IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Е как какво правя ? Работя или съм работил в същата компания. Да не съм ги избрал аз ? Хора всякакви, китайци, индийци, американци и отделно че говорих вече за генерализациите, едно е да е човек ог Джорджа друго от Тексас, трето е некой от Ню Йорк (града). Отделно кой с какви пари и в какъв квартал и семейство е израстнал ...
    Само заради липсата на морал, тоя пропадняк колегата ти, заслужава заплатата да му е наполовина и жена му да го напусне. Не може благата да се разпределят толкова неадекватно, да не кажа, че се похабяват. Крайно време е заплащането и "валюто", да се определя по общочовешка скала, а не само по професионални компетенции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ти, като гледам, от гледна точка на жена пишеш. В САЩ и мъже и жени над 50 сте изключително разплути и дебели над 150кг. в общия случай. Толкова сте тлъсти и с опънати черти, че даже не ви личат годините. Така бъкани с ГМО храни, че като умрете, даже не може да се разложите. Това ли искаме в България? Явно не, защото първите стъпки за хранителна независимост са налице. Веригата магазини "Хора от народа". Ядец за глобалистите отвъд голямата вода...
      Браво! Много точно изказване!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Лордче, защо си слагаш за мерило "гастарите"? Дай го малко по-айляк. Живееш си добре, пиеш си ракийката, какво ти липсва, че се мериш с тях?
        Аз не се меря с тях, те се мерят с мен. И не мога да разбера, като са на парсеци от мен, защо продължават това губещо за тях съревнование? Мазохисти ли са тези люде?

Коментар

• [QUOTE=Bailor;n4144881]
          Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Ми намери го това, хахаха, аз да определям жени и финансова култура? ...
          Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ами, примерно, ако бившата ти жена е със 100 пъти по-ниска финансова култура от теб, ти би навярно търпял това положение, така ли? ..
          Ти 2 страници назад ли не помниш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Хората се променят, като цяло си прав, че повечето не бягат от " хубавото" но като погледнеш US примерно с 50% divorce rate се получава че всеки втори бърка с преценката И имаш разведени от милиардери до lower middle class. Та явно и от хубавото бягат понякога. Аз затова си живея на семейни начала- една идея са по- лесни нещата
            и като 50% не са се развели , да не са прокопсали - точно там са истинските трагедии , да не се понасят , но да живеят заедно

Коментар

Не мога да разбера, какво правиш сред такива? Заради ей тая сган на Запад, хващат дикиш опорките на руските тролове у нас. И вместо да си гледаме интереса, се цепим - а на Изток, а на Запад.
              Е как какво правя ? Работя или съм работил в същата компания. Да не съм ги избрал аз ? Хора всякакви, китайци, индийци, американци и отделно че говорих вече за генерализациите, едно е да е човек ог Джорджа друго от Тексас, трето е некой от Ню Йорк (града). Отделно кой с какви пари и в какъв квартал и семейство е израстнал ...

Коментар

който да имаш деца и после се развеждаш и го удряш на живот с някой грозничък чичко паричко без деца шото на 50 всички са еднакво дебели и грозни... различни култури сме.
                Ти, като гледам, от гледна точка на жена пишеш. В САЩ и мъже и жени над 50 сте изключително разплути и дебели над 150кг. в общия случай. Толкова сте тлъсти и с опънати черти, че даже не ви личат годините. Така бъкани с ГМО храни, че като умрете, даже не може да се разложите. Това ли искаме в България? Явно не, защото първите стъпки за хранителна независимост са налице. Веригата магазини "Хора от народа". Ядец за глобалистите отвъд голямата вода...

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Аз пък нямам брак и се чудя как да и прехвърля всичко. Нали тя е майка на детето ми, на мен за какъв са ми тия пари? Ако по някаква причина остана сам не ми трябва почти нищо - една маломерка с кухня, спалня, мазе/склад и това е. На сам мъж повече не му трябва.
                  А ако нещо се случи с мен по-добре всичко да е при нея.
                  Е нали детето е наследник, всичко би трябвало да отиде при него а тя ще е попечител. Едно търсене в интернет ще даде доста информация.
                  "По понятни причини, на първо място към наследство се призовава съпругът на наследодателя и оставените от него низходящи по права линия – децата (или внуци, правнуци и т.н., ако децата са починали). Извънбрачните деца с установен произход, както и осиновените от наследодателя наследяват наравно с останалите."

Коментар

Аз не съм гратис. Така пътувах, като дете. Сега съм законен гратис, просто съм много ценен за данъкоплатците, щото работя с акъла си. Когато един простоват гастар ме достигне, като акъл, тогава да ми брои стотинките...
                    Лордче, защо си слагаш за мерило "гастарите"? Дай го малко по-айляк. Живееш си добре, пиеш си ракийката, какво ти липсва, че се мериш с тях?

Коментар

Ми доста хора в САЩ дори и оттук, че ги гледам всеки ден, не мога да ги разбера. Имам колеги, които са женени и са на отделни сметки. Имаше един дето отиде на ваканция в Европа сам зашото жена му не може да си я позволи. Сигурно така са израстнали и за тях е нормално. Ако растеш в семейство, в което брака е втори и за бащата и за майката и всеки има деца от първия брак а имат и обши деца, после става сложно зашото всеки иска да остави нешо на собствените си деца ... Отделно че тук има лаф "добър е за първи мъж" с който да имаш деца и после се развеждаш и го удряш на живот с някой грозничък чичко паричко без деца шото на 50 всички са еднакво дебели и грозни... различни култури сме.
                      Не мога да разбера, какво правиш сред такива? Заради ей тая сган на Запад, хващат дикиш опорките на руските тролове у нас. И вместо да си гледаме интереса, се цепим - а на Изток, а на Запад.

Коментар

Хората се променят, като цяло си прав, че повечето не бягат от " хубавото" но като погледнеш US примерно с 50% divorce rate се получава че всеки втори бърка с преценката И имаш разведени от милиардери до lower middle class. Та явно и от хубавото бягат понякога. Аз затова си живея на семейни начала- една идея са по- лесни нещата
                        Ми доста хора в САЩ дори и оттук, че ги гледам всеки ден, не мога да ги разбера. Имам колеги, които са женени и са на отделни сметки. Имаше един дето отиде на ваканция в Европа сам зашото жена му не може да си я позволи. Сигурно така са израстнали и за тях е нормално. Ако растеш в семейство, в което брака е втори и за бащата и за майката и всеки има деца от първия брак а имат и обши деца, после става сложно зашото всеки иска да остави нешо на собствените си деца ... Отделно че тук има лаф "добър е за първи мъж" с който да имаш деца и после се развеждаш и го удряш на живот с някой грозничък чичко паричко без деца шото на 50 всички са еднакво дебели и грозни... различни култури сме.

Коментар

Лордче и аз така, гратис излиза по-на далавера.
                          Аз не съм гратис. Така пътувах, като дете. Сега съм законен гратис, просто съм много ценен за данъкоплатците, щото работя с акъла си. Когато един простоват гастар ме достигне, като акъл, тогава да ми брои стотинките...
                          Last edited by Bailor; 08.01.2024, 21:12.

Коментар

Ми намери го това, хахаха, аз да определям жени и финансова култура? Явно фиксацията ти върху моята личност, издава огромни ментални проблеми! Както и за билетчето до Овча купел и обратно. Само да ти кажа, че от 20г. не ползвам никакви билетчета.
                            Лордче и аз така, гратис излиза по-на далавера.

Коментар

Не една, десет идеи!

Коментар

• [QUOTE=segato;n4144875]
                                Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не беше ли ти дето разправяше че жена ти е без финансова култура ?
                                Ми намери го това, хахаха, аз да определям жени и финансова култура? Явно фиксацията ти върху моята личност, издава огромни ментални проблеми! Както и за билетчето до Овча купел и обратно. Само да ти кажа, че от 20г. не ползвам никакви билетчета.

Коментар

Working...
                                X