Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениевсеки разумен човек, преди инвестиция или някакъв важен ход,
трябва задължително да разбере, какво е е мнението на петрогъсчо, накавръчко и бъртрам
и да си направи изводите, разбира се
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениевсеки разумен човек, преди инвестиция или някакъв важен ход,
трябва задължително да разбере, какво е е мнението на петрогъсчо, накавръчко и бъртрам
и да си направи изводите, разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
къде намести 'шумата' ?
Рейнвестирах значителни средства! Създадох 2 нови бизнеса, злато.
Обмислям фемилито да е в къща,към момента толкова.
ПП В почивка съм ,няколко дни съм полулентяй. Предишната почивка беше лятото. толкозLast edited by pa4anga; 30.12.2023, 21:32.
Коментар
-
всеки разумен човек, преди инвестиция или някакъв важен ход,
трябва задължително да разбере, какво е мнението на петрогъсчо, накавръчко и бъртрам
и да си направи изводите, разбира сеLast edited by ratten; 30.12.2023, 22:34.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Т.е. параметрите ги поставяш ти,бога от форума? Ще си ги мерим ?Нали не мислиш,че вси още съм в пубертета ? И това ми го пише мъж около 50-те ?
Тука тотално сте изплискали легена берти,защо идея нямам. Само ще ти вметна,че тва дето съм те питал 2019 толкова настоятелно ако помниш ти и кольо не е плод нито на мама нето на тате. И преди това и до ден днешен е все тъй.
ПП 2019 кольо да не купи ти имаш участие а сега се задоволява с някакви стотинки плюс краденето на това и онова ! Срам и резил! И това отново с твоя подкрепа.
ПП Освен ,че е безсмислено писането тук,знаеш ли защо не пиша. Нямам време берти,време!
къде намести 'шумата' ?
ПП 14 коментара за днес коментирайки кавръчето, мен, жонката и да ме прощава ако има някой изпуснатLast edited by bertram; 30.12.2023, 21:26.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
когато напишеш и продадеш над милион реда код за 25г може и да спреш да си кибик-коментатор
а да и да напишеш 3 изречения в какво ТИ си 'набил шумата' без да се вглеждаш в кавръчето, мене и тн и тн.
повече няма какво да ти отговоря
Тука тотално сте изплискали легена берти,защо идея нямам. Само ще ти вметна,че тва дето съм те питал 2019 толкова настоятелно ако помниш ти и кольо не е плод нито на мама нето на тате. И преди това и до ден днешен е все тъй.
ПП 2019 кольо да не купи ти имаш участие а сега се задоволява с някакви стотинки плюс краденето на това и онова ! Срам и резил! И това отново с твоя подкрепа.
ПП Освен ,че е безсмислено писането тук,знаеш ли защо не пиша. Нямам време берти,време!Last edited by pa4anga; 30.12.2023, 20:59.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Нещо те позаболя ,нали?
Това не е вярно,коментирал съм в какво влагам и нали си съгласен ,че това е просто форум . Кое влагаш ти бе берти, парите на мама и тати ?!Ти затова ли прикриваш на кольо простотията,щото го чувства близък по възприятие? Лошо няма ама поне си кажете истината а не се правете на нещо което не сте !
Айде нема нужда !
а да и да напишеш 3 изречения в какво ТИ си 'набил шумата' без да се вглеждаш в кавръчето, мене и тн и тн.
повече няма какво да ти отговоряLast edited by bertram; 30.12.2023, 20:51.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
откакто пишеш във форума - не си написал НИТО ЕДНО мнение в какво и как си инвестирал и въобще има ли какво да инвестираш
извинявай,ама в сравнение с кавръчето си просто кибик коментатор
тук се обсъжда неговия капитал, неговите акции, да не забравяме етажът и тн и тн
на байлора активите също, на ратко зеленото също, моите ниви също, на доктора имотите, на жонито сървърното, на песи двустайките, на дури офиси и апарти и тн и тн...
знаеш аз какво харесвам и съм писал в какво си инвестирам парите (част, но все пак съм писал)
ти в ролята на кибика-съдия
нали знаеш при картите какво се казва по отношение на кибиците-коментатори
айде няма нужда
Това не е вярно,коментирал съм в какво влагам и нали си съгласен ,че това е просто форум . Кое влагаш ти бе берти, парите на мама и тати ?!Ти затова ли прикриваш на кольо простотията,щото го чувства близък по възприятие? Лошо няма ама поне си кажете истината а не се правете на нещо което не сте !
Айде нема нужда !
- 4 Харесвания
Коментар
-
ППП откак падна КТБ не съм фен на държането на депозит, а влагането в истински активи (особено такива, които могат да произвеждат)
Според мен 100% е прав и Bailor относно физическото инвестиране в: злато, сребро, мед и желязо.
Моето виждане е маааалко по-различно. Инвестирам и в калай и вместо в желязо в неръждавейка. Желязото не е лошо, обаче не е за всеки и е скъпо да съхраняваш и опазваш да кажем 100-1000 тона.
Другите метали на кюлчета, слитъци и пресовки са по-компактни за инвестиция, съхранение и опазване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеВеликодушен си,естествено,че ни бЪзика ,най вече за това ,че има някакво значение. а ти се излагаш,при това на дребно!
извинявай,ама в сравнение с кавръчето си просто кибик коментатор
тук се обсъжда неговия капитал, неговите акции, да не забравяме етажът и тн и тн
на байлора активите също, на ратко зеленото също, моите ниви също, на доктора имотите, на жонито сървърното, на песи двустайките, на дури офиси и апарти и тн и тн...
знаеш аз какво харесвам и съм писал в какво си инвестирам парите (част, но все пак съм писал)
ти в ролята на кибика-съдия
нали знаеш при картите какво се казва по отношение на кибиците-коментатори
айде няма нуждаLast edited by bertram; 30.12.2023, 20:23.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеВ пети клас ,а той кольо разбра ,лошото знаеш ли какво е,че берти се прави,че не разбира.
И всичките тия алабализми ги пиша само,щото кольо си позволи да раздува лична кореспонденция. сещаш ли се или?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Каква е тая лична кореспонденция?Къде е?То аз самия вече не помня какво що и какво беше та ще я раздувам чак.Вицове,инприлазки от 1001 нощ
- 1 like
Коментар
-
Не. Не одобрявам никакви хитрини на дребно (общо казано).
Според мен ви бъзика тънко, но се връзвате много и затова ви го причинява. Понеже вие малко го бъзикате по други теми...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеНай големия актив е възприятието , а кое къде съм набутал във някакъв форум не се коментира.
Според мен ви бъзика тънко, но се връзвате много и затова ви го причинява. Понеже вие малко го бъзикате по други теми...
Last edited by X_Y; 30.12.2023, 20:35.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар