Първоначално изпратено от diskmanv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Последната двойка изкара година и 2 месеца. Мадамата много обича реформите и промените, и е намерила малко по-просторен апарт от моя.
Специално за нея го бях изчистил основно, после нов диван за хола, нов голям хладилник, един път им оправих мръсен канал. И тя искаше още реформи да се правят и аз й отказах (тъй като за една година ми се сториха доста неща от моя страна) и тогава тя реши да търси нещо друго.
имахме преди години една млада двойка, уж свесни, та затова им се вързах
искаме адресна регистрация
- ок
след няколко месеца, искаме климатик
- мм, добре, айде
и след още няколко месеца
- ами, ние ще напускаме
препоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Последната двойка изкара година и 2 месеца. Мадамата много обича реформите и промените, и е намерила малко по-просторен апарт от моя.
Специално за нея го бях изчистил основно, после нов диван за хола, нов голям хладилник, един път им оправих мръсен канал. И тя искаше още реформи да се правят и аз й отказах (тъй като за една година ми се сториха доста неща от моя страна) и тогава тя реши да търси нещо друго.
Сигурен съм, че и японците са си мислили същото 1990г., а днес 30г. по-късно още не са се възстановили! И това, което наблюдавам е, че точно такъв сценарий очаква и нас. А още по-лошото е, че българина е в чудесна позиция с 90% собственост и изобщо няма нужда да бърза да си слага сам примката на врата. Кажете честно, колко хора познавате, които няма да получат някакъв наследвен имот и ще останат на улицата? Изобщо не вижам фундамент в тази мания и ми е жалко каква мъка и страдание ги чакат много хора, мислейки си, че понеже за 7г. апартамента им е станал х 2 или х3 са забогатели, а те всеки ден гледат промоциите в кауфланд.
2010, 2011,2012,2013,2015 още има хора, които още не са се възстановили от тогава или са нула на нула.
По спомен. Имотите за последните 200г. са носели 1.5% възвръщаемост номинално. Баш колкото на господина с неговите 2х, която обаче печалба след данъци се оказа достатъчна само да си купи 20г. немска кола...
https://fred.stlouisfed.org/series/QJPN628BIS
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, имам само един с малко кинти невъзстановил се напълно. Другите са отгоре и за две години и 3 месеца имам 17% нетна доходност. Американските с иновативни технологии и изкуствен интелект носят 37% за периода. Ще изчакам, не бързам за никъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Надявам се не са те прецакали с разни посреднически такси, че те ядат голяма част от доходността.
Има и разни фондчета с по 10 акции в тях, като начело е някой Ганьо дето си мисли, че може да бие пазара. От такива бягай със 100.
Коментар
-
Много са, от Амунди инвестиционни фондове.
Има и разни фондчета с по 10 акции в тях, като начело е някой Ганьо дето си мисли, че може да бие пазара. От такива бягай със 100.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тез вземат по 100+ лева на час, повече от жриците, ама не си дават парите за парцалки, ами за КБА
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ти горе-долу на година ги сменяш май наемателите
Last edited by Evgo; 26.03.2024, 16:50.
Коментар
-
според радев ако нямаш магистратура в унсс и успех над 4,60, никакъв инвеститор не сиСпоред статисктиката НСА е произвело повече милионери от УНСС.
Last edited by nradev1111; 26.03.2024, 14:45.
Коментар
-
Жалко е Радев, ама е така. Без образование, ама те бие и тебе и мене по доходи. И купува кеш, кви ти заеми.
Коментар
-
Преди години е бил със зелена, дървена врата, но сега е сменена с някаква стандартна обикновена врата (евтина).
Осносно огледите, през 2020 г. правих огледи в пандемията и не можах да си намеря нов клиент за по-висок наем. Само едно момче ми върза тенекия и не дойде на огледа тогава.
Сега отново правих огледи и отново имаше несериозни хора, със записан час, но не идат. Имах и 3-ма сериозни клиенти, които го искаха и си избрах една двойка. И те ще го ползват след 10 дни. Мъжът е строител и каза, че ще оправи някой неща безплатно. Хем на тях да им е хубаво, хем и аз да не се занимавам. Но иначе знам, че мъжете дори да могат, нищо не искат да пипнат в нает апартамент.
И им хареса общото много добро състояние.препоръка е
Коментар
-
да не е още с оригиналната мукавена входна врата
Осносно огледите, през 2020 г. правих огледи в пандемията и не можах да си намеря нов клиент за по-висок наем. Само едно момче ми върза тенекия и не дойде на огледа тогава.
Сега отново правих огледи и отново имаше несериозни хора, със записан час, но не идат. Имах и 3-ма сериозни клиенти, които го искаха и си избрах една двойка. И те ще го ползват след 10 дни. Мъжът е строител и каза, че ще оправи някой неща безплатно. Хем на тях да им е хубаво, хем и аз да не се занимавам. Но иначе знам, че мъжете дори да могат, нищо не искат да пипнат в нает апартамент.
И им хареса общото много добро състояние.
- 1 like
Коментар
-
Жалко е Радев, ама е така. Без образование, ама те бие и тебе и мене по доходи. И купува кеш, кви ти заеми.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ти тотално си изплискал легена.Даваш за пример за инвеститор майстор плочкаджия с килийно образование.Не каза дали не ги е взел с "изгоден" кредит който да завещае на децата.Ама добре е направил защото те са в сивия сектор и пенсия няма да има.
С тия двата апарта ще го докара до половин минимална пенсия от НОИ.
Кажи му да купи още два че да го докара до цяла минимална пенсия.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Кои са тези фондове?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар