If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не бери грижа кой ще живее в имотите, след като нямаш такива. Остави това на тия, които имат да го мислят. Дървени философи, дето драскат глупости с години, ама пак голям го вадят, щот са големите бизнесмени и разбирачи. Прави деца като си загрижен за демографията. И това не можете даже. После циганите и турците са ви виновни. Импотентност, физическа и морална….
Ще пуснем ромовете под наем с предплата за година, дотогава Европа ще им плаща и наемите, хахахаха!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
кешовицата - ок, но какво правим с имотите, когато няма достатъчно качествен материал да ги обитава и да плаща наем съответно..адекватен за платената покупна цена.
Нямам ти личен контакт, освен тези скапани лични съобщения, които не работят и не мога да кача един файл даже. Щех да ти пусна един скрийншот чат на Американка с мен, в момента ми е наемателка за 15 дни. С бизнес в Хонконг, Ханой (забележи!), Сидни, Оукланд, къде ли не... Пита ако остане с мъжа си за повече от 3 месеца какъв дискаунт ще и предложа. Работи с long term residency .
В момента се раздвижват бизнеси и оттам и друго лоето ще го видите след 5 години. И ще кажете оффф, пак спах.
Не бери грижа кой ще живее в имотите, след като нямаш такива. Остави това на тия, които имат да го мислят. Дървени философи, дето драскат глупости с години, ама пак голям го вадят, щот са големите бизнесмени и разбирачи. Прави деца като си загрижен за демографията. И това не можете даже. После циганите и турците са ви виновни. Импотентност, физическа и морална….
имам 2 деца
харча пари за образование, а не като някои тук предимно за тухли
кой каза роми и турци, че са виновни... ако ги няма ромите няма да има стока в магазините
въпросът е, че това новото в което се блъскат яко кинти не се купува с идеята да го обитава манго, виетнамци, непалци, узбеки и тн -които всъшност запълват пазара на труда в момента....
Не бери грижа кой ще живее в имотите, след като нямаш такива. Остави това на тия, които имат да го мислят. Дървени философи, дето драскат глупости с години, ама пак голям го вадят, щот са големите бизнесмени и разбирачи. Прави деца като си загрижен за демографията. И това не можете даже. После ромите и турците са ви виновни. Импотентност, физическа и морална….
Кой ти каза, че няма? Кой си ти да оценяваш кой е и кой не е качествен? И не те ли е срам, след като рутиш 10 години цените и нямаш нито една вярна прогноза, отново да раздаваш мозък? Много сте нагли бре…
пазарът ми казва
виж колко и какви имоти се предлагат в големите ни градове и сравни с европейски градове с които много хора имат мерак да се мерим.
има хайп - факт, но демографията ни е трагична в същото време се строи все едно сме номер едно по раждаемост в Европа и не само
аз не живея в делиормана..гледам строежи, сгради и си давам сметка,че това някой трябва да го насели....ама няма кой.
иначе на маса е лесно 'тоа апарт оня апарт'
ПП преди 10 години бях бик за имотите в София, защото ми беше ясно, че след фалита на КТБ хората ще се хвърлят с кеша в имотите, но чак такова малоумие не съм очаквал... затова в последните години съм 'наобратно' на пазара, но тълпата е стихия и тръгне ли...трудно се спира.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
то и дупките са си твои ама друг ги ползва.
Тоз дет ги ползва сега на заем ли ги е взел, наем ли плаща. Ама със сигурност не са негова собственост.
Всеки ипотекар си е продал дирника на банката. Последната може да го оножда когато и както си поиска, па ти се хвали че си е ТВОЙ ДИРНИКА
Мне. Колега стажува в кантората на интересен италиански бизнесмен. Червив с пари за пет ипотеки. Но не си купуваше имотите с кеш, а винаги с ипотеки. Логиката му беше интересна. Той казваше, че ипотеката е прекрасен щит срещу грабители и по-дребни лихвари, трейдъри и прочее фауна. Много интересно мислене.
Малко по-напред от твоята метафора с … дупките, но там и търговският оборот има повече история…
кешовицата - ок, но какво правим с имотите, когато няма достатъчно качествен материал да ги обитава и да плаща наем съответно..адекватен за платената покупна цена.
Кой ти каза, че няма? Кой си ти да оценяваш кой е и кой не е качествен? И не те ли е срам, след като рутиш 10 години цените и нямаш нито една вярна прогноза, отново да раздаваш мозък? Много сте нагли бре…
Те това не разбраха, че маса хора имат кешовица която не могат да обявят.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Под наем си е най-добре. Не плащаш данък, свободен си по всяко време да се изнесеш в кашон под моста. И вместо имот за стотици хиляди, оставяш на децата си въздух под налягане.
Имаше в нета историята на някакъв немски екземпляр, който няма къща и живее по влаковете с една раница на гърба. Нямаш вещи, нямаш дом, можеш обаче спокойно да блъскаш за малко пари. Идеологията на новите фашисти, които в същото време живеят в имения за милиони евра… лицемерие до гуша.
Под наем си е най-добре. Не плащаш данък, свободен си по всяко време да се изнесеш в кашон под моста. И вместо имот за стотици хиляди, оставяш на децата си въздух под налягане.
ботчо е наше момче
знаеш ли що народ е спасил да не купвт
Страх от инфлация, страх от еврозоната и страх от ФОМО. И разбира се, щипка фиктивни ипотечни кредити за хора, които се къпят в пари, които не могат да обявят.
Те това не разбраха, че маса хора имат кешовица която не могат да обявят.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
мчи то ако си плащаш наема пак същото. Само дето не трябва да плащаш данък
то и дупките са си твои ама друг ги ползва.
Тоз дет ги ползва сега на заем ли ги е взел, наем ли плаща. Ама със сигурност не са негова собственост.
Всеки ипотекар си е продал дирника на банката. Последната може да го оножда когато и както си поиска, па ти се хвали че си е ТВОЙ ДИРНИКА
Коментар