IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
    В пети клас ,а той кольо разбра ,лошото знаеш ли какво е,че берти се прави,че не разбира.
    И всичките тия алабализми ги пиша само,щото кольо си позволи да раздува лична кореспонденция. сещаш ли се или?
    Каква е тая лична кореспонденция?Къде е?То аз самия вече не помня какво що и какво беше та ще я раздувам чак.Вицове,инприлазки от 1001 нощ

Коментар

Най големия актив е възприятието , а кое къде съм набутал във някакъв форум не се коментира.
      Най големия актив е долара,ако говорим за пари,после най големия актив е щатската икономика и пазар.
      Искам за домашно да си отвориш графиката с цената на долара за 5 години назад.
      За 3 години назад само в долари да си седял и нищо ама нищо друго да не синправиш нямаше и едно въпрос че да питаш..от 1.60 до 2 колко процента са ?
      Сега е около 1.77,до 1.80 цената .Това какво означава ?Че в добри и лоши времена адекватна намеса на ФЕД само със цената на зелените гущери те пази от каквото се сетиш
      Last edited by X_Y; 30.12.2023, 20:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Баси колко въздух има в тази България. Какво толкова важно си питал Берти, та някой трябва да го пита та да разбере ? И това , че си го питал какво доказва ? В кой клас си бе момче ?
        В пети клас ,а той кольо разбра ,лошото знаеш ли какво е,че берти се прави,че не разбира.
        И всичките тия алабализми ги пиша само,щото кольо си позволи да раздува лична кореспонденция. сещаш ли се или?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Баси колко въздух има в тази България. Какво толкова важно си питал Берти, та някой трябва да го пита та да разбере ? И това , че си го питал какво доказва ? В кой клас си бе момче ?
          Правилно.Много правилни въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

сега уж имаш активи и си набутал 'шумата' или се бъркам
            Най големия актив е възприятието , а кое къде съм набутал във някакъв форум не се коментира.
            Last edited by X_Y; 30.12.2023, 20:33.

Коментар

Имахме?! Берти лошо не съм казал но и ти ли изтреще ? Шумата идва на талази ,инфлацийка ала бала ,и ?! И станахме по богати ?!!
              инфлацията е факт, който едва ли някой може да отрече, но парите и шумата са две различни неща
              този който не може да ги различи е обречен да бъде FOMO инвеститор (fear of missing out)

ПП ако сме Зимбабве ще се съглася с думата шума, но засега това е термин в стил люлински тарикат с десетки левове в джоба не отива за този форум.
              ППП откак падна КТБ не съм фен на държането на депозит, а влагането в истински активи (особено такива, които могат да произвеждат)
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Така ,така , както казах всичко е въпрос на възприятие, товоето е функция на разбирането ,че крадейки от общото на дребно баланса в живота ти ще е положителен .Питай берти за 2019 кВо съм го питал като параметри, като разбереш може и плюция внезапна да получиш. И Николай , форумни алабализми , нема нужда . И това да пишеш ,че крадеш от супермаркети , от обща вода и от незнам какво си показва само колко незначително мислене имаш.
                ПП А в същото време се учиш да играеш на борса.Разбираш ли парадокса?!
                ПП А за кълненето ти към някакви юзъри и за призивите за национализация даже и дума няма да отварям. И това докато крадеш на дребно .... Просто Фарс.

Коментар

Аресал съм къще 800к евра , размишлявам....
                  Ма Кольо каза ,че кражбата от общата вода му е по важна!
                  Дай да я видим тая къща.
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Имахме?! Берти лошо не съм казал но и ти ли изтреще ? Шумата идва на талази ,инфлацийка ала бала ,и ?! И станахме по богати ?!!
                    Ти си предател.Точка.
                    Я ми кажи колко процента стана долара на пика от момента в който ние с тебе там водихме някакъв лек разговор?
                    Да не те мъча ...20% ,20 % е печалбата на всеки който е купил и продал долари.

Коментар

сега уж имаш активи и си набутал 'шумата' или се бъркам

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

стига вече с тази 'шума'

шума шума ама като я имахте зор къде да я набутаме, че после да имаме повече шума...

парите макар и фиатни са пари, а шумата е шума.

Коментар

Баце ни съм брокеР ни ме е Еня! Но я кажи ,тва теглене на заеми и тва наливане на шума в икономиката ,до къде е довелно номинално, повтарям ,номинално коптора ?!! Ай дай твоите 5ст....
                          стига вече с тази 'шума'

шума шума ама като я имахте зор къде да я набутаме, че после да имаме повече шума...

парите макар и фиатни са пари, а шумата е шума.

Коментар

Така ,така , както казах всичко е въпрос на възприятие, товоето е функция на разбирането ,че крадейки от общото на дребно баланса в живота ти ще е положителен .Питай берти за 2019 кВо съм го питал като параметри, като разбереш може и плюция внезапна да получиш. И Николай , форумни алабализми , нема нужда . И това да пишеш ,че крадеш от супермаркети , от обща вода и от незнам какво си показва само колко незначително мислене имаш.
                            ПП А в същото време се учиш да играеш на борса.Разбираш ли парадокса?!
                            ПП А за кълненето ти към някакви юзъри и за призивите за национализация даже и дума няма да отварям. И това докато крадеш на дребно .... Просто Фарс.
                            Ти Берти питаш,мен питаш и на финала само въпроси, сега пак ,резултат?Нула
                            И аз така оня ден се обадих на Дженифър Лопес и я питах за едно от именията и че съм си го харесал ?Обеща да ми звънне .Схващаш ли приликите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Кой е кибик бе дървен брокераз аз или ти ?
                              Я си виж мненията не пропускаш ден да спамиш из форумите с мокрите си фантазии.
                              Че и на някакъв баровец ще го раздаваш тук, от къде пък ти хрумна че съм под наем и съм бездомник?
                              Заради това че ви се смея на спекулациите ли ?
                              Баце ни съм брокеР ни ме е Еня! Но я кажи ,тва теглене на заеми и тва наливане на шума в икономиката ,до къде е довелно номинално, повтарям ,номинално коптора ?!! Ай дай твоите 5ст....

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

От вас местните кибици интереса ще е нула, да. Даже -1. И как иначе, наемите ще са достъпни все пак. Особено във Военна рампа.
                                Кой е кибик бе дървен брокераз аз или ти ?
                                Я си виж мненията не пропускаш ден да спамиш из форумите с мокрите си фантазии.
                                Че и на някакъв баровец ще го раздаваш тук, от къде пък ти хрумна че съм под наем и съм бездомник?
                                Заради това че ви се смея на спекулациите ли ?

Коментар

Working...
                                X