Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бъртрам каза, че накавръчко е пред сделка
само малко дискаунт трябва да даде
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бъртрам каза, че накавръчко е пред сделка
само малко дискаунт трябва да даде
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
За Карлово
само малко дискаунт трябва да дадепрепоръка е
Коментар
-
Тук съм абсолютно съгласен с теб! Не се захващайте с имоти, това е губеща инвестиция и не е за всеки...Действайте си по други задачи, добър пример е след плащане на наема, да почнеш работа на две места, за да удовлетвориш нарастващите потребности на мрънкалото до теб...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Я пробвай да продадеш ей така на майтап,да Видиш само брокерски обаждания и 0% купувачи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
важен е общият извод , който е в по- голяма сила за непосилни ипотеки и грешни инвестиции
а той е , че не трябва човек да робува на имоти и да се хваща на чуждо хоро .............
- 2 Харесвания
Коментар
-
Наемателите, натоварени с непосилни разходи за жилище, са изложени на по-висок риск от преждевременна смърт.
Хахахахахахахахахахахахахааааа, това много ме развесели, ти още малко ще ни обвиниш в склоняване към самоубийство!!
а той е , че не трябва човек да робува на имоти и да се хваща на чуждо хоро .............
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнениеhttps://profit.bg/imoti/visokite-nae...va-prouchvane/
Високите наеми крият риск от преждевременна смъртност, показва проучване
интересно , каква е смъртността при ипотекарите , или при губещите инвеститори ..............
Хахахахахахахахахахахахахааааа, това много ме развесели, ти още малко ще ни обвиниш в склоняване към самоубийство!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Я пробвай да продадеш ей така на майтап,да Видиш само брокерски обаждания и 0% купувачи.
Коментар
-
И аз имам същите наблюдения. Цяла година понижители квичаха като прасета при колене, други като Laconic, се кълняха с раздиране на ризите още в началото на годината пред поп и нотариус, че спада бил започнал още миналата година пролетта
- 1 like
Коментар
Коментар