Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
А какъв мъж е това, една курва да определя дали да купува жилище или да не купува?
Като не и харесва - пътеките и при майка си. Гледам ги навсякъде около мен - уж големите мъжаги, а тръгнали след тъпата патка все едно е господ.
Навремето прадядо ми като се напиел и се прибира - цялата къща (жената и децата) бягат и се крият, щото оня млати здраво с кривака. Изкарал все така пиян-залян войните (балканска, междусъюзническа, първа световна), прибрал се от дойран и след една година се родил дядо ми, най-малкият син. И пак са станали на хора. А сега какво? Смешна работа.
На една жена не и ли вземеш страха още от рано, тежко ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Комплекси ли, завист ли.....не бива така. Не си виждал човека, а мнение имаш за него.
Другото е пределно ясно от мненията му.
Повярвай ми, няма за какво да му завиждам, а и съм си превъзмогнал комплексите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениее
А какъв мъж е това, една курва да определя дали да купува жилище или да не купува?
Като не и харесва - пътеките и при майка си. Гледам ги навсякъде около мен - уж големите мъжаги, а тръгнали след тъпата патка все едно е господ.
Навремето прадядо ми като се напиел и се прибира - цялата къща (жената и децата) бягат и се крият, щото оня млати здраво с кривака. И пак са станали на хора. А сега какво? Смешна работа.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеДобре че са жените в някои случаи, че да се напънат мъжете, иначе цял живот ще си свиркат
Навремето прадядо ми като се напиел и се прибира - цялата къща (жената и децата) бягат и се крият, щото оня млати здраво с кривака. Изкарал все така пиян-залян войните (балканска, междусъюзническа, първа световна), прибрал се от дойран и след една година се родил дядо ми, най-малкият син. И пак са станали на хора. А сега какво? Смешна работа.
На една жена не и ли вземеш страха още от рано, тежко ти.Last edited by ejonny2376; 10.07.2023, 20:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами редно си е семейството да има собствено жилище .Още повече като има и деца.Жените много си падат да правят ремонти и да аранжират дома. У нас всички мебели и обзавеждане се избират от жената. Само телевизорите от мен.Там знае,че посегне ли става лошо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
++++1000
Обаче го правят хитро. Споделям опита на приятели - първо да излезнат малко на квартирка, да видят как ще е съвместното съжителство. Ако си паснат, почват лека полека - ама то цял живот по квартири ли ще се влачим. Утре, ако ни изгонят, а имахме деца, какво ще правим. И т.н. все тежки оръжия от женския арсенал. Няма как да устои човек, но жената за това е създадена - да изисква от мъжа. Иначе как вика Морския в предния пост - нямаше да има за какво да се напъваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То и на мен не ми пука ако съм под наем ,ама на жените им пука. И то много. Така че като почне жена ти да мрънка щеш не щеш ще теглиш кредит и ще купиш жилище.
Обаче го правят хитро. Споделям опита на приятели - първо да излезнат малко на квартирка, да видят как ще е съвместното съжителство. Ако си паснат, почват лека полека - ама то цял живот по квартири ли ще се влачим. Утре, ако ни изгонят, а имахме деца, какво ще правим. И т.н. все тежки оръжия от женския арсенал. Няма как да устои човек, но жената за това е създадена - да изисква от мъжа. Иначе как вика Морския в предния пост - нямаше да има за какво да се напъваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ако нямам парите да си купя, със сигурност бих живял в хубава квартира. По-добре 1000 лв наем на хубаво място, отколкото 2500 лв кредит за 30 год. на гадно място. Децата ако искат да имат нещо - да си купят! На мен баща ми ми е казал: аз съм длъжен да те образовам, но не съм длъжен да ти купувам кола или жилище.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
И какво е спечелила - въздухар с пилешки крака и 12-гoдишно BMW
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ако нямам парите да си купя, със сигурност бих живял в хубава квартира. По-добре 1000 лв наем на хубаво място, отколкото 2500 лв кредит за 30 год. на гадно място. Децата ако искат да имат нещо - да си купят! На мен баща ми ми е казал: аз съм длъжен да те образовам, но не съм длъжен да ти купувам кола или жилище.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ти би ли гледал семейство в жилище, което след няколко месеца на наемателя може му щукне, че трябва да освободиш? Това детски градини, училища...децата много по-трудно се адаптират. И в единия случай след като пораснат децата ще имат някакво наследство, а в другия ще трябва да градят от 0-та.
Коментар
-
Рискувала, инвестирала на "зелено" и спечелила.
Коментар
-
Аз пак да питам. Защо всеки трябва да купи жилище, за да създаде семейство? Има прекрасни жилища в най-добрите квартали на сф, обзаведени и готови за нанасяне на цени между 1000 и 1200 лв., до паркове, училища, детски градини. Защо всеки държи да има документ където да му пише името след 20~30 год. ?
Коментар
Коментар