IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

берджо, казва и МЯУ и "ЩЕ" и ластицици и ножици и ЯХУ и тъмни прозорци и демография и сгъване на икономиката и тн... НО ефекта е само един: ЗАЗИЖДАНЕ.
    Разсипа му живота на нашият приятел от Красна поляна. А, беше още млад ерген на 35, когато щеше да си купи ЕПК и да си свирка!!! Сега, така го е омаял, че знам кого ще обвини.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бъртрам каза, че накавръчко е пред сделка
      само малко дискаунт трябва да даде
      берджо, казва и МЯУ и "ЩЕ" и ластицици и ножици и ЯХУ и тъмни прозорци и демография и сгъване на икономиката и тн... НО ефекта е само един: ЗАЗИЖДАНЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Сигурен съм, че той не обича дискаунтите, ако е в ролята на продавач, така, че съм убеден, че сделка няма да има. Бертрам, колкото и велик ментор да е, най-много да го въздържи от покупка 6-7години и за успокоение, да го убеди да купи една златна паричка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

За Карлово
          препоръка е

Коментар

• Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	36.1 КБ
ID:	4139369

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Много рано бре.
              За тебе е късно.

Коментар

Тук съм абсолютно съгласен с теб! Не се захващайте с имоти, това е губеща инвестиция и не е за всеки...Действайте си по други задачи, добър пример е след плащане на наема, да почнеш работа на две места, за да удовлетвориш нарастващите потребности на мрънкалото до теб...
                Много рано бре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение

Това твърдение за кой град е валидно?
                  За Карлово

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Я пробвай да продадеш ей така на майтап,да Видиш само брокерски обаждания и 0% купувачи.
                    Това твърдение за кой град е валидно?

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

важен е общият извод , който е в по- голяма сила за непосилни ипотеки и грешни инвестиции

а той е , че не трябва човек да робува на имоти и да се хваща на чуждо хоро .............
                      Тук съм абсолютно съгласен с теб! Не се захващайте с имоти, това е губеща инвестиция и не е за всеки...Действайте си по други задачи, добър пример е след плащане на наема, да почнеш работа на две места, за да удовлетвориш нарастващите потребности на мрънкалото до теб...

Коментар

Наемателите, натоварени с непосилни разходи за жилище, са изложени на по-висок риск от преждевременна смърт.

Хахахахахахахахахахахахахааааа, това много ме развесели, ти още малко ще ни обвиниш в склоняване към самоубийство!!
                        важен е общият извод , който е в по- голяма сила за непосилни ипотеки и грешни инвестиции

а той е , че не трябва човек да робува на имоти и да се хваща на чуждо хоро .............

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
                          https://profit.bg/imoti/visokite-nae...va-prouchvane/
                          Високите наеми крият риск от преждевременна смъртност, показва проучване

интересно , каква е смъртността при ипотекарите , или при губещите инвеститори ..............
                          Наемателите, натоварени с непосилни разходи за жилище, са изложени на по-висок риск от преждевременна смърт.

Хахахахахахахахахахахахахааааа, това много ме развесели, ти още малко ще ни обвиниш в склоняване към самоубийство!!

Коментар

• Високите наеми крият риск от преждевременна смъртност, показва проучване

интересно , каква е смъртността при ипотекарите , или при губещите инвеститори ..............
                            Last edited by RUBLA; 21.12.2023, 20:43. Причина: Линк към конкурентна медия.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Я пробвай да продадеш ей така на майтап,да Видиш само брокерски обаждания и 0% купувачи.
                              То, това е било винаги, и при наем и при покупка и при продажба, особено след като купихме къщата 2002-ра....

Коментар

И аз имам същите наблюдения. Цяла година понижители квичаха като прасета при колене, други като Laconic, се кълняха с раздиране на ризите още в началото на годината пред поп и нотариус, че спада бил започнал още миналата година пролетта

Коментар

Working...
                                X