Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Лъжи на корем....хахаха...апарта ми в даун тауна на Бургас, , хахаха, понижител...?! Бай Лордев, че тя децката ми е колкото площта на цялата ти маломерка в Бургас...
Набил си си парите в някаква тъпа кутийка 40 квадрата, дето не става за живеене, а само за склад...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
има ли асансьор и коя година е строена.?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ThePawnbroker Разгледай мнение
Не е проблем, но ще стане говорилня със субективни мнения относно самия имот. А за мен е интересно поведението на "брокерите". Иначе имота е тристаен, 90кв, 4 етаж, ул.Балкан 3. Няма скрити проблеми, наследотателя почина внезапно....съпругата му си живее още там. Както един съфорумник се изрази мястото е "Ивицата Газа" :-) Макар, че в кооперацията и наблизо няма араби. Има и дворче, ако е важно за някой....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ако е 100г котур за тотален ремонт в бейрут - имигранския квартал край женския пазар и 150к не струва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеА, дано да спре презастрояването в София! Имам личен интерес и ще изляза на перона и аз заедно с понижителите. Малко съм скептичен, щото оня идиот с инфинитото на бул. Данаил Николаев, продължавал да търси парцели!!!Какви парцели търсиш бе идиот, не виждаш ли, че в София жилищата станаха за 3млн. население!!!
на бенакса и по черни връх още 2
сигурно се чака столицата да събере 60% от природонаселениетопрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Съжалявам да го кажа за този имот, но ул. Балкан и района е равнозначно на циганско гето като Факултета или Филиповци. Нищо не струва там, и за наеми не става, освен на бежанци, може да развиете схема с адресни регистрации и да имате 50-100 наемателятова в кръга на шегата. Иначе ако ви дадат 150к евра взимайте и бягайте от там, това е съсипан квартал, стари сгради с малко останал живот, повечето са със стари конструкции Пруски свод или гредоред, които са много неустойчиви и при силно земетресение има голям шанс да се срутят. Има и разни сгради с много тънки плочи и тухлени стени без колони - същата работа.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Пусни обявата тук. Нека видим и ние реален имот. Сигурен съм, че ще получиш много различни мнения и ще можеш да си изградиш реална представа.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
А, дано да спре презастрояването в София! Имам личен интерес и ще изляза на перона и аз заедно с понижителите. Малко съм скептичен, щото оня идиот с инфинитото на бул. Данаил Николаев, продължавал да търси парцели!!!Какви парцели търсиш бе идиот, не виждаш ли, че в София жилищата станаха за 3млн. население!!!Last edited by Bailor; 03.04.2024, 22:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Знем за твоите инвестиции в имоти.Магазин 10кв.м в Световния търговски център в Овча купел и наследствена къща в Редута и една наследствена в Радомир дето си съсобтвеност с брата.И 1/2 наследствен двустаен панел в Слатина ,ама на жена ти ,ама бившата.И 31 акции на Соди АД.Смях.Last edited by Bailor; 03.04.2024, 21:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
+1 и аз имам интерес
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Пусни обявата тук. Нека видим и ние реален имот. Сигурен съм, че ще получиш много различни мнения и ще можеш да си изградиш реална представа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ThePawnbroker Разгледай мнениеПреди 3 месеца коментирах тук, един наследствен имот на жена ми . Наследи го неочаквано . Дето се вика, "вуздушни пари". По-интересно за темата е какво се случи. Обявиха го през "Адрес" , по препоръка на брокера, 280хил евро. Другия брокер(ХоумТуЮ) каза "реалната цена е 250К" Вървеше на 280-250-230... огледи за 4 месеца нула. От януари се смениха брокерите, цената е 210К, огледи ... нула. Брокера се чуди, мисли, че обявата е "уморена". WTF ! Някакъв нов термин ! Вероятно ще слязат под 200К тия дни, но какъв е тоя странен пазар и какви са тия посредници ? Не давам данни за имота,(София, център) защото не е важна реалната му цена, а как я определят "специалистите". И ако цената е 150K - 180К примерно, защо съветват да бъде обявен имота за 280К и наследниците(обикновени хора) се заблуждават и загубиха вече 8 месеца. Не изкривяват ли така данните за пазара ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Май в БГ ги порязаха хибридите. Миналата седмица регистрираме един плъгин хибрид, но номера не е ЕА.
Няма привилегия за безплатно паркиране и липса на данък.Last edited by better; 03.04.2024, 19:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ThePawnbroker Разгледай мнениеПреди 3 месеца коментирах тук, един наследствен имот на жена ми . Наследи го неочаквано . Дето се вика, "вуздушни пари". По-интересно за темата е какво се случи. Обявиха го през "Адрес" , по препоръка на брокера, 280хил евро. Другия брокер(ХоумТуЮ) каза "реалната цена е 250К" Вървеше на 280-250-230... огледи за 4 месеца нула. От януари се смениха брокерите, цената е 210К, огледи ... нула. Брокера се чуди, мисли, че обявата е "уморена". WTF ! Някакъв нов термин ! Вероятно ще слязат под 200К тия дни, но какъв е тоя странен пазар и какви са тия посредници ? Не давам данни за имота,(София, център) защото не е важна реалната му цена, а как я определят "специалистите". И ако цената е 150K - 180К примерно, защо съветват да бъде обявен имота за 280К и наследниците(обикновени хора) се заблуждават и загубиха вече 8 месеца. Не изкривяват ли така данните за пазара ?
Коментар
Коментар