Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Терзиев никога не говори неща с които не си запознат. Цените са такива и плюс минус 5%,7%,в момента може и малко по високи.Невменяемия си ти защото като чета какво си написал и ми става смешно, знаеш ли защо ?Защото тези цени се дават ,а защо го знам ,мисля че не е тук мястото да то обяснявам детайли.
Етаж от селска къща можеш САМО И ЕДИНСТВЕНО ДА ГО ПОДАРИШ.
Това значи че не можеш да се разбереш с родата - има някой или ВСИЧКИ КРИВИ ХОРА.
Как ще се разбере ЧУЖД човек с таквиз. Че и пари да даде за да им слуша глупостите !?!?!?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ама и Кольо няма намерение да продава, обявата има за цел да вдига средната цена за района. Маминия дюлгерин го подучил, че трябва да изчака щото видиш ли апартаментите в София щели да падат, пък етажите от къщи в Карлово да подкъпват при пукането на балона и идването на гоУемото МЯУ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Кавръков. Цената не е надута. Цената е невменяема. Писах го и преди; цената показва, че просто не искаш да продадеш този имот. Каква е причината, нямам идея.
Веднъж си търсих кола по обяви. На една обява ми казаха, че се отказали от продажбата и ще си я ползват. На моя квич защо тогава не я свалят от мобилето не можаха да ми отговорят. Същата работа и с твоя етаж.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Кавръков. Цената не е надута. Цената е невменяема. Писах го и преди; цената показва, че просто не искаш да продадеш този имот. Каква е причината, нямам идея.
Веднъж си търсих кола по обяви. На една обява ми казаха, че се отказали от продажбата и ще си я ползват. На моя квич защо тогава не я свалят от мобилето не можаха да ми отговорят. Същата работа и с твоя етаж.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Предстоящите продажби на жилища в САЩ спадат до тригодишно дъно през август
Индексът на Националната асоциация на брокерите на недвижими имоти е спаднал със 7,1% през август
тук някой въобще следи ли го тоя индекс!?
накаврък? ....бъртрам?
и как очаквате да ги бутнете цените
само с визия и високи офертни на етажа ли?
...ама...вие май не сте тук за това!Last edited by ratten; 28.09.2023, 22:13.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аааа, това ми е любимото. Искаме повече, понеже сме много съсобственици.
- ние сме трима колеги. как да разделим тия 10лв на 3!?препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
накавръка е 1/6 съсобственик на тоя етаж
и да иска, няма как да го продаде.
според мен, майка му дори и не знае, че е пуснал обява.
- 3 Харесвания
Коментар
-
и да иска, няма как да го продаде.
според мен, майка му дори и не знае, че е пуснал обява.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Цената е нормална за района,не надута
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Ако до 2 месеца не се продаде значи не е ок цената. Добрите оферти се продават буквално за няколко дни.
Между другото гледайки цените в провинцията и сравнявайки със Софийските доходи...може смело да се заключи, че балона е много по-сериозен извън столицата.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Има шанс борда да гръмне не само, ако не влезнем в ЕЗ, а и, ако диференциала на лихвите тук и в Европа остане голям. По-някое време банковата система ще търси все повече обръщение на левове в евро, за да се достигне до по-голяма доходност и тези 50 млрд активи в БНБ може като нищо да се окажат недостатъчни да стабилизират курса. Прочетете как Сорос е сринал английката централна банка точно така като е залагал срещу борда.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ако е в София, ще се продаде лесно.
Като качи човек обявата и не се продаде до 6 м, трябва да почне плавно да смъква цената и така ще се продаде.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Принципно най-важното е да се осъзнае, че ако някой държи пари на депозит, това не значи че тези пари са свободни, за да се купи имот с тях, просто защото срещу тях някъде другаде има задължение в същия размер. Ако аз пък не получа една заплата, парите няма да са по моята сметка, но ще останат по сметката на работодателя, т.е. дали съм получил заплата или не е без значение за паричната маса.
Другото важно нещо: Когато кредитирането надвиши връщането на кредити, паричната маса се увеличава и това действа проинфлационно.
Третото важно нещо: Банките не могат да раздават кредити до безкрайност, защото са в конкуренция една с друга и защото има минимални изисквания за капиталова адекватност и за резерви., т.е. общият обем на кредитирането индиректно се влияе от решенията на централната банка и от нейната парична политика.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Депозитите не се раздават като кредити. Точно обратното става - кредитирането създава депозитите и увеличава паричната маса. Това го говорихме тук много пъти и имаше специализирани статии по въпроса.
Ако ти продадеш твоя апартамент на Кавръка, депозитната маса няма да се промени по никакъв начин, защото от неговата сметка парите се прехвърлят по твоята и става сетълмент между двете банки.
Ако обаче той тегли ипотечен кредит, тогава депозитната маса ще се увеличи, защото неговата банка ще създаде тези пари буквално от въздуха и ще ги преведе по твоята сметка.
Ето още веднъж линк към тази отлична статия на Bank of England.
https://www.bankofengland.co.uk/-/me...rn-economy.pdf
Коментар
Коментар