If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И лихвите са надолу, ситуацията се очертава д. г. д. перонната фауна
18° с в момента е при мен, падне ли до 17, пускам пелетната печка за час -два. Отоплението ми в апарта е 455лв. за цяла зима до 01.04.24г.
Играчи, ко става? Как са туулите? Продадохте ли нещо докато ме нямаше, или продължавате само да си драскате?
Докато ти отсъстваше, аз лично се притеснявах да инвестирам или да не инвестирам. Така, че аз бях пас докато те нямаше. Твоята липса, беше прекалено знакова!
18° с в момента е при мен, падне ли до 17, пускам пелетната печка за час -два. Отоплението ми в апарта е 455лв. за цяла зима до 01.04.24г.
браво лордче
виждаш ли, че има дефлация в топлофикация
колегата писал, че и лихвите надолу
абее, ще паднат имотиту поне 70%
нали кондорчо?
Какво надигате цените. Намерих от братята да ми направи замазка на покрива за 150лв - 5лв на квадрат. Чак не ми се вярва. Ко я направят прилично ще му дам работа за 1 месец
обещавам ти, че за 150 лв точно ще свърши работата
Какво надигате цените. Намерих от братята да ми направи замазка на покрива за 150лв - 5лв на квадрат. Чак не ми се вярва. Ко я направят прилично ще му дам работа за 1 месец
Чак сега ли? Тая незаконна постройка я строиш по-бавно от Хеопсовата пирамида! То май и функцията ще и бъде същата.
Коментар