Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Най големия актив е възприятието , а кое къде съм набутал във някакъв форум не се коментира.
Искам за домашно да си отвориш графиката с цената на долара за 5 години назад.
За 3 години назад само в долари да си седял и нищо ама нищо друго да не синправиш нямаше и едно въпрос че да питаш..от 1.60 до 2 колко процента са ?
Сега е около 1.77,до 1.80 цената .Това какво означава ?Че в добри и лоши времена адекватна намеса на ФЕД само със цената на зелените гущери те пази от каквото се сетишLast edited by X_Y; 30.12.2023, 20:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Баси колко въздух има в тази България. Какво толкова важно си питал Берти, та някой трябва да го пита та да разбере ? И това , че си го питал какво доказва ? В кой клас си бе момче ?
И всичките тия алабализми ги пиша само,щото кольо си позволи да раздува лична кореспонденция. сещаш ли се или?
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Баси колко въздух има в тази България. Какво толкова важно си питал Берти, та някой трябва да го пита та да разбере ? И това , че си го питал какво доказва ? В кой клас си бе момче ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
сега уж имаш активи и си набутал 'шумата' или се бъркамLast edited by X_Y; 30.12.2023, 20:33.
Коментар
-
Имахме?! Берти лошо не съм казал но и ти ли изтреще ? Шумата идва на талази ,инфлацийка ала бала ,и ?! И станахме по богати ?!!
този който не може да ги различи е обречен да бъде FOMO инвеститор (fear of missing out)
ПП ако сме Зимбабве ще се съглася с думата шума, но засега това е термин в стил люлински тарикат с десетки левове в джобане отива за този форум.
ППП откак падна КТБ не съм фен на държането на депозит, а влагането в истински активи (особено такива, които могат да произвеждат)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Така ,така , както казах всичко е въпрос на възприятие, товоето е функция на разбирането ,че крадейки от общото на дребно баланса в живота ти ще е положителен .Питай берти за 2019 кВо съм го питал като параметри, като разбереш може и плюция внезапна да получиш. И Николай , форумни алабализми , нема нужда . И това да пишеш ,че крадеш от супермаркети , от обща вода и от незнам какво си показва само колко незначително мислене имаш.
ПП А в същото време се учиш да играеш на борса.Разбираш ли парадокса?!
ПП А за кълненето ти към някакви юзъри и за призивите за национализация даже и дума няма да отварям. И това докато крадеш на дребно .... Просто Фарс.
Коментар
-
Аресал съм къще 800к евра , размишлявам....
Ма Кольо каза ,че кражбата от общата вода му е по важна!( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Имахме?! Берти лошо не съм казал но и ти ли изтреще ? Шумата идва на талази ,инфлацийка ала бала ,и ?! И станахме по богати ?!!
Я ми кажи колко процента стана долара на пика от момента в който ние с тебе там водихме някакъв лек разговор?
Да не те мъча ...20% ,20 % е печалбата на всеки който е купил и продал долари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеИмахме?! Берти лошо не съм казал но и ти ли изтреще ? Шумата идва на талази ,инфлацийка ала бала ,и ?! И станахме по богати ?!!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
стига вече с тази 'шума'
шума шума ама като я имахте зор къде да я набутаме, че после да имаме повече шума...
парите макар и фиатни са пари, а шумата е шума.
- 1 like
Коментар
-
Баце ни съм брокеР ни ме е Еня! Но я кажи ,тва теглене на заеми и тва наливане на шума в икономиката ,до къде е довелно номинално, повтарям ,номинално коптора ?!! Ай дай твоите 5ст....
шума шума ама като я имахте зор къде да я набутаме, че после да имаме повече шума...
парите макар и фиатни са пари, а шумата е шума.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Така ,така , както казах всичко е въпрос на възприятие, товоето е функция на разбирането ,че крадейки от общото на дребно баланса в живота ти ще е положителен .Питай берти за 2019 кВо съм го питал като параметри, като разбереш може и плюция внезапна да получиш. И Николай , форумни алабализми , нема нужда . И това да пишеш ,че крадеш от супермаркети , от обща вода и от незнам какво си показва само колко незначително мислене имаш.
ПП А в същото време се учиш да играеш на борса.Разбираш ли парадокса?!
ПП А за кълненето ти към някакви юзъри и за призивите за национализация даже и дума няма да отварям. И това докато крадеш на дребно .... Просто Фарс.
И аз така оня ден се обадих на Дженифър Лопес и я питах за едно от именията и че съм си го харесал ?Обеща да ми звънне .Схващаш ли приликите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Кой е кибик бе дървен брокераз аз или ти ?
Я си виж мненията не пропускаш ден да спамиш из форумите с мокрите си фантазии.
Че и на някакъв баровец ще го раздаваш тук, от къде пък ти хрумна че съм под наем и съм бездомник?
Заради това че ви се смея на спекулациите ли ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
От вас местните кибици интереса ще е нула, да. Даже -1. И как иначе, наемите ще са достъпни все пак. Особено във Военна рампа.
Я си виж мненията не пропускаш ден да спамиш из форумите с мокрите си фантазии.
Че и на някакъв баровец ще го раздаваш тук, от къде пък ти хрумна че съм под наем и съм бездомник?
Заради това че ви се смея на спекулациите ли ?
Коментар
Коментар