Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеЕвропейската комисия започва в България информационна кампания за еврото - България - Дневник (dnevnik.bg)
Започва се... След еврото цените ще са +40% нагоре.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
аз познавам българи, които купиха в Португалия, но не познавам португалци, които да купуват тук
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Ако вярваш на данните за адресна регистрация като мерило за населението в София, значи положението е зян. Например аз като Вълк-квартирант 9 години живях плътно в София без адресна /и не се водех жител на София/, какъвто е и масовият случай преди човек да си купи собствено жилище.
- 1 like
Коментар
-
аз познавам българи, които купиха в Португалия, но не познавам португалци, които да купуват тук
===2039===
Имаш ли сериозна причина да браниш пари придобити, чрез измама? Ще е интересно и да разкажеш как майка ти придоби земята, която по-късно даде за застрояване срещу обезщетение? (или аз да разкажа?)Last edited by два_таралежа; 06.09.2023, 13:01.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И горното какво доказва ???
- 1 like
Коментар
-
Европейската комисия започва в България информационна кампания за еврото - България - Дневник (dnevnik.bg)
Започва се... След еврото цените ще са +40% нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеЦените на имотите се стабилизират ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Продажбите отчитат ръст
===2039===
Пак ли? Амааа... КАК ТАКА?! Амиии... ако утре се случи и тук??? ДОКОГА?!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Цените на имотите се стабилизират ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Продажбите отчитат ръст
===2039===
Пак ли? Амааа... КАК ТАКА?! Амиии... ако утре се случи и тук??? ДОКОГА?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ти какво точно търсиш във форума?
а) ще купуваш
б) ще продаваш
в) да се заяждаш
г) кибик
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ето затова казвам че кибиците никога не купуват и няма да могат да купят имот. Днес 250К, утре, тоест 2039 ще се радват на 570К но няма да могат да купят. Просто като фасул. Еж 2 съм.
а) ще купуваш
б) ще продаваш
в) да се заяждаш
г) кибик
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Ако това стане, ще боли и ще ми отрежат едната ръка, но главата ще остане цяла. Шегата настрана, наемите ми покриват ипотеките и даже има 30-40% горница за мен. Моите апартаменти не остават празни за повече от 5 дни. Вложил съм доста, затова се отдават лесно и на висока ценаОтделно да кажа, че това с имотите ми е страст и зазиждане на спестяванията за поколенията. Главната ми дейност е собствен ИТ бизнес, от който изкарвам предостатъчно добре. Данъчната ми декларация респектира бамките, абе като видят Вълчо и почват да дават мелеони. По реален случай.
- 1 like
Коментар
-
Тука е като зоопарк... обърках се вече на кое животинче пиша и кое ми отговаря.
Иначе като сгъне икономиката е ясно, че това и мен ще ме удари, най-малкото ще ми орежат ДМС-то, което е съществена част от бюджета ми и в този ред ако днес съм склонен да дам 200к евро за имот, то утре и за 120к ще съм пас. Пък нека тогава кешират тези, които са се презапасили с тухли!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вълчо, а имаш ли план Б?
В смисъл ако скоро кеша стане цар, лихвите рязко подскочат, икономиката сгъне, а имотите последват птичките на юг (много на юг)? Тогава хит ще са бюджетните наемчета, а наематели за скъпи имоти ще са кът. Каква маркетингова стратегия ще приложиш в една подобна ситуация?Отделно да кажа, че това с имотите ми е страст и зазиждане на спестяванията за поколенията. Главната ми дейност е собствен ИТ бизнес, от който изкарвам предостатъчно добре. Данъчната ми декларация респектира бамките, абе като видят Вълчо и почват да дават мелеони. По реален случай.
Last edited by ivanvg93; 06.09.2023, 12:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнениеПо време на пандемията имаше едно бягство от София и преселение на народите, но вижте какво става с населението. В София продължава да намалява, което е шокиращо при положение, че условията за живот в столицата значително изпреварват всички други големи градове. Така, че да строят новите гета, но ще стоят празни.Last edited by ivanvg93; 06.09.2023, 12:15.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар