IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

къде намести 'шумата' ?

ПП 14 коментара за днес коментирайки кавръчето, мен, жонката и да ме прощава ако има някой изпуснат
    Берти в самолета съм, стюардесата стои до мен и чака да мина на airplane mode. Казвай какво те е питал 2019 и да излитаме деба. Отделно, че вече не издържам на напрежението.
    Last edited by segato; 30.12.2023, 21:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      всеки разумен човек, преди инвестиция или някакъв важен ход,
      трябва задължително да разбере, какво е е мнението на петрогъсчо, накавръчко и бъртрам
      и да си направи изводите, разбира се
      не не напротив СЛЕД инвестицията да каже, че да правим като него
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        всеки разумен човек, преди инвестиция или някакъв важен ход,
        трябва задължително да разбере, какво е е мнението на петрогъсчо, накавръчко и бъртрам
        Мне, просто новия вид криза и седенето дома малко ме разклати. Но човек се учи.

Коментар

къде намести 'шумата' ?
          Казвал съм го бе берти!

Рейнвестирах значителни средства! Създадох 2 нови бизнеса, злато.
          Обмислям фемилито да е в къща,към момента толкова.
          ПП В почивка съм ,няколко дни съм полулентяй. Предишната почивка беше лятото. толкоз
          Last edited by pa4anga; 30.12.2023, 21:32.

Коментар

• всеки разумен човек, преди инвестиция или някакъв важен ход,
            трябва задължително да разбере, какво е мнението на петрогъсчо, накавръчко и бъртрам
            Last edited by ratten; 30.12.2023, 22:34.
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Т.е. параметрите ги поставяш ти,бога от форума? Ще си ги мерим ?Нали не мислиш,че вси още съм в пубертета ? И това ми го пише мъж около 50-те ?
              Тука тотално сте изплискали легена берти,защо идея нямам. Само ще ти вметна,че тва дето съм те питал 2019 толкова настоятелно ако помниш ти и кольо не е плод нито на мама нето на тате. И преди това и до ден днешен е все тъй.
              ПП 2019 кольо да не купи ти имаш участие а сега се задоволява с някакви стотинки плюс краденето на това и онова ! Срам и резил! И това отново с твоя подкрепа.
              ПП Освен ,че е безсмислено писането тук,знаеш ли защо не пиша. Нямам време берти,време!

къде намести 'шумата' ?

ПП 14 коментара за днес коментирайки кавръчето, мен, жонката и да ме прощава ако има някой изпуснат
              Last edited by bertram; 30.12.2023, 21:26.

Коментар

когато напишеш и продадеш над милион реда код за 25г може и да спреш да си кибик-коментатор

а да и да напишеш 3 изречения в какво ТИ си 'набил шумата' без да се вглеждаш в кавръчето, мене и тн и тн.

повече няма какво да ти отговоря
                Т.е. параметрите ги поставяш ти,бога от форума? Ще си ги мерим ?Нали не мислиш,че вси още съм в пубертета ? И това ми го пише мъж около 50-те ?
                Тука тотално сте изплискали легена берти,защо идея нямам. Само ще ти вметна,че тва дето съм те питал 2019 толкова настоятелно ако помниш ти и кольо не е плод нито на мама нето на тате. И преди това и до ден днешен е все тъй.
                ПП 2019 кольо да не купи ти имаш участие а сега се задоволява с някакви стотинки плюс краденето на това и онова ! Срам и резил! И това отново с твоя подкрепа.
                ПП Освен ,че е безсмислено писането тук,знаеш ли защо не пиша. Нямам време берти,време!
                Last edited by pa4anga; 30.12.2023, 20:59.

Коментар

Нещо те позаболя ,нали?
                  Това не е вярно,коментирал съм в какво влагам и нали си съгласен ,че това е просто форум . Кое влагаш ти бе берти, парите на мама и тати ?!Ти затова ли прикриваш на кольо простотията,щото го чувства близък по възприятие? Лошо няма ама поне си кажете истината а не се правете на нещо което не сте !
                  Айде нема нужда !
                  когато напишеш и продадеш над милион реда код за 25г може и да спреш да си кибик-коментатор

а да и да напишеш 3 изречения в какво ТИ си 'набил шумата' без да се вглеждаш в кавръчето, мене и тн и тн.

повече няма какво да ти отговоря
                  Last edited by bertram; 30.12.2023, 20:51.

Коментар

откакто пишеш във форума - не си написал НИТО ЕДНО мнение в какво и как си инвестирал и въобще има ли какво да инвестираш

извинявай,ама в сравнение с кавръчето си просто кибик коментатор

тук се обсъжда неговия капитал, неговите акции, да не забравяме етажът и тн и тн
                    на байлора активите също, на ратко зеленото също, моите ниви също, на доктора имотите, на жонито сървърното, на песи двустайките, на дури офиси и апарти и тн и тн...

знаеш аз какво харесвам и съм писал в какво си инвестирам парите (част, но все пак съм писал)

ти в ролята на кибика-съдия
                    нали знаеш при картите какво се казва по отношение на кибиците-коментатори

айде няма нужда
                    Нещо те позаболя ,нали?
                    Това не е вярно,коментирал съм в какво влагам и нали си съгласен ,че това е просто форум . Кое влагаш ти бе берти, парите на мама и тати ?!Ти затова ли прикриваш на кольо простотията,щото го чувства близък по възприятие? Лошо няма ама поне си кажете истината а не се правете на нещо което не сте !
                    Айде нема нужда !

Коментар

ППП откак падна КТБ не съм фен на държането на депозит, а влагането в истински активи (особено такива, които могат да произвеждат)
                      100% подкрепям мнението ти!
                      Според мен 100% е прав и Bailor относно физическото инвестиране в: злато, сребро, мед и желязо.

Моето виждане е маааалко по-различно. Инвестирам и в калай и вместо в желязо в неръждавейка. Желязото не е лошо, обаче не е за всеки и е скъпо да съхраняваш и опазваш да кажем 100-1000 тона.

Другите метали на кюлчета, слитъци и пресовки са по-компактни за инвестиция, съхранение и опазване.

Коментар

Великодушен си,естествено,че ни бЪзика ,най вече за това ,че има някакво значение. а ти се излагаш,при това на дребно!
                        откакто пишеш във форума - не си написал НИТО ЕДНО мнение в какво и как си инвестирал и въобще има ли какво да инвестираш

извинявай,ама в сравнение с кавръчето си просто кибик коментатор

тук се обсъжда неговия капитал, неговите акции, да не забравяме етажът и тн и тн
                        на байлора активите също, на ратко зеленото също, моите ниви също, на доктора имотите, на жонито сървърното, на песи двустайките, на дури офиси и апарти и тн и тн...

знаеш аз какво харесвам и съм писал в какво си инвестирам парите (част, но все пак съм писал)

ти в ролята на кибика-съдия
                        нали знаеш при картите какво се казва по отношение на кибиците-коментатори

айде няма нужда
                        Last edited by bertram; 30.12.2023, 20:23.

Коментар

В пети клас ,а той кольо разбра ,лошото знаеш ли какво е,че берти се прави,че не разбира.
                          И всичките тия алабализми ги пиша само,щото кольо си позволи да раздува лична кореспонденция. сещаш ли се или?
                          Не се сещам. Не мога да следя в детайли всички драми. Не разбирам защо се опитваш да заковеш Кавръка, че казал нещо си, а игнорираш глупостите примерно на радомирския редутец. Паднал най-лесно се рита. Покажи я тая къща за 800к да видим докъде ти стигат мечтите.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Каква е тая лична кореспонденция?Къде е?То аз самия вече не помня какво що и какво беше та ще я раздувам чак.Вицове,инприлазки от 1001 нощ
                            Кольо когато си се оакал поне мълчи! Би било достатъчно!
                            Last edited by X_Y; 30.12.2023, 20:36. Причина: Не обиждайте.

Коментар

Не. Не одобрявам никакви хитрини на дребно (общо казано).
                              Според мен ви бъзика тънко, но се връзвате много и затова ви го причинява . Понеже вие малко го бъзикате по други теми...
                              Великодушен си,естествено,че ни бЪзика ,най вече за това ,че има някакво значение. а ти се излагаш,при това на дребно!

Коментар

Най големия актив е възприятието , а кое къде съм набутал във някакъв форум не се коментира.
                                Не. Не одобрявам никакви хитрини на дребно (общо казано).
                                Според мен ви бъзика тънко, но се връзвате много и затова ви го причинява . Понеже вие малко го бъзикате по други теми...
                                Last edited by X_Y; 30.12.2023, 20:35.

Коментар

Working...
                                X