Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няма нищо лошо да идете на ски с колегата ти, професора
хем за дефлацията ще научиш подробности
пък ти ще му покажеш как да не се спуска на рало
кондореска да беше станала една писателка с толко много сюжетни линии и богати герои
много щяха да и вървят романите с участието на мароканци и цръни арапи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Абе, имотята си остават най-сигурния актив, другите залъгалки си ги правя за диверсификация, за да се оправдавам пред жената, защо не ходим на ски в Швейцария и Австрия. Тя затова перонната фауна лае толкова неистово по имотите. Лай до небето от скъсаняци, които какво искат, искат имот. Искат, амаааа скъпооо, кавръковата справка ги разцентрова за години напред, виж сега спорадичните им единични вопли, как затихват постепенно, усещат много дебелия и чепат...дори кондореса от Марбея прави злобни подмятания и хвърля къчове на, които сам не си вярва
хем за дефлацията ще научиш подробности
пък ти ще му покажеш как да не се спуска на рало
кондореска да беше станала една писателка с толко много сюжетни линии и богати герои
много щяха да и вървят романите с участието на мароканци и цръни арапипрепоръка е
Коментар
-
лордче, успех ти желая, но какво разбирам аз от акции
тия сериозни работи трябва със сериозни инвеститори, като радев, да ги обсъждате
той ще ти каже къде е пийнал водица, ти ще му споделиш, колко пара си добавил към капиталовата и те така
- 2 Харесвания
Коментар
-
Големият обрат в политиката на централните банки започва
Намалението на лихвите обаче ще става с възможно най-малки стъпки, а не като повишенията, които започнаха от 2021 г.
изтървахме работатапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Всеки си знае, но за мен и златото и койните не са ок инвестиция. Хартиеното злато е повече от наличното, а физическото е съпътствано с разходи за съхранение и рискове от кражба. Койните пък съвсем не ги разбирам( или както се изразяват модерно-" не разбирам блокчейн технологията"
)- за мен там всичко се крепи на доверие, били ограничена бройка, ама то и стотиците видове койни са ограничена бройка- всякакви етери, стейбъл койни, шиба ину, додж коин......Уж една и съща" технология" а едни струват стотинки докато други десетки хиляди долари, трети пък изчезват и "инвеститорите" в тях пият по една студена вода
препоръка е
Коментар
-
еми потребителски, кат нямат маломерки...
аз мислех, че за теб питаш
преди 4-5 месеца някъде, си викам
сега ще взема една ипотечка за 100к лв
ще нашия половината в злато а другото в байхойн
проверих следвашите няколко дни как са ипотечките
ядосаха ме банкерчетата, че не свалят лихвата и така допуснах да не си изпълня намеренията
ако го бях направил, сега щях да имам едно 30% чисти, а физическото е съпътствано с разходи за съхранение и рискове от кражба. Койните пък съвсем не ги разбирам( или както се изразяват модерно-" не разбирам блокчейн технологията"
)- за мен там всичко се крепи на доверие, били ограничена бройка, ама то и стотиците видове койни са ограничена бройка- всякакви етери, стейбъл койни, шиба ину, додж коин......Уж една и съща" технология" а едни струват стотинки докато други десетки хиляди долари, трети пък изчезват и "инвеститорите" в тях пият по една студена вода
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Май цялата кула от карти на Кавръчко е на път да се сгромоляса и сигурно затова не пише. Нрадев с неговия фонд, няколко години беше зад борда. Сега, като анализирах и полюциите на проф.Петров, той нахрани, освен имотите и технологичните компании, но като прочетох и чух мнението на 1000 пъти по-сериозен инвеститор в САЩ, реших да направя обратното на съветите на този псевдопрУфесур и набих пари в два фонда с технологични компании, единия от които, хай дивидентен. Оставих си голяма сума и за един друг, където в портфолиото му на представяне 10 пъти се споменава ритърн в десетте изречения, но засега няма да ви светна кой е....може би след година, две
тия сериозни работи трябва със сериозни инвеститори, като радев, да ги обсъждате
той ще ти каже къде е пийнал водица, ти ще му споделиш, колко пара си добавил към капиталовата и те такапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
щом е така да почерпи
ама гледам и писма до фед е спрял да пише
Самърс: Федералния резерв го "сърбят ръцете" да намали лихвите
Лари Самърс, бивш министър на финансите на САЩ
ПП За съжаление, не всички яки предложения се търгуват от IBKR. Някои са и заключени.Last edited by Bailor; 22.03.2024, 22:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
напротив, което хем е хубаво хем трябва да внимава да не свали много гарда.
ама гледам и писма до фед е спрял да пише
Самърс: Федералния резерв го "сърбят ръцете" да намали лихвите
Лари Самърс, бивш министър на финансите на САЩLast edited by ratten; 22.03.2024, 21:56.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сега прочетох в темата за " портфейла"- потребителски кредити взимат младежите
аз мислех, че за теб питаш
преди 4-5 месеца някъде, си викам
сега ще взема една ипотечка за 100к лв
ще нашия половината в злато а другото в байхойн
проверих следвашите няколко дни как са ипотечките
ядосаха ме банкерчетата, че не свалят лихвата и така допуснах да не си изпълня намеренията
ако го бях направил, сега щях да имам едно 30% чистипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
това трупа опит малко ми прилича на загуби в портфейла
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Това с кредитите за закупуване на акции и на мен ми е интересно. Някой ако е запознат да каже как стават нещата- какво е залог по кредита- закупените акции ли?
Че, аз с ипотека, можеше да си купя цял блок примерно в Меден рудник...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Добре е - държим връзка.
Със сигурност настоящата ситуация с инфлацията го провокира да учи и да се развива - трупа опит.
Не е за ожалване и не е статичен.
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар