Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Смятай щом днес бях на косъм да звънна на една обява за продажба на търговски обект в София... верно е узрял пазарът
само не ти и накавръчко!
да не отваряш първия магазин от веригата за шипкови продуктипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
остава само и радев да почне да обсъжда зеленото и да сметне гпр-то
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И аз имам такова чувство, щом заклети понижители, взеха да пишат за повишения на цените. Това най-много ме притеснява!препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеимам чувство, че всеки момент започва да пада имотиту
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Не подценявай 200-300 лв отгоре към заплатата всеки месец. Да не забравяме и , че в някои семейства и двамата са на държавната хранилка, че даже и порасналите деца.
И накрая, не забравяй народопсихологията на българина.
От 01.01.2025 г в МВР също по друг начин ще се образуват заплатите и това сериозно ще вдигне инфлацията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Тия 200~300 кинта няма да стигнат за една нощувка и то през делничен ден, вие за имоти говорите.
И накрая, не забравяй народопсихологията на българина.
От 01.01.2025 г в МВР също по друг начин ще се образуват заплатите и това сериозно ще вдигне инфлацията.Last edited by БОНВИВАН1; 08.04.2024, 19:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Тия 200~300 кинта няма да стигнат за една нощувка и то през делничен ден, вие за имоти говорите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
100% популиски акт, с който още ще надуят инфлацията и не виждам как скоро ще влезем в еврозоната! Със сигурност това увеличение (200-300 лв. на калпак) ще отиде и за нови сделки с имоти.
Коментар
-
Да, така е! Тук се мисли ден за ден и никой не го интересува утре как ще е, камо ли да се мислят стратегии за бъдещето и т.н, но не ми се влиза в конкретика.
Лошото е че тук сме тръгнали по същият път с гарантирани последици относно собствеността, наемателите и благосъстоянието / ''високи'' заплати с които можеш да си платиш сметките , наема, лизинга, застраховките, зъболекаря и 1 седмица почивка в Бодрум на кредитна карта и всеки месец почваш от нула /
Не че е изненада - при еднакъв път се получава еднакъв резултат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
нас не знам, но довечера се очертава да е силно участието на байлора ....
Коментар
-
Мен едва ли ще ме хване това увеличение, но байлора със сигурност трябва да почерпи!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трайчо, можем ли да очакваме, че ще дариш поне половината увеличение
Вероятно за мен няма да има!
"чл.2 (3) Новият размер на ИОМЗ по ал. 1 не може да бъде по-висок от максималния размер на основната месечна заплата за степен 4 на съответното ниво от приложение № 1 към чл. 3, ал. 2 от Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация (НЗСДА)...."Last edited by Traicho_80; 08.04.2024, 14:51.
Коментар
-
100% популиски акт, с който още ще надуят инфлацията и не виждам как скоро ще влезем в еврозоната! Със сигурност това увеличение (200-300 лв. на калпак) ще отиде и за нови сделки с имоти.препоръка е
Коментар
Коментар