If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е нещо невиждано - плащат по 300 лв на ден, всички мъже крещят "бойни викове, за да събудим мъжа в себе си", танцуват зумба, слушат едно младо зайче с микрофон закрепен за ухото да им говори как да продават себе си като бранд и накрая Косматия Гръб им каже "Теглете кредете и купувайте имоти, ще стават по 10 бона квадрата".
И понеже Тоци е и главен ментор на МЛМ схемата LR, оттам падат още няколко хиляди зомбита, които всяко петаче от Алое Вера за 100 кинта и инстантна супа с къри за 110 лв за 16 порции го инвестират чинно в НИ.
Хем съм понижител, хем ако стане нещо с НИ, няма да искам да гледам - в страната има десетки хиляди, които са "ол ин", имат ипотеки и на кучетата си и ще просят по улиците дори само при 7% лихви.
който иска да се бута с лакти с гореописаните - успех му желая
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Това е нещо невиждано - плащат по 300 лв на ден, всички мъже крещят "бойни викове, за да събудим мъжа в себе си", танцуват зумба, слушат едно младо зайче с микрофон закрепен за ухото да им говори как да продават себе си като бранд и накрая Косматия Гръб им каже "Теглете кредете и купувайте имоти, ще стават по 10 бона квадрата".
И понеже Тоци е и главен ментор на МЛМ схемата LR, оттам падат още няколко хиляди зомбита, които всяко петаче от Алое Вера за 100 кинта и инстантна супа с къри за 110 лв за 16 порции го инвестират чинно в НИ.
Хем съм понижител, хем ако стане нещо с НИ, няма да искам да гледам - в страната има десетки хиляди, които са "ол ин", имат ипотеки и на кучетата си и ще просят по улиците дори само при 7% лихви.
по младостите има няколко нови дупки + строежите, които са на по 3-4 плочи вече
"моя" инвеститор и той засилил 2-3 нови обекта за няма и месец
май някак са разбрали, че цените ще падат и бързат за да продават с дискаунти от 40 до 70%
докато Тонкин пълни зали - няма да има дискаунти
май някак са разбрали, че цените ще падат и бързат за да продават с дискаунти от 40 до 70%
Eee, как така? Ще, ще, ще вече 10 години, а сега "не съм врачка".
2017-та ако си беше взел злато сега нямаше да си капо. горе долу е по 2
в любимото ти розино тогава беше по 600-700лв декара сега гледам по 2000+ искат
ще ще ще - няма значение. Важното е човек да прави нещо ... пък к'от до'ди
за голям принтер е нужно голямо дърво (ковида си беше сериозна криза)
ПП ако някой очаква голям принтер да си пазарува ресурси, ЦМ, че защо не и крипто... аз лично не чакам принтер преди да има едно кофти свиване на ликвидността по пазари в икономики и тн... кое как - не съм врачка, но някъде ще избие.
Eee, как така? Ще, ще, ще вече 10 години, а сега "не съм врачка".
Закъсали банки и държави пред фалит ще са добро извинение. Ние вече свикнахме, така или иначе.
Дано извинението да не е война.
за голям принтер е нужно голямо дърво (ковида си беше сериозна криза)
ПП ако някой очаква голям принтер да си пазарува ресурси, ЦМ, че защо не и крипто... аз лично не чакам принтер преди да има едно кофти свиване на ликвидността по пазари в икономики и тн... кое как - не съм врачка, но някъде ще избие.
възможно е, но преди това им трябва събитие, което да е оправданието
някой доста тлъст черен лебед
кротка рецесия ще е оправдание да свалят лихвите лекичко, но няма да е принтеро-пускащо събитие.
пазарът на труда е силен, инфлацията дебне... нещата не са за кротко печатане ако мине номера.
Закъсали банки и държави пред фалит ще са добро извинение. Ние вече свикнахме, така или иначе.
Средна цена под 2000 по накавръковата справка, вече ще има само в историята на темата. Кой купил, купил, кой не е, да свиква с деЦката или квартирата. Поскъпването и надуването на балона започва. Свикването с новите нива ще е все по-трудно.
Няма проблеми. Инвеститорите в коини ще реализират такива колосални печалби че никакъв проблем при възникнала жилищна нужда да си захлупят имот на каквото и да било цени. Или да си намерят лукс под наем без проблем. Нищо че наемите леко поскъпват. Да му мислят баш кибиците, а па за тез дето продадоха на връо не ми се мисли.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
кротка рецесия ще е оправдание да свалят лихвите лекичко, но няма да е принтеро-пускащо събитие.
пазарът на труда е силен, инфлацията дебне... нещата не са за кротко печатане ако мине номера.
Е, ако това е въпросът, ще намерят Лебед. Отглеждат се достатъчно.
чувате ли някакъв странен шум???
... големите принтери подгряват мастилото
след 2-3 месеца тръгва и хартията.....
Коментар