Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
В крайна сметка искаш ли да има туристи в България или не?
По твоите критерии може и да са селяци,ама тия хора остават пари в българската икономика.
п.с лично аз не искам да има много турсисти, защото парите, които оставят отиват основно за бетониране.Last edited by better; 22.07.2023, 17:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Айде рухна и поредния мит, че западняка масово на квартира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ето ти за собственост.Не сме нищо уникално.Има маса държави с по-голям %.Румъния е с 95%
Средното е около 70% .Не мисля,че между 85 и 70 разликата е някаква убииствена
После сложи в уравнението техните пенсии и покупателна стойност и може и да прозреш истината
Кел файда,че баба Пена притежавала кирипичена къща в някво село и пенсията и е 400лв
Докато на дядо Ханс и на дядо Жан Пиер имотите са 10 пъти по-скъпи и стандарта и пенсиите им, позволяват да обикалят по целия свят
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
по нашето море сезонът условно е от 1 юни до средата на септември
да си правиш изводи на база 2-3 населени места в най-натоварените седмици е меко казано несериозно.
и от къде реши, че за мен хората от селата са подчовеци ... аз и сега отивам на село и ще седя там до вторник, че имам административни задачи в понеделник. Ти докато ходиш на спа аз ходя да си карам трактора, да поливам и тн да се занимавам , защото ме кефи.
Берти как върви ЗЗ по вашия регион?
Коментар
-
забелязъл съм, че хората от провинцията много се кефят, когато плажът е пъленвероятно всеки търси това, което му липсва в ежедневието.
хората от големите крадове умираме от кеф, когато сме сами и обратното хората от 'село' като идат на слънчака(или там където е лудницата) в двете най-натоварени седмици от сезона - се размазват от кеф
разни хора разни идеали
гледай плажа, остави форума сегаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
НЕ СЕ КЕФЯ,че има много хора. Просто го отбелязвам като факт и опровергавам опорката,че нямало хора по курортите.
И естествено, че ще отида на море,когато е топло. Какво ще правя там ако водата е студена?
На спа ходя целогодишно, ама там водата винаги е топла.
Иначе е ясно,че за такива като теб хората от селата сме подчовеци,ама е взаимно Всеки, който ме принизява заради това, където живея заслужава моето презрение.
Сигурно ако не живеех в голяма къща,а в мизерна панелка в Люлин щях да съм ти по-издигнат в очите.
да си правиш изводи на база 2-3 населени места в най-натоварените седмици е меко казано несериозно.
и от къде реши, че за мен хората от селата са подчовеци ... аз и сега отивам на село и ще седя там до вторник, че имам административни задачи в понеделник. Ти докато ходиш на спа аз ходя да си карам трактора, да поливам и тн да се занимавам , защото ме кефи.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
забелязъл съм, че хората от провинцията много се кефят, когато плажът е пъленвероятно всеки търси това, което му липсва в ежедневието.
хората от големите крадове умираме от кеф, когато сме сами и обратното хората от 'село' като идат на слънчака(или там където е лудницата) в двете най-натоварени седмици от сезона - се размазват от кеф
разни хора разни идеали
гледай плажа, остави форума сега
И естествено, че ще отида на море,когато е топло. Какво ще правя там ако водата е студена?
На спа ходя целогодишно, ама там водата винаги е топла.
Иначе е ясно,че за такива като теб хората от селата сме подчовеци,ама е взаимно Всеки, който ме принизява заради това, където живея заслужава моето презрение.
Сигурно ако не живеех в голяма къща,а в мизерна панелка в Люлин щях да съм ти по-издигнат в очите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВсяка година чета по форумите как никой не ходел на почивка по българските курорти, а като отида е претъпкано.И сега е така.На плажа в платенана зона още в 9 часа няма свободни чадъри,в заведенията няма места. На очите ли си да вярвам или на опорките по форумите?вероятно всеки търси това, което му липсва в ежедневието.
разни хора разни идеали
гледай плажа, остави форума сега
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Мъжкарско е да признаеш когато си грешал,това мога да кажа само.
............
Иначе с 3 пържоли за 650лв и такъв златен сладолед,туристите ще намаляват и намаляват
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение..
............
Иначе с 3 пържоли за 650лв и такъв златен сладолед,туристите ще намаляват и намаляват
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пак почна да ми извърташ мненията
Ти каза,че БГ пенсионера бил "богат" защото много голям % притежават собствен имот
Аз ти представям статистика от Евростат ,от която се вижда ,че това е МИТ
Ти вместо да признаеш,че си грешал,разпъваш някакви безмислени локуми
А от тия 15 процента, които нямат собствени жилища повечето са млади хора.Рядко се среща в България пенсионер без жилище.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТи постоянно правиш някакви сравнения с най-богатите държави в света и правиш извод,че българите са зле,щото не са на тяхното ниво.
Ти каза,че БГ пенсионера бил "богат" защото много голям % притежават собствен имот
Аз ти представям статистика от Евростат ,от която се вижда ,че това е МИТ
Ти вместо да признаеш,че си грешал,разпъваш някакви безмислени локуми
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Големият процент собственици в БГ е единствено в ущърб на "инвеститорите за отдаване". Така твърде малко хора ще търсят жилище под наем - всеки е наследил поне 1-2 панелки. След 20 години ще се падат по 3-4 апартамента средно на калпак. Имотите ще имат дефакто отрицателна стойност, само ще искат поддръжка и да им плащаш данъци. Най-парадоксалното обаче ще е - имаш 5 имота, но си беден като мишка, докато европеецът има максимум 1 имот, но ходи по круизи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Точно тези пенсионери идваха тук на почивка, тази год ги няма, защото вече им е много скъпо.
Дано догодина вдигнат още цените и да изгонят и румънската паплач, която без туй си пазарува от суперите.
По твоите критерии може и да са селяци,ама тия хора остават пари в българската икономика.
Коментар
Коментар