IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Жонка, ти целия си едно голямо противоречие.

Направо не знам как 40+ годишен чичак говори такива глупости.

Изобщо ли не си излизал от детската?
    Нищо. За него е явно бате Алексей. Така е в средите. Но Джонката без имот.
    А инак...40 годишни ама не смеят да бъдат и с каките мъже. Една млада кака ми споделяше. С кого да правя семейство, не стават. Я намерила някой, я не.
    Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 16:30.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Вижда се че Банишора предлага добри оферти по около 3€ квадрата. Опция и то не-лоша. Банишора е топ локация, но зрителите слабо познават София. На тяхно място бих се пробвал с леки преговори и бих захлупил.
      Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 16:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Това изобщо не е вярно. Дюри купи преди година-двеАз купих 20-та и 21-ва. Лева купува всяка година и дори не само по 1. Иван 93 купи няколко , Ратко също след пандемията е с няколко. Това никой ли е??
        И то ние няколко човека у форума само. А от зрителската аудитория и то от задните редове в театъра никой. Даже и камък върху камък не преместиха. Виртуални мокри сънища - толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
          https://www.imot.bg/9mkhv2

1906

[ATTACH=CONFIG]n4104014[/ATTACH]

ХАХАХАХАХАХА, покачването на цените ще се отрази най-вече на гастарбайтерите, върнат се в БГ и о, чудо, пак са извън класацията, а господаря Ханс-Дитрих ги чака обратно след 1 седмица, както и африканските джагали.
          То и аз 1996 бях облечен за 1 000 000 лева, но не съм се гордял с това.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Досега тук никой от повишителите не е купил след 2017 година. Няма и как да са купили де - брокер имот купува ли?
            Само Левчо (истинският) купи разни боклуци из села и паланки, но тях едва ли има смисъл да ги броим.
            Това изобщо не е вярно. Дюри купи преди година-двеАз купих 20-та и 21-ва. Лева купува всяка година и дори не само по 1. Иван 93 купи няколко , Ратко също след пандемията е с няколко. Това никой ли е??

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Левчо, не се праи на улаФ, дай лиМк към обявите. Имам сериозен интерес.
              За кво бре, Бетърчо? Ще купуваш ли? Ама мойте са скъпи, пък и не ги продавам. По-ниска цена в Сф от 3500€ квадрата нямам.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Разбира се, че не е. Та той се гордееше с това, че купувал, брашно, яйца и мляко за мекичките, че да не се набутвала майка му.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ние търсим грамотни хора. Виж гледай обяви които ти пасват, при нас нямаш шанс. Казвам ти го приятелски.

Коментар

• https://www.imot.bg/9mkhv2

1906

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-08-16 104521.jpg
Views:	1
Size:	41.1 КБ
ID:	4104014

ХАХАХАХАХАХА, покачването на цените ще се отрази най-вече на гастарбайтерите, върнат се в БГ и о, чудо, пак са извън класацията, а господаря Ханс-Дитрих ги чака обратно след 1 седмица, както и африканските джагали.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Преди това обаче прошляците като теб ще умрат от завист.
                      Да си 55 годишен мизерник живеещ в коптор без канализация и изритан от жена си - по-голяма гавра има ли?

Алексей беше свестен мъж и голям човек. Мишките като теб трябва да освободят земята от присъствието си, не значимите и силни хора като него. Да почива в мир!

Коментар

Ако сравниш тълкуването на двата глагола с превод на чужди езици обаче е различно. Защото до голяма степен тълкуванието е различно според мен. Но щом казваш...аз не съм завършил езикознание, но претендирам да съм грамотен. Езиковедите имат думата. Аз съм дотук.

Коментар

Ако сравниш тълкуването на двата глагола с превод на чужди езици обаче е различно. Защото до голяма степен тълкуванието е различно според мен. Но щом казваш...аз не съм завършил езикознание, но претендирам да съм грамотен. Езиковедите имат думата. Аз съм дотук.
                          И аз така - само ползвам езиците, не съм лингвист.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Приеми го като игра на думи, все пак сме в тема за имоти.

И все пак -

Според тълковните речници глаголът удава ми се има следните значения:
                            1. Умея да направя нещо, иде ми отръки, справям се с лекота с нещо.
                            2. Успявам, сполучвам да извърша нещо.
                            3. Случва ми се, идва удобен момент да извърша нещо (в съчетание с възможност, случай).

Всички тези значения се покриват и от глагола отдава ми се. Чуждите езици, шиенето, плуването, шофирането могат да ми се удават, а също и да ми се отдават. Ако се опитам да изкача Вихрен, това може да ми се удаде или да ми се отдаде. Сгоден случай може да ми се удаде или да ми се отдаде (а най-добре е, ако ми падне .

https://pavlinav.wordpress.com/2010/06/15/

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Ок. Но проблем.

Коментар

Извини ме Уни. Отдава се имот. А когато умееш нещо се казва и пише - удава ми се нещо...
                                Най-добре правиш. И аз ги чета, помагат много с мненията си.

И все пак -

Според тълковните речници глаголът удава ми се има следните значения:
                                1. Умея да направя нещо, иде ми отръки, справям се с лекота с нещо.
                                2. Успявам, сполучвам да извърша нещо.
                                3. Случва ми се, идва удобен момент да извърша нещо (в съчетание с възможност, случай).

Всички тези значения се покриват и от глагола отдава ми се. Чуждите езици, шиенето, плуването, шофирането могат да ми се удават, а също и да ми се отдават. Ако се опитам да изкача Вихрен, това може да ми се удаде или да ми се отдаде. Сгоден случай може да ми се удаде или да ми се отдаде (а най-добре е, ако ми падне .

https://pavlinav.wordpress.com/2010/06/15/
                                Last edited by unimog; 16.08.2023, 15:35.

Коментар

Working...
                                X