във всяка една област !
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В менюто кръчмарите, като набедения по- горе "Шеф", могат да си запишат, каквото искат, че е от черен Ангъс месото или от каквото и да е. В момента в който, влезе една нормална проверка ще установи, че черния Ангъс е всъщност нашенско черно говедо, което е било закупено за 20 лв/кг. Нито един кръчмарин, пък бил той и най-големия "шеф" няма да закупи просто така месо за 200лв/кг, просто защото месото е малотраен продукт и такъв тип продукти се закупуват само с предварителна поръчка.
Копирах го от фейса 1000% точен коментар не само за там за всички заведения.
Ядеш ориз с манатарка само че вътре има прах с вкус на манатарки и малко пачи крак за маскарад
просто, гладните роми са си поръчали 14х100 гр рибай, е има си надценка,
нормален човек поръчва порция от 200-250 грама, месото щеше да излезе 70-80 лв.
Някой хитър византиец е скалъпил тоя случай, точно преди сезона ....
Last edited by X_Y; 19.07.2023, 17:19.
Коментар
-
Несебър е избора на жените и те нямат думата.А жените го имат за много романтичен заради Стария град,мелницата и т..н
Всъщност е мръсен град и както каза и ти, плажа е много зле.Паркирането също е проблемно както във всеки БГ курорт,но има доста платени паркинги
Предполагам в Стария Несебър заведенията са наточили добре брадвите,да иде да пробва ганчо
Единственото хубаво за мен в Несебър е тази зона и по напред пътеките където има пейки (нещо което е рядкост в БГ) от които можеш да си гледаш морето с кеф
https://www.google.com/maps/@42.6590...2880?entry=ttu
https://www.google.com/maps/@42.6524...8192?entry=ttuLast edited by X_Y; 19.07.2023, 17:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеТук изтървахме питомното с този плаж -
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 127736 euro
Средна цена на кв.м: 1828 euro.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Бате, тамо сезона е само 1 Юни-31 Юли, извън това ще ти трябва яке, шапка и печка.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКопирах го от фейса 1000% точен коментар не само за там за всички заведения.
Ядеш ориз с манатарка само че вътре има прах с вкус на манатарки и малко пачи крак за маскарад
Контрола в БГ е буквално нулев.Във всяка една област !Last edited by petrg5s; 19.07.2023, 16:56.
- 1 like
Коментар
-
https://trud.bg/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D...5%D1%82%D0%B0/
Ето една новина ,която ще потресе националните нихилисти.
Българският паспорт на 13-о място в света по безвизов достъп.Заедно с този на Монако.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Копирах го от фейса 1000% точен коментар не само за там за всички заведения.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
До Балчик. Ще ми споделиш някоя кака ако закъсам. От тия отровните. Ще и пусна Poison на Алис Купър. Текста е жесток. Ето:
https://youtu.be/eHWoAEVnFc8Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Купувам си морски имот и поне аз лично ще го ползвам извън горещия период. Април, Май, Юни, после Септември, Октомври, Ноември.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
е, как така, нали кеша беше боклук ?
А, сега откъде кешак ?
Тепърва започва рецесията И У (най-после) нас, ще е трудно.
Ще има все по-често случаи как четирима души яли дробчета с лук и бира за 70лв на крайпътно морско капанче, то верно са някакви скъсани, ама що се хвалят със това,
иначе няма кинти,
тя Инфлацията изяла една четвърт от наемите.
Ем какво пък, те пестят от екскурзии, най-много до Слънчака да идат.
Много са ми странни брокери, като теб, как може хапка и пийка в капанчето на Пепи да се приема за хвалба??? Ума ми не го побира.
Относно кеша, тука на хора с добра кредитна история го раздават като рекламни брошури. Миналата седмица си взех златната карта. Нацупиха ми се на кредитен лимит избран от мен 5000, като ми предлагаха 20.
- 1 like
Коментар
Коментар