If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не много добре, а перфектно. Всеки месец от всяка двустайка пада по един златен суверен Чарлз III в трезора:-))))
Та не ми говорете за инфлация и акции.
Там си е лотария. Днес на +, утре на +, а когато решиш да излизаш на - и гледаш умно.
Не ме разбирайте погрешно и там се печели, но и се губи. А имотеца ни Ляб ни вода иска. Наемчето капче и си въртиш синджирчето:-)
Лотария е за неграмотни финансово като теб. За можещите е лапаница.
Не знам...аз съм над 10% и то за има няма 6-7 месеца и то като купих даже скъпи някои акции ,представям си вече като ги нацелвам повече както всички следващи какво ще да е
за да ни вземат в еврозоната от 01.01.2025 - трябва да има нещо шокиращо, което да натисне инфлацията.
в момента с тези ниски лихви по кредитите няма как да се тушира инфлацията до под средното за ЕЗ, което си е част от изискванията
друг въпрос е при такова събитие как ще е дефицита, което също е от значение.
няма пълно щастие
влезем ли ипотеките ще се окажат под натиск...
Мда...еврозоната иска да овладеем инфлацията. Която към момента основно се поражда от няколко фактора,тук са и имотите. Ц Ц от Елана днес четох статия,някои ще прежалят имоти и ще инвестират на БФБ
за да ни вземат в еврозоната от 01.01.2025 - трябва да има нещо шокиращо, което да натисне инфлацията.
в момента с тези ниски лихви по кредитите няма как да се тушира инфлацията до под средното за ЕЗ, което си е част от изискванията
няма пълно щастие
Икономически не е възможно да се изпълни критерият за инфлацията до конвергентния доклад. Всичко друго са приказки за наивници.
Преди години си научих урока.
Имах една млада програмистка от HP ( първата и последна дама наемател)
Научих си урока по трудният начин. Буквално не можеше да си смени една крушка. От тогава сами дами-НЕ!
Балък, балък, балък! Сами дами наемателки са мечтата на 99% от хазяите.
Че то смяната на крушка, кран, сифон си има тарифа. (в пари или в натура)
Германската индустрия преживява най-дългия спад в историята си Понижението надминава това от финансовата криза през 2008 г.
Вай, вай, вай, не мой така с лошо коле! Ами ако утре Хасан-Мюмюн реши да съкрати персонал от колбасарницата?! Ти ли ще дундуркаш завърналите се гастари?
пп
Ей го, и Бонвиван вика Имотето ни ляп яде, ни вода пие, ама като се разходи няколко пъти до там да смени някой и друг консуматив - тия разходи (пари, време) ..... пропуска да ги калкулира!
Преди години си научих урока.
Имах една млада програмистка от HP ( първата и последна дама наемател)
Научих си урока по трудният начин. Буквално не можеше да си смени една крушка. От тогава сами дами-НЕ!
Сега вече ходя веднъж месечно да си видя имота и взема наема. Даже ако ме мързи и на два месеца го правя.
Та разходите не са особено, да не кажа никакво перо. Наемателите си плащат всички пера с изключение на данъжите, който са смешни суми.
Е те тука ме фанА в крачка. Верно, че Левчо требеше да сменя неколко крушки и да си играе с осветлението в градината. Знаех си аз, че нещо ми убягва от изчисленията. Мерси прУфесУре!
Хахаха! Потънах в разходи. Е, имам и 5 лева ток...
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
кольо рече: "Евро в БГ нема да има! (от мен го запомнете)"...
А Асен рече: "Новите евромонети вече се секат и информационните системи на банките са готови за въвеждането на еврото в България. Това казва министърът на финансите Асен Василев в интервю за германското издание Die Welt."
За кой ли вече пореден път се случва точно обратното на очакванията на кольо? Вече съм убеден, че някой му е вписал една буква "в" в повече във фамилното му име. Нема друг такъв карък в темата, дето всичките му пророчества се случват 100% наобратно.
няма пълно щастие
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
кольо рече: "Евро в БГ нема да има! (от мен го запомнете)"...
А Асен рече: "Новите евромонети вече се секат и информационните системи на банките са готови за въвеждането на еврото в България. Това казва министърът на финансите Асен Василев в интервю за германското издание Die Welt."
За кой ли вече пореден път се случва точно обратното на очакванията на кольо? Вече съм убеден, че някой му е вписал една буква "в" в повече във фамилното му име. Нема друг такъв карък в темата, дето всичките му пророчества се случват 100% наобратно.
Коментар