Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Европа да не е с по-добро демографско разпределение ? Ами Щатите как е ? Знаеш ли че всъщност там дори и Испанският е официален език щото половината население са латиноси...смесени некви мулати и метиси. И на Запад и в Щатите има места където бял човек не може да стъпи без сериозна опасност за живота му / не просто да го оберат/ А във Факултето или Столипиново мога да отида без проблем ако поискам....
Кажи ми къде по света белият човек немюслманин има демографска перспектива ?! Няма такова място освен някакви евентуално откъснати островчета.... На този фон е по-добре да си седи в родината., на познато място.
Да купувам имоти в Европа би било най-голямото прахосничество, което може да сътворя. Как ще го менажирам от София ? Кой ще ми плаща данъците, а децата ми ще имат ли пари да платят после данък наследство. Знаеш ли че във Франция например има данък богатство по 1% за човек с имоти над 1 милион евро ? Общо... не 1 имот.... И това ще е стандарт за всеки с имот в Париж след няколко години / повечето имоти ще са над тази граница/ Ама какво да правя в Париж ?! То там мнозинството жители са от Арабо-африкански произход дори в момента....Да пусна дъщеря ми с Мбонго или Моамед и да и слагам чаршафа... аре по-добре не....
Ще ти дам и друг пример - по време на Ковид локдауните не можеше човек да мръдне камо ли да ходи на другият край на Европа да си види имота... Само пример какво се случва при имот в друга държава особено пък с инвестиционен смисъл.
И е точно така ти наливаш в имот със сантиматален смисъл който дори няма да ползваш ... Може да отидеш при родителите ти , а Левчо е купил имот който сега ще ползва ...дори да е за малко дни всяка година ще използва и първа линия море каквото и да е то е точно първа линия....
Коментар