Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
ДАЛИ,
Бясна надпревара за кредити – рекордните 690 млн. лева взети за месец
https://www.24chasa.bg/biznes/article/16708127
Онзи ден си купих нов телефон. Гледам в магазина -на изплащане с 0,00 ГПР.Питах продавача към коя от двете банки е тази оферта, той ми каза при Париба. Посрещна ме момичето от Париба, отпусна ми стоковия кредит изтегли ми приложението на банката на телефона, показа ми коректно, как няма 1ст. оскъпяване. Телефонът струва под 700лв., гледам, тя ми отпуснала 2000лв. Питам я защо, тя ми вика , ми така процедираме,може да решите да си купите още нещо. Питам я кога е падежната дата на плащане, тя ми казва първо число в месеца, ама не се притеснявайте, сега може да не платите нищо, имате гратисен период до 1 март. Чудна приказка, купувам си телефон по празниците и мога да почна да го плащам чак след два и кусур месеца. Не мога да си обясня, наличности ли прикриват заради увеличаващия им се резерв в БНБ, що ли...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Вече банките не дават кредит на всеки сополан осигуряващ се на минимална и остават само тези които имат кеш, а тях брокерите могат да ги лъжат само в мечтите си и номерата вече няма да им работят ако щат да се на$ерат и след това да го изядат.
След 2-3 седмици като излезе статистиката за последното тримесечие ще има много рев и сополи от типа "ама как така"
Ех няма вече 6% комисионни ..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Вече банките не дават кредит на всеки сополан осигуряващ се на минимална и остават само тези които имат кеш, а тях брокерите могат да ги лъжат само в мечтите си и номерата вече няма да им работят ако щат да се на$ерат и след това да го изядат.
След 2-3 седмици като излезе статистиката за последното тримесечие ще има много рев и сополи от типа "ама как така"
Бясна надпревара за кредити – рекордните 690 млн. лева взети за месец
https://www.24chasa.bg/biznes/article/16708127
Онзи ден си купих нов телефон. Гледам в магазина -на изплащане с 0,00 ГПР.Питах продавача към коя от двете банки е тази оферта, той ми каза при Париба. Посрещна ме момичето от Париба, отпусна ми стоковия кредит изтегли ми приложението на банката на телефона, показа ми коректно, как няма 1ст. оскъпяване. Телефонът струва под 700лв., гледам, тя ми отпуснала 2000лв. Питам я защо, тя ми вика , ми така процедираме,може да решите да си купите още нещо. Питам я кога е падежната дата на плащане, тя ми казва първо число в месеца, ама не се притеснявайте, сега може да не платите нищо, имате гратисен период до 1 март. Чудна приказка, купувам си телефон по празниците и мога да почна да го плащам чак след два и кусур месеца. Не мога да си обясня, наличности ли прикриват заради увеличаващия им се резерв в БНБ, що ли...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
От всичките звезди в кавички ни един не е преживял имотен срив ,това е като да питаш за инвестиции някой дето само е чувал за дот ком балона или е чел за кризата от 2008 година, те повечето са били прави под масата тогава от изброените в статията
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
накавръчко, на твоите въпроси ти им търси отговорите
аз си имам мои въпроси
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИХААА - Кой кой е сред българските инфлуенсъри при имотите
https://www.capital.bg/biznes/imoti/...U3MzMxLjAuMC4w
Големи "звезди" имапо .....................
- 1 like
Коментар
� -
ИХААА - Кой кой е сред българските инфлуенсъри при имотите
https://www.capital.bg/biznes/imoti/...U3MzMxLjAuMC4w
Големи "звезди" имапо .....................
Коментар
� -
Здравейте,
Честита Коледа,
Виждам, че дискусията върви с пълна пара.
Всичко в живота е много относително - има голяма муха и малка крава,
Наскоро няколко приятели от ф.б. публикуваха статуси, че не са доволни от жените си......че ги окрали или предали. Въпреки че до преди 1 г. демонстрираха колко се обичат.
Има предприемчиви хора - ще излъскат ябълката и ще я продадат скъпо. Ще стегнат старата къща на село и ще я изтъргуват, ще направят хубав ремонт на стар апартамент и ще го продадат скъпо и така стъпка по стъпка ще забогатеят.
Диска, който не пише напоследък, също е пример за предприемчив човек.
Поздрави
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
2008 година беше пикова по отношение на растежа, заплатите и даже и населението в България за едно цяло десетилетие ,търси отговор на въпроса ми ,Кога Централните банки започват да се подготвят за намаляване на лихвите?При какво условия и процеси го правят ?
аз си имам мои въпросипрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеДържавата отчете рекорден ръст на чуждите инвестиции до 7 млрд. лв за 10 месеца
Оттук нататък трябва да е ясна датата за присъединяване на България и Румъния в Шенген, каза министърът на икономиката
предполагам заинтересувани брокери, банкери и бирници са поръчали тези събития
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТе чорбаджиите не са прости, не саааа.....
Има как да компенсират!
Увеличение от 20% му се присънило на гладната кокошка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
някой беше отбелязал преди време, че нямането не се ограничава до нямане на жилище
като няма, нямаш и кола, жена, деца, личен живот
остава само форума
Нужен е баланс във всичко, но много хора забравят, че освен НИ има и други неща в живота - като хубави моменти със семейството, които се помнят дълго, добро образование за децата, културен туризъм с децата и тн и тн.
не е хубаво да се залита нито в една нито в другата крайност.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеОстават 3 дни до увеличение на доходите с 19.61%.Last edited by Bailor; 28.12.2023, 11:12.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Баси трагедията, не само да нямаш жилище, а и кола...и въпросния "колега", е в тая тема. Като гледам, обаче и колко поддръжници има, явно, всички те са в това "завидно" положение
като няма, нямаш и кола, жена, деца, личен живот
остава само форумапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар