Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Охооо
4% чиста доходност, допълнено с ливериджа и преценяването от ръста на цените на имотите (поне досега) е екстра!
Защо такъв хейт? Никой не ви кара да инвестирате в НИ.
Никой друг актив освен НИ и биткойн води до такива емоции от противоположниците: към инвеститорите и към техните печалби. Защо ли... Хмм мисля, че се сещам.
Заложл си на куц кон.
Скоро сам ще се убедиш в това.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
90% от обявите в джобса са фалшиви и целят лелките да съберат CV-та с лични данни, с които после да злоупотребяват.
Трябва да си супер пропаднал и отчаян, за да търсиш работа точно там.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не знам в Бургас, и в Пловдив средната заплата не е висока, но еднс от моите лаборантки, много пъргаво и сръчно дете беше ахаха да напусне, вика в Мола ще ми дадат по-,висока заплата - поне 1600-1700. Но добре че им вдигнаха заплатите на 1900 чисто та остана. Беше на 1500 нето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
90% от обявите в джобса са фалшиви и целят лелките да съберат CV-та с лични данни, с които после да злоупотребяват.
Трябва да си супер пропаднал и отчаян, за да търсиш работа точно там.
Линкдин е бати панацеята обаче, ооо да.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Не знам той в коя година и къде живее, но ти определено живееш в някаква паралелна реалност. Този jobs.bg, който бил пълен с обяви за хоум офис позиции със заплати започващи от 3500 лв е пълна лъжа. Да, има и такива обяви тук там и то само в IT сектора, който пък в момента не е в разцвет. Обаче колко са тия обяви на фона на общо работещите в града? Ако не беше жалко, щеше да е смешно...
Трябва да си супер пропаднал и отчаян, за да търсиш работа точно там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
В Бургас на 1600 лева нето се радват.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЗа всички с кредити !!!
https://www.dnevnik.bg/biznes/2024/0...home_mainStory
Цената на забавянето за еврозоната е висока, предупреди управителят на БНБ !/днес 26/02/2024/
Цената на забавянето при приемането на еврото ще е висока за България, особено по отношение на условията за финансиране, предупреди управителят на БНБ Димитър Радев на брифинг след среща на депутати и други политици с управителя на хърватската централна банка Борис Вуйчич.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеС 15% се увеличават заплатите в столичния градски транспорт
и ватманите влизат с лакти в битка с касиерките от лидъл за имотиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
С 15% се увеличават заплатите в столичния градски транспорт
и ватманите влизат с лакти в битка с касиерките от лидъл за имотипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Да бе, ще я напускам, ти добре ли си?!
Че да нахраня някой предгладнял рентиер от противниковия отбор, ли?!
А-ми, ще си стоя в децката, където наеми няма, и ще оставя имотаджиите да се мъчат в борбата да си докарат 2~4 процента годишна доходност след данъци и разходи за ремонти и консумативи(и то при позитивен сценарий, ако случайно квартирантите не залеят паркета, и не запушат мивката или тоалетната)...
След като тия от "отбор-тухла" така ми заявяват, и ми се хвалят, че тухлите в бг били "топ оф дъ топ" на инвестициите,
аз като инвеститор и спекулант в акции съм решен да ги бия на техен терен, и ги възприемам като противници и конкуренти.
Няма да ги хрантутя с наеми.
4% чиста доходност, допълнено с ливериджа и преценяването от ръста на цените на имотите (поне досега) е екстра!
Защо такъв хейт? Никой не ви кара да инвестирате в НИ.
Никой друг актив освен НИ и биткойн води до такива емоции от противоположниците: към инвеститорите и към техните печалби. Защо ли... Хмм мисля, че се сещам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЗа всички с кредити !!!
Цената на забавянето за еврозоната е висока, предупреди управителят на БНБ !/днес 26/02/2024/
Цената на забавянето при приемането на еврото ще е висока за България, особено по отношение на условията за финансиране, предупреди управителят на БНБ Димитър Радев на брифинг след среща на депутати и други политици с управителя на хърватската централна банка Борис Вуйчич.
- 1 like
Коментар
-
Упсссс, сОпри се, бре! Ти още двустайка не си купил, почна да скачаш на луксозни...?!?
Чекай малко, седи мирен.
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПродавачите на луксозни имоти в София вече са готови на отстъпки в цената (economic.bg)
Продавачите на луксозни имоти в София вече са готови на отстъпки в цената
Предлагането на жилища от високия клас се е увеличило значително последната година, показва доклад на Colliers
Тенденцията за отстъпки от крайната цена на жилищата в София се появи през лятото на 2023 г. Постепенно обаче започва да завладява и луксозните имоти, където цените по принцип са по-високи – а в последните две години летят в небесата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
За всички с кредити !!!
Цената на забавянето при приемането на еврото ще е висока за България, особено по отношение на условията за финансиране, предупреди управителят на БНБ Димитър Радев на брифинг след среща на депутати и други политици с управителя на хърватската централна банка Борис Вуйчич.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Разбира се, в Бургас определено на 3500 нето се мръщят. Абсолютно си прав. Под 5000 бургазлии не падат, даже продавачките на Александровска искат и два пъти в седмицата тайландски масаж.
Коментар
Коментар