Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ако се търгуват на регулиран пазар в ЕС ,няма данък.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
7%,8%може ама корпоративни които са с високо ниво на риск ,държавните с такива доходности нямат ликвидност .После ще има 10% данък ако са корпоративни ,Песимиста го виждам като кредитор на Румъния на 6% не знам какво чака още ?На мен никой не ми дава хляб в ръцете ,що банки прозвъних,nomcheto ми е свидетел и писа за това ,стигнах до мястото и хората като бързина коректност и всичко е ток ама това е ,наготово като се дава пак се наслъндисват
Румънските не са лош вариант в момента, поне докато има три B-та в рейтинга им, според мен обаче клонят към спекулативните (каквито са и българските).
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
7%,8%може ама корпоративни които са с високо ниво на риск ,държавните с такива доходности нямат ликвидност .После ще има 10% данък ако са корпоративни ,Песимиста го виждам като кредитор на Румъния на 6% не знам какво чака още ?На мен никой не ми дава хляб в ръцете ,що банки прозвъних,nomcheto ми е свидетел и писа за това ,стигнах до мястото и хората като бързина коректност и всичко е ток ама това е ,наготово като се дава пак се наслъндисват
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Това пък за какво?! :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Мдаа, вече се оглеждаме за още пространство...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениещо банки прозвъних,
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
7-8% ако вземеш турски или подобни дцк
май със гледането ще си останеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
7-8% ако вземеш турски или подобни дцк
май със гледането ще си останеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не е вЕрно тва.
Иначе може и 500 лева да ти земат кой как си реши :-)
Не змея да поискам касова бележка за да ти я щракна, че шъ ме оризили следващият път :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 29.01.2024, 19:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Беше..., за близките 2-3 години бих бил предоволен на 7-8%....
май със гледането ще си останештова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да де, забравих, че София е център на вселената и трябва да се сравнява само с най-най скъпите локации в света. Сравняваме абсолютно несравними неща. Това тук е Швейцарската граница, аз нямам съсед с доход под половин милион Евра годишно (предполагам, гледайки автопарка). Всичкото са къщета с много зеленина и улички като картинки С кой язовир в БГ точно го сравняваш мястото?
За София и кварталите на Мюнхен пък изобщо не е добре да говорим, защото ще е смешно.
Иначе аз се подстригвам за 15 Евро. Предполагам в София не е по-малко от 25-30 лева, не и на по-нормално изглеждащите места. И избщо, да живееш в София е жив мазохизъм при тези цени, доходи и мизерия.
What salary is top 1% in Germany?
IW also notes the net monthly salary that would place a single German earner in the top five and top one percent, which would be €4,560 and €7,190 respectively
Е може всички немски богаташи да живеят при теб. Ако е така е нормално да си оправят уличките
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
А дали някой ще се навие да купи бг ценни книжа на 5%, при положение, че хИнфлацията е 20, че и повече?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Той затова си виси непродаден от месеци. Но и други 4-и стайни в квартала, които гледам са на безумни цени, а локацията им е много по-зле. Или милионерите купувачи са станали прекалено много или строителите-предприемачи тип сульо-пульо или баничари и салатаджии са вече твърде нагли.
Следващият продавач гледа подобни обяви и той така.
Нужно е събитие наречено Гоуемо Мяу за да мотивира хората да правят отстъпки и да продават на всяка цена, но Берти го отложи за 2079 та не знам :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеШОК ШОК НОВИНА ОТ ПРЕДИ 8 ЧАСА !!
ФАЛИТ НА ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС В КВАРТАЛ ВИТОША !!
АПАРТАМЕНТИ ЗА МИЛИОНИ ОСТАВАТ БЕЗ АКТ 16 !!!
ЛУКС ЗА МИЛИОНИ С ФАЛИТ НА СТРОИТЕЛИТЕ !!!
https://btvnovinite.bg/predavania/ta...adi-falit.html
ПредаванияТази сутрин Ще загубят ли апартаментите си купувачи в луксозен комплекс в София заради фалит?
Жилищният комплекс е почти завършен, но няма Акт 15
Купувачи на апартаменти в луксозен комплекс в София нямат достъп до имотите си, след като е открито производство по несъстоятелност на дружеството.
Това се случва след скандал между двамата собственици на строителната фирма.
"Ако е открито производство по несъстоятелност тези клиенти на строителната фирма ще бъдат потърсени от синдика, който ще им даде възможност да предявят своите вземания в това производство и те ще бъдат конституирани като кредитори, на които дружеството е длъжник. Ако сградата струва 1 млн., а задълженията са 2 млн., съответно те ще получат по презумция половината, но преди тях има други кредитори, които са с приоритет - това са данъчните, банките и едва тогава те ще вземат някаква част, но ще вземат някаква част", обясни Петромир Кънчев, адвокат и юрист по вещно право и недвижими имоти.
Коментар
Коментар