Първоначално изпратено от kinyalo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е, чак на село - едва ли. В Сф квартири - бол.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеВ Ирландия млади медицински сестри в момента заделят 77% от заплатата си за наем, сочат данни на Ирландската организация на медицинските сестри и акушерките. А процентът на младите хора, които живеят с родителите си, е нараснал до 64% през 2022 г. спрямо 44% десет години по-рано, сочат данни на Евростат.
Доста сериозен ръст, лошо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗдравейте,
скоро не съм писал тук, бях на море.
При нас се продаде стара вила за ремонт, която стои заключена от 2004-2005 г и от тогава е ползвана 1 или 2 лета.
На морето хората са се усетили и са свалили обявите, които висяха по апартаменти и къщи.
Относно пазарът в София, мисля, че готови и направени апартаменти се купуват бързо, а старите без ремонт застояват.
Поздрави
Аз си взех ключовете за купеното на зелено през пролетта на 2021. :-)
За две години цените на същото място, същия етап на строителство, подобни проекти като качество са с около 35% нагоре.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Е да де, шоколади, шампанско... рози...
Е, кога, кога...? Нали вдигнаха лихвите по кредитите? Нали "гледай ФЕДя кво прави"?
Ей сега падат цените и вече ще има за всички.
Ти все разправяш за мотиката... ама да не се наложи тия за който няма ДОРИ и под наем да се върнат на село и да хващат на дядо мотиката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Е да де, шоколади, шампанско... рози...
Е, кога, кога...? Нали вдигнаха лихвите по кредитите? Нали "гледай ФЕДя кво прави"?
Ти все разправяш за мотиката... ама да не се наложи тия за който няма ДОРИ и под наем да се върнат на село и да хващат на дядо мотиката?
Едвам се е измъкнал, ти искаш да го връщаш
- 1 like
Коментар
-
В Ирландия млади медицински сестри в момента заделят 77% от заплатата си за наем, сочат данни на Ирландската организация на медицинските сестри и акушерките. А процентът на младите хора, които живеят с родителите си, е нараснал до 64% през 2022 г. спрямо 44% десет години по-рано, сочат данни на Евростат.
Доста сериозен ръст, лошо...
Коментар
-
Брокерази обещахте да вдигнете цените - и го направихте, сега Фащайте мотиките, щото сделките хептен ще спрат.
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 136798 euro
Средна цена на кв.м: 1906 euro.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Както казах, мои познати са в шок, в Нидерландия всичко било заето, а това, което е останало било на кофти място, отделно трябвало да се явявят на нещо като кастинг. Тук с това неспирно "печатане" на нови и нови имоти, кога ще стане?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
София ми е Цюрих...
Радвайте се, че в София този проблем все още го няма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеСептември дойде, подгответе шоколади и бонбони.
В Цюрих хора, търсещи апартаменти, носят вино и шоколад на огледите, за да се отличат от множеството. В Амстердам студенти се опитват месеци наред да намерят подслон преди началото на семестъра им. В Дъблин и Лисабон работещи младежи се отказват и се връщат при родителите си, пише Bloomberg.
Недостигът на жилища превръща апартаментите под наем в оскъдна стока в Европа
https://www.investor.bg/a/113-analiz...stoka-v-evropa
Коментар
-
Здравейте,
скоро не съм писал тук, бях на море.
При нас се продаде стара вила за ремонт, която стои заключена от 2004-2005 г и от тогава е ползвана 1 или 2 лета.
На морето хората са се усетили и са свалили обявите, които висяха по апартаменти и къщи.
Относно пазарът в София, мисля, че готови и направени апартаменти се купуват бързо, а старите без ремонт застояват.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеСептември дойде, подгответе шоколади и бонбони.
В Цюрих хора, търсещи апартаменти, носят вино и шоколад на огледите, за да се отличат от множеството. В Амстердам студенти се опитват месеци наред да намерят подслон преди началото на семестъра им. В Дъблин и Лисабон работещи младежи се отказват и се връщат при родителите си, пише Bloomberg.
Недостигът на жилища превръща апартаментите под наем в оскъдна стока в Европа
https://www.investor.bg/a/113-analiz...stoka-v-evropa
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа
Колко е хубаво, че арменския дюлгерин ви зазида тъй майсторски. А справката носи името на този който и се радваше още от 2017та. Сега вече не и се радва по обясними причини.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
То уж си в центъра ама градски транспорт няма. Няма начин да се пресекат линиите да се стигне до метрото от другата страна?
Резидънс с МС Централна гара.
Коментар
Коментар