IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Доверието между хората се гради много трудно, но се губи твърде лесно. За радост в момента доверието между мен и хазяина е на отличен.

Пропуснат месец сваля с 1/12 от прихода на година от имота или едно увеличение от 10% заминава на мига ако няма доверие + разход към топлофикация от общите части ако е през зимния период.
    Еми ето виж как ги рабираш нещата.
    Айде карай се с хазяина и идвай при мен.
    Да не си си помислил за Ратко ! Той е кожодер ипотекар при това всичко му е в папурите.....на найсе км от центъра....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Да, читавите стоят..... и им е изгодно / наема дори след актуализацията е подпазарен/ От колко години не искам да изпадам в детайли, но имам такива с 5- годишни договори например....99% иначе са с 1 годишен
      То не е въпроса в договора. Аз нямах договор, нямах и депозити, предплати и каквото се сетиш.
      И да имаш договор не можеш да го спреш...
      Основният въпрос, е че и ти с добрите условия и избора на наематели имаш празни месеци, а какво остава за останалите? И оттам отиваме на колко доходоносно е отдаването под наем? Тук изключваме всички останали разходи за наемодателя, като ремонти и т.н

Коментар

Той не прави за първи път такива или подобни банкови схеми...Ще се оправи....
        Аз съм ги обмислял същите , но тъщата не ми разреши и най вече не намерих подходящи имоти....
        Ще се оправи,ама другия път
        2007 ги слушах същите приказки
        Цял живот ще е клиент на ЧСИ-та и ще живее под наем с няква мизерна заплатка.Кармата си знае работата
        Другата му опция е да се върне на село и да продължи да е животновъд и земеделец.Това го умее най-добре

Коментар

Нямам наемател от 10 години.....Някои са дългосрочни, други се сменят не съм ги преценил добре.
          Доверието между хората се гради много трудно, но се губи твърде лесно. За радост в момента доверието между мен и хазяина е на отличен.

Пропуснат месец сваля с 1/12 от прихода на година от имота или едно увеличение от 10% заминава на мига ако няма доверие + разход към топлофикация от общите части ако е през зимния период.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

дебилния нищо не е купил.Купила е банката, а той е най-обикновен банко роб.От най-най ниската класа прошляци
            Той не прави за първи път такива или подобни банкови схеми...Ще се оправи....
            Аз съм ги обмислял същите , но тъщата не ми разреши и най вече не намерих подходящи имоти....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

То това е изкуство да го уцелиш читав. 5 годишни имаш ли?
              Да, читавите стоят..... и им е изгодно / наема дори след актуализацията е подпазарен/ От колко години не искам да изпадам в детайли, но имам такива с 5- годишни договори например. / не са Българи/...99% иначе са с 1 годишен
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 04.08.2023, 12:42.

Коментар

Нямам наемател от 10 години.....Някои са дългосрочни, други се сменят не съм ги преценил добре
                То това е изкуство да го уцелиш читав. 5 годишни имаш ли?

Коментар

С зеленото има винаги рискове, а сега много големи. Всеки да си мисли и решава кое е най-добре.
                  А Ратко няма да има проблем със завършването защото предполагам къде и какво е купил.... То сигурно са вече на покрив така или иначе....
                  дебилния нищо не е купил.Купила е банката, а той е най-обикновен банко роб.От най-най ниската класа прошляци

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Че нали обясняваше, че наемателите ти дългосрочни? Сега стана друго... След време да не се окаже, че имаш по няколко празни месеца?
                    Нямам наемател от 10 години.....Някои са дългосрочни, други се сменят не съм ги преценил добре.
                    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 04.08.2023, 12:38.

Коментар

Питай Ратко относто този етап, има магистратура в УАСГ по етапи на строителството и задочно в УНСС за инвестиционно банкиране. Наясно е с проекта още щом види първата копка как е ситуирана.
                      Със зеленото има винаги рискове, а сега много големи. Всеки да си мисли и решава кое е най-добре.
                      А Ратко няма да има проблем със завършването защото предполагам къде и какво е купил.... То сигурно са вече на покрив така или иначе....
                      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 04.08.2023, 12:36.

Коментар

Ама ти от 2009 ли си под наем ?!
                        Търся такива наематели. Като ми се освободи нещо мога ли да ти се обадя ? Ще те пусна 10% под пазарният наем....Тамън ще имаш повече кеш да печелиш истински от борси или там каквото решиш....
                        Че нали обясняваше, че наемателите ти дългосрочни? Сега стана друго... След време да не се окаже, че имаш по няколко празни месеца?

Имаше време, когато и аз бях наемател, ама наема не се пипна през цялото време. Още си пием бирата с хазяйна и все така не пипа наемите докато има наемател.
                        Last edited by polax; 04.08.2023, 12:34.

Коментар

Те като 2009 бре, ще говоря с шефа да ми върне нивото на заплатата от 2009 да се поуспокои инфлацията - [ATTACH=CONFIG]n4100045[/ATTACH]
                          Ама ти от 2009 ли си под наем ?!
                          Търся такива наематели. Като ми се освободи нещо мога ли да ти се обадя ? Ще те пусна 10% под пазарният наем....Тамън ще имаш повече кеш да печелиш истински от борси или там каквото решиш....

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

това обяснява среднощната врява
                            Още не мога да я прочета, но не е нужно да се сърдят. Винаги могат да си купят с ипотечка. Банката е чудесен, но справедлив хазяин и никога не забавя увеличението на наема / лихвата, вноската/

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4100011[/ATTACH]

Ходи си доспи, че си правят гаргара с теб приятелчетата. Не им върши тяхната работа, защото ти се излагаш така вместо тях.
                              Хубава таблица . Не съм очаквал 15% от имотите в Щатите да са празни а наемите толкова безумно високи...
                              Иначе да , цените в Щатите падаха в продължение на около година, но последният месец макар и с малко са нагоре. Ще разберем скоро дали е нещо случайно или постоянно

Коментар

• Стига с тези ипотеки, харчете повече в магазините, че ще ни докарате някоя рецесия -
                                05:00 EUR Retail Sales (YoY) (Jun) -1.4% -1.7% -2.4%
                                05:00 EUR Retail Sales (MoM) (Jun) -0.3% 0.2% 0.6%

Коментар

Working...
                                X