If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Евгич, Радев е старичък за теб.
Препоръчвам ти Жонката, той навярно има доста малък инструмент, но поне ти е набор
Е, той и Евгича не е от най-младичките, улегнал ми се вижда. , Джонката ми гледа бившите колежки в една болница в нета и ми сочи коя си заслужава. И аз слушам, има поглед човека.
Препоръчвам ти Жонката, той навярно има доста малък инструмент, но поне ти е набор
Жонката, предпочита рязаните карабини. А и Евго не му е клиент, нито работодател. Евго отдавна му предложи да му почисти задния двор безплатно, но жонката си събра багажа и замина за швабско. Та не знам, сложни са тези работи за нас хората с по-стари схващания.
То за да изпереш некой отзад - за мен пола е от значение да е женски, но хора всякакви, от един гинеколог го знам требе стоманен кур. И като доктор го потвърждавам.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Офертата ти е много скапана. На цената на недовършения софийски коптор с голи циментени стени, Кольо ще си купи много готина луксозна къща в Чикаго, US, с три спални и две бани... Дай ни по-читава оферта.
И кво ще го дърви в Чикаго по-точно? Ти верваш ли си или те зарибяват нещо?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Офертата ти е много скапана. На цената на недовършения софийски коптор с голи циментени стени, Кольо ще си купи много готина луксозна къща в Чикаго, US, с три спални и две бани... Дай ни по-читава оферта.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Винаги съм се учудвал на самодеяността на Козирозите, дали арменци или не. Една застаряваща колежка, която и е време да е родила още преди 15г., се надува колко била красива, докато времето й изтича. Зодия Козирог. Дебелогъза клюкарка е и много се подмазва на шефовете с неверни твърдения, пълна пача...нищо не постига, само до конфронтации го докарва...
Коментар