Колко изпаднал трябва да си, че да си правиш алтернстивен профил в анонимен форум, че да си лайкваш сам коментарите и да се подкрепяш сам. Егати nolife-рите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Напълно ги оправдавам и аз да бях сбъркал с толкова прогнозите за срива и аз сигурно щях да сменя ника
Его и Кавръка все някога ще познае ама няма тази тежест след като години на ред е бъркал
А тия се сменят на всеки 6 месеца и накрая някой все някой ще познае от "първият път"
Аз за един се сещам, а то винаги има и поне още един.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И уж нов ник, а знае цялата кореспонденция от 10г.
Его и Кавръка все някога ще познае ама няма тази тежест след като години на ред е бъркал
А тия се сменят на всеки 6 месеца и накрая някой все някой ще познае от "първият път"
- 2 Харесвания
Коментар
-
И уж нов ник, а знае цялата кореспонденция от 10г.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Нема страшно тия са като котките прераждат се непрекъснато
Ето изчезне ортодокса или кретена появява ти се АМГ и ПетърчоИ уж нов ник, а знае цялата кореспонденция от 10г.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тия от немските, двама знаех, ама ловеца на индийки, май вече е сторил греха. Чакаме другия...
Ето изчезне ортодокса или кретена появява ти се АМГ и Петърчо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не знам дали е от нашите, може да е понижител от някой немски форум примерно, който разбирайки, че е изпуснал годините след 2017та и виждайки новите нива се е подготвил да извърши грях, чрез самоубийство.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Този на картинката, да не е от нашите познати понижители, да е облякал костюма и сложил вратовръзката, щото петрогъзчо му казал паролата "има 50%спад" и той като хукнал за реална сделка, ето му реакцията след изненадатаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
На мен друга ми беше идеята за Слънчака и нямах предвид теб.
Щото ако бях ерген и то финансово състоятелен щях да съм на Слънчака и да съм female body inspector,а не да плюя във форума по България и българите.
За семейни естествено други са по подходящи дестинации.
Отново при всеки е различно.... както и при имотите за всяка тула си има пътници....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Няма за какво. Стара история. Пуснах линка вместо да обяснявам дълго защо Черно море / Слънчака съвсем/ не се вписва в очакванията ми за морска почивка. Търся съвсем друга емоция, изживяване и неща.....
Иначе да жена ми пише добре , а в семейството ни винаги е имало само ние. Е основните решения са 90% мои , но са със семейни приоритети ...
И да не кажеш офтопик.... Не е защото подхода към имотите ми е същият като към почивките....Индийският океан е Гоцето :-)
Щото ако бях ерген и то финансово състоятелен щях да съм на Слънчака и да съм female body inspector,а не да плюя във форума по България и българите.
За семейни естествено други са по подходящи дестинации.Last edited by mirodes; 14.07.2023, 14:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнениеОбаче къде е втората част от урока? Дъното е ударено или скоро, а след него пак нагоре нагоре за десетилетия? Или не? Или парите на американите ще свършат, и скритите под дюшека и в буркани долари ще ви направят милионери? Или ще пуснат печатницата пак?
Сега като погледнат как изглежда графиката за по голям период от време и им иде да си откинат главите
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Поздравления. И за добре написаното описание и най-вече, щото пише"ние",а не "аз".Значи ти има уважението като водещ в двойката. Което е най-важното за хармонията в едно семейство.
Иначе да жена ми пише добре , а в семейството ни винаги е имало само ние. Е основните решения са 90% мои , но са със семейни приоритети ...
И да не кажеш офтопик.... Не е защото подхода към имотите ми е същият като към почивките....Индийският океан е Гоцето :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.07.2023, 14:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЩе си научите вие урока,но насила
Коментар
-
Броят на наличните за наемане жилища на Острова е на 14-годишно дъно - Investor.bg
Броят на наличните за наемане жилища в Обединеното кралство е спаднал до 14-годишно дъно, засилвайки натиска върху наемателите, конкуриращи се да намерят достъпно място за живеене, показва нов анализ
Питам се: Ако днес това се случва там, утре къде може да се случи?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар