Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Жонка, ти целия си едно голямо противоречие.
Направо не знам как 40+ годишен чичак говори такива глупости.
Изобщо ли не си излизал от детската?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Левчо, не се праи на улаФ, дай лиМк към обявите. Имам сериозен интерес.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.imot.bg/9mkhv2
1906
ХАХАХАХАХАХА, покачването на цените ще се отрази най-вече на гастарбайтерите, върнат се в БГ и о, чудо, пак са извън класацията, а господаря Ханс-Дитрих ги чака обратно след 1 седмица, както и африканските джагали.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Преди това обаче прошляците като теб ще умрат от завист.
Да си 55 годишен мизерник живеещ в коптор без канализация и изритан от жена си - по-голяма гавра има ли?
Алексей беше свестен мъж и голям човек. Мишките като теб трябва да освободят земята от присъствието си, не значимите и силни хора като него. Да почива в мир!
Направо не знам как 40+ годишен чичак говори такива глупости.
Изобщо ли не си излизал от детската?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ако сравниш тълкуването на двата глагола с превод на чужди езици обаче е различно. Защото до голяма степен тълкуванието е различно според мен. Но щом казваш...аз не съм завършил езикознание, но претендирам да съм грамотен. Езиковедите имат думата. Аз съм дотук.
Коментар
-
Ако сравниш тълкуването на двата глагола с превод на чужди езици обаче е различно. Защото до голяма степен тълкуванието е различно според мен. Но щом казваш...аз не съм завършил езикознание, но претендирам да съм грамотен. Езиковедите имат думата. Аз съм дотук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Приеми го като игра на думи, все пак сме в тема за имоти.
И все пак -
Според тълковните речници глаголът удава ми се има следните значения:
1. Умея да направя нещо, иде ми отръки, справям се с лекота с нещо.
2. Успявам, сполучвам да извърша нещо.
3. Случва ми се, идва удобен момент да извърша нещо (в съчетание с възможност, случай).
Всички тези значения се покриват и от глагола отдава ми се. Чуждите езици, шиенето, плуването, шофирането могат да ми се удават, а също и да ми се отдават. Ако се опитам да изкача Вихрен, това може да ми се удаде или да ми се отдаде. Сгоден случай може да ми се удаде или да ми се отдаде (а най-добре е, ако ми падне.
https://pavlinav.wordpress.com/2010/06/15/Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Приеми го като игра на думи, все пак сме в тема за имоти.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Извини ме Уни. Отдава се имот. А когато умееш нещо се казва и пише - удава ми се нещо...
Най-добре правиш. И аз ги чета, помагат много с мненията си.
И все пак -
Според тълковните речници глаголът удава ми се има следните значения:
1. Умея да направя нещо, иде ми отръки, справям се с лекота с нещо.
2. Успявам, сполучвам да извърша нещо.
3. Случва ми се, идва удобен момент да извърша нещо (в съчетание с възможност, случай).
Всички тези значения се покриват и от глагола отдава ми се. Чуждите езици, шиенето, плуването, шофирането могат да ми се удават, а също и да ми се отдават. Ако се опитам да изкача Вихрен, това може да ми се удаде или да ми се отдаде. Сгоден случай може да ми се удаде или да ми се отдаде (а най-добре е, ако ми падне.
https://pavlinav.wordpress.com/2010/06/15/Last edited by unimog; 16.08.2023, 15:35.
Коментар
-
Нека всеки прави това, което най-добре му се отдава. Затова аз пиша по цял ден във форума и не съм участник на имотния пазар.
Най-добре правиш. И аз ги чета, помагат много с мненията си.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Да си 55 годишен мизерник живеещ в коптор без канализация и изритан от жена си - по-голяма гавра има ли?
Алексей беше свестен мъж и голям човек. Мишките като теб трябва да освободят земята от присъствието си, не значимите и силни хора като него. Да почива в мир!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Обикновено лекарите и футболистите сте най-прецаканите когато говорим за инвестиции. Разбират си от техния занаят - спор няма. Но математиката, финансите - куцат здраво. Гледал съм подобни предавания - все измамени, все сложили пари на загуба. Ти защо ли да си изключение?
Докато не продадеш на измислените от теб цени печалбата ти е точно НУЛА минус разходите, които си направил досега. Когато сложиш парата в джоба и отчетеш печалбата, тогава пиши пак. Дотогава ти си набутан жестоко в непродаваеми кофтори из циганските махали.
Те точно такива специалисти като тебе гледат да се добутат до власт та да им подарят някой имотец по 400€ на топ локация. А цените ги калкулират естествено и после същите като тебе ама без връзки реват че им продават по 3000€ квадрата още 2017.Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 15:25.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Обикновено лекарите и футболистите сте най-прецаканите когато говорим за инвестиции. Разбират си от техния занаят - спор няма. Но математиката, финансите - куцат здраво. Гледал съм подобни предавания - все измамени, все сложили пари на загуба. Ти защо ли да си изключение?
Докато не продадеш на измислените от теб цени печалбата ти е точно НУЛА минус разходите, които си направил досега. Когато сложиш парата в джоба и отчетеш печалбата, тогава пиши пак. Дотогава ти си набутан жестоко в непродаваеми кофтори из циганските махали.
Коментар
-
Алексей беше свестен мъж и голям човек. Мишките като теб трябва да освободят земята от присъствието си, не значимите и силни хора като него. Да почива в мир!Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 15:30.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар