Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by ejonny2376; 18.07.2023, 20:42.
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Сигурен съм на 1000% ,че нямаш информация за уикендите или екскурзиите на толкова стотици хиляди хора ,да не кажа и милиони и то в десетки различни държави,че да обобщаваш
На мен ми звучи като рекламен клип
Между другото,всеки Сулио и Пулио може да прави фалшиви интервюта с фалшиви почиващи и да ги качва в Ютуб,докато в букинг.ком всеки комениращ е с потвърдена вече нощувка/и преди да даде коментар !
Малка,но огромна разлика.
Имам една съседка-клюкарка в Априлци, която ми каза последния път като се видяхме (полива ми градината, няма как), че било огромна грешка да се върна обратно в Германия. Ей го на, нейната внучка в София, някаква "чужда фирма" я наела, 3000 лева и давали!!! И аз викам "уау", питай я да ме уреди и мен. А тя: Еее, сигурно на теб там поне 3000 Евро ти плащат. Ама не е ли много скъпо там бе? Ами ти с 3000 лева в София ще живееш по-добре.
Друг пък образ обясняваше на един Австриец как в Австрия нищо не разбирали от планини - а ние тук, връх Ботев, цели 2376 метра! Австриецът само гледа и кима, да не го обиди.
Подобни хора като Миро и тези образи от БГ имат нулева връзка с реалността, защото никога не са излизали от кочинката. Нито имат идея какви пари се изкарват извън БГ, нито къде ходят европейците да почиват, нито каква природа и какви възможности има извън БГ - нищо. Пълна мъгла. И естествено България е раят(единствен) на земята, другите нищичко не разбирали.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Вярваш ли си като ги пишеш тия работи?Гастерите са отишли да пестят пари,не да ги дават по скъпи почивки и хотели.
Пак казвам в това число не включвам емигрантите с високи доходи.Които надали са повече от 10 процента от всички.
Колкото до Слънчев бряг самият факт, че са отишли толкова много чужденци да почиват там,достатъчно говори, че им е атрактивен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Знам кой е...Не ми е приятел. Не знам напоследък как е и дали е жив не съм го виждал чувал по турнири. Иначе типичен ДС, на полуфинала на едно републиканско когато бях може да се каже младеж ми атакува с отворена карта под паравана давайки сигнал на партньора си . Нещо абсолютно забранено и неколегиално викнах съдия , а онази мижитурка не го наказа.... Решил да печели от неопитни като мен, а в същото време другите които бяха световни звезди / единият е с 2 златни медала от световна олимпиада по математика...единственият в света/ винаги се опитваха добронамерено да учат и помагат на по-неопитните като мен....
Та така нямам добър положителен опит с него...., но съм научил някои полезни за живота уроци....
Единствената му заслуга е че даде 2 стаички в малкото НДК за клуб за няколко години....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Бриджор викаш. Христо Друмев познаваш ли го? Били са много добри приятели с баща ми, разбрах че е починал наскоро. Бащата ми е разказвал брутални истории с него, били са заедно на мисии в Ирак и Западна Европа през Соц-а.
Та така нямам добър положителен опит с него...., но съм научил някои полезни за живота уроци....
Единствената му заслуга е че даде 2 стаички в малкото НДК за клуб за няколко години....
ПП Не съм топ бриджор, бъзикам Радев, че имаме заигравка. Средна работа съм...малко може би над средното ниво, но то у нас е много много високо...., за да съм топ у нас означава да съм печелил световни, европейски медали ...има 20-30 човека поне с такива постиженияLast edited by pesimist4o na kvadrat; 18.07.2023, 20:38.
Коментар
-
Добре ,какви са тея идиоти за които говориш? Ти още малко ще кажеш и че гладуват и стоят на тъмно само и само да спестят
В кой свят живееш ти?
И какво да спестят ,като при нас е по-скъпо? Защо да се връщат изобщо?
И пак 10% обобщаваш.Можеш ли да представиш някакви достоверни данни и факти за тези твърдения?
А не повече от 10 процента са образованите и квалифицирани емигранеми.Останалите са бачкатори и/или цигани на социални помощи.Last edited by mirodes; 18.07.2023, 20:36.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВярваш ли си като ги пишеш тия работи?Гастерите са отишли да пестят пари,не да ги дават по скъпи почивки и хотели.
Пак казвам в това число не включвам емигрантите с високи доходи.Които надали са повече от 10 процента от всички.
В кой свят живееш ти?
И какво да спестят ,като при нас е по-скъпо? Защо да се връщат изобщо?
И пак 10% обобщаваш.Можеш ли да представиш някакви достоверни данни и факти за тези твърдения?
Коментар
-
Сигурен съм на 1000% ,че нямаш информация за уикендите или екскурзиите на толкова стотици хиляди хора ,да не кажа и милиони и то в десетки различни държави,че да обобщаваш
Колкото до Слънчев бряг самият факт, че са отишли толкова много чужденци да почиват там,достатъчно говори, че им е атрактивен.
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеХубаво ,ама гастерите не ходят всеки месец в тризвезден спа хотел.Ходят веднъж годишно на Поморие или в гръцките села и това е.
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеГледам клипове в Ютуб от Слънчев бряг ,в които се правят интервюта с почиващи чужденци в курорта.От цяла Европа. И като ги питат какво най-много им харесва почти всички отговарят, че било евтино.
Всички тия случайни хора са се наговарили да лъжат ли?Като клиповете също са правени от чужденци.
Между другото,всеки Сулио и Пулио може да прави фалшиви интервюта с фалшиви почиващи и да ги качва в Ютуб,докато в букинг.ком всеки коментиращ е с потвърдена вече нощувка/и преди да даде коментар !
Малка,но огромна разлика.Last edited by petrg5s; 18.07.2023, 20:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Тоя калъф и топ бриджор нема нужда никой да го лъже....
На голяма част и по-скоро основни храни няма ДДС в Англия, ама ти нема нувда това да го знаеш едва ли имаш общо с там :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Интересно ако примерно тиквата омачка чаршафите си жена ти кво ще направиш? Айде да те видя ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
На първо място съм мъж ,а чак след това юрист .Значи някой отруден човек пести цял живот, лишава децата си,за да купи жилище и някакъв си цървул го ограбва на практика. Е какъв мъж е ако си трае?
Нали децата ще ме питат защо не сме в новото жилище и къде са парите ни?И аз какво да им отговоря"Тате е мишка и остави един боклук да ви ограби".Няма как да станеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Тоя 5 звезден хотел стана нарицателно вечеГолямата работа видиш ли
5 звезден в БГ е 3 или 2 звезден на Запад ! Схвани първо това .
После звездите не определят качеството , а колко услуги има хотела (сейф и т.н.) Може да има 3 звезден по-качествен от 5 звезден !
Един път гледах,че споменаваше Св СПАС във Велингад.Е точно пък тоя хотел е може би най-смешния 5 звезден в БГ
Колкото до звездите-има си държавни органи,които преценяват тези неща.Доверявам се на тях,не на лични преценки.
Специално "Свети Спас"и аз не го харесвам много и съм ходил само веднъж там.
Коментар
Коментар