IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    бетерчо, тия ли са ти майсторите на новия
    https://dnes.dir.bg/temida/sadat-ost...oitelni-izmami
    да знаеш, че може да се забавят с довършителните от 3 до 5 години
    Довърших го, в момента го обзавеждам. Тия повече ми приличат на келнери в Албена.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

С какво бе, с какво са ги закупили? Бонвиана купил за 50к апартамент, който почти му го изплатили за 11 години. Остави фантазиите за изплашането ма не се ли усещащ че е най-много да е събрал 50к? Говори ми тук за 200к кеш сякаш са пари за вестници. Ми с тия наеми по 500 евро дето са ти в главата 200к ше ги събираш 35 години бе и не трябва да карчиш един цент. Ма поне има шанс да ги събереш ако верно ти е изпаднал отнякъде апартамент. Ма тоя ми говори как имал 200к кеш сега. От какво бе мамин златен ? Та ти не можеш дори една история да си измислиш като хората , как ше измислиш как да изкараш 200к в България ? Като оня Иванчо93 , дето имаше софтуерна компания и 30 човека персонал и не знаеше какво е нормализация на база данни.

Лордче, който няма кинти не ги цени, зашото няма идея какво може да направи с тях. Затова брокерите ше ги познаеш като почнат да ти обясняват как ше купят апартамент за 400к и ше го отдават за 700-800 евро на месец (Бонвиана малко по-скромен, ше купува на 200к и ше отдава на 500 )
      Ами, аз предполагам с какво са ги закупили. При мен нещата са такива, че всеки следващ имот съм закупувал по-бързо от предишен такъв, освен с дохода ми от труд и с текущ такъв от наеми.
      Пример: Преди да купя бургаския, за да събера 80 000, ми отне 2 години, а сега същата сума успях да събера за година и четвърт. И всеки път е така, времевия период намалява за една и съща сума. И за магазинчето ми в Овча купел беше същото, първото помещение го платих за 4 пъти по-голям период от сумата, която събрах за второто.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
        Тези двамата, които цитираш, толкова са брокери, колкото аз съм трамвай. И двамата са закупили такива недвижими активи, които ти за дългия си емигратски живот не си и бил помислил. Обзалагам се с теб на скромните емигрантски 1000$. Навит ли си?
        -------------------------------------------------------------------
        Затуй ли не им останали парЕ за хубави ресторанти.
        С какво бе, с какво са ги закупили? Бонвиана купил за 50к апартамент, който почти му го изплатили за 11 години. Остави фантазиите за изплашането ма не се ли усещащ че е най-много да е събрал 50к? Говори ми тук за 200к кеш сякаш са пари за вестници. Ми с тия наеми по 500 евро дето са ти в главата 200к ше ги събираш 35 години бе и не трябва да карчиш един цент. Ма поне има шанс да ги събереш ако верно ти е изпаднал отнякъде апартамент. Ма тоя ми говори как имал 200к кеш сега. От какво бе мамин златен ? Та ти не можеш дори една история да си измислиш като хората , как ше измислиш как да изкараш 200к в България ? Като оня Иванчо93 , дето имаше софтуерна компания и 30 човека персонал и не знаеше какво е нормализация на база данни.

Лордче, който няма кинти не ги цени, зашото няма идея какво може да направи с тях. Затова брокерите ше ги познаеш като почнат да ти обясняват как ше купят апартамент за 400к и ше го отдават за 700-800 евро на месец (Бонвиана малко по-скромен, ше купува на 200к и ше отдава на 500 )
        Last edited by segato; 16.05.2024, 23:24.

Коментар

Аз не казах ли 5 поста надолу , че съм работил в България през 2000 г ?

Нова Каледония не е в Африка а е близо до Австралия ( близо близо , сигурно и оттам е на 2000-3000 километра). Съшо така няма нишо общо със САШ. Френска колония е. Ти ако си учител по география горко и тежко на учениците.

За сведение, руснаците джуркат Африка и правят мръсно на Франция , наскоро с урана, преди това има цял един пояс от бивши колонии на Франция дето ги подкокоросаха да скъсат с Франция. Колониите тепърва ше разберат къде са се набили като се хвашат с руснаците и китайците , ма и на французите им е вътрешно и Макрон затова почна да говори за френски войски във Украйна.
          Аз къде написах, че Нова Каледония е в Африка или има нещо общо със САЩ? Казах да четеш, но ти явно не четеш!!!!

https://www.dnevnik.bg/sviat/2024/03...tvi_za_skok_v/

Аз пиша за НАТО, като цяло, франсетата ги прогонват от Нова Каледония и Мали, американците от Нигер и настаняват руснаци.
          Last edited by Bailor; 16.05.2024, 23:15.

Коментар

Аз не следя хората, кой къде се забавлява, но ти явно имаш по-сериозна информация.

Коментар

Ако толкова не се усещаш за причината, не се учудвам, че си емигрирал в САЩ и то още по тошово време! Човекът просто го е страх да пътува със самолет, особено с в последно време компрометиран Бойнг. Трябва много да се чете, дори да не си географ. Голямият прелом ще дойде, когато света разбере и, че оръжията на каубоите всички разберат, колко са калпави. А, най-големият провал на благоденстваща Америка ще се случи, когато всеки нормален образован човек от третия свят, се усети, че хегемонията на гущера е куха китара. Вече и в Нова Каледония хората се осъзнават...днешните бунтове са показателни. Защо ви гонят и от Африка???
              -------------------------------------------------------------------
              [ATTACH=CONFIG]n4181898[/ATTACH]
              Аз не казах ли 5 поста надолу , че съм работил в България през 2000 г ?

Нова Каледония не е в Африка а е близо до Австралия ( близо близо , сигурно и оттам е на 2000-3000 километра). Съшо така няма нишо общо със САШ. Френска колония е. Ти ако си учител по география горко и тежко на учениците.

За сведение, руснаците джуркат Африка и правят мръсно на Франция , наскоро с урана, преди това има цял един пояс от бивши колонии на Франция дето ги подкокоросаха да скъсат с Франция. Колониите тепърва ше разберат къде са се набили като се хвашат с руснаците и китайците , ма и на французите им е вътрешно и Макрон затова почна да говори за френски войски във Украйна.

Коментар

• бетерчо, тия ли са ти майсторите на новия
                https://dnes.dir.bg/temida/sadat-ost...oitelni-izmami
                да знаеш, че може да се забавят с довършителните от 3 до 5 години
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Откога незаконните бараки, построени на свлачище, са недвижими активи?
                  Ти не участваш в залаганията, щото доверения ти адвокат ти е напълнил гушата с имоти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Много интересна първа асоциация !?! Поради що тъй?

Обзаложи се и ти, какво ти пречи? Ето двама човека се събрахте, обзаложете се за по 1000$ и двамата с мен, ако желаете, Левчо и Вълчо брокери ли са? И т.2 Имат ли повече имоти от гастара segato? Въпроси , прости, като боб, обзалагате ли се или не?????

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Тези двамата, които цитираш, толкова са брокери, колкото аз съм трамвай. И двамата са закупили такива недвижими активи, които ти за дългия си емигратски живот не си и бил помислил. Обзалагам се с теб на скромните емигрантски 1000$. Навит ли си?
                      Откога незаконните бараки, построени на свлачище, са недвижими активи?

Коментар

Коментар

Ако толкова не се усещаш за причината, не се учудвам, че си емигрирал в САЩ и то още по тошово време! Човекът просто го е страх да пътува със самолет, особено с в последно време компрометиран Бойнг. Трябва много да се чете, дори да не си географ. Голямият прелом ще дойде, когато света разбере и, че оръжията на каубоите всички разберат, колко са калпави. А, най-големият провал на благоденстваща Америка ще се случи, когато всеки нормален образован човек от третия свят, се усети, че хегемонията на гущера е куха китара. Вече и в Нова Каледония хората се осъзнават...днешните бунтове са показателни. Защо ви гонят и от Африка???
                          Click image for larger version

Name:	kokaza.jpg
Views:	3
Size:	19.7 КБ
ID:	4181898

Коментар

Много интересна първа асоциация !?! Поради що тъй?

Коментар

Трудно ми е да ги следя вече .. много често почнаха да си сменят никовете и спряха да казват кой, кой е. едно време като им плащаха на пост почваха с "левчо съм", "вълчо съм" , сега спряха ли да им плащат или може би почнаха да работят от офисите и ги наблюдават та не е необходимо да пишат кой кой е , ма стана объркващо

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ее, не внимаваш, смесваш сюжетните линии!

- 20k год. заплатка си беше объркан, но благ събеседник...
                                - 6000 е слаботоковия /лед-осветлението/,
                                - а миналия(и незавърналия се)иван е шуменския /леко озлобен/ наследник на как беше оня двоен юзер .. нещо с лайт-дрън-дрън?
                                Трудно ми е да ги следя вече .. много често почнаха да си сменят никовете и спряха да казват кой, кой е. едно време като им плащаха на пост почваха с "левчо съм", "вълчо съм" , сега спряха ли да им плащат или може би почнаха да работят от офисите и ги наблюдават та не е необходимо да пишат кой кой е , ма стана объркващо

Коментар

Working...
                                X