IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

подозирам, че у варна е по-различно
    виж и полаксчо, че все мрачни картини рисува
    Е колко да е по-различно?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Още не съм се нанесъл в новото, какъв опит да направя? Въртеше ми се една цена, но като видях до мен, че не се продават, явно ще трябва да коригирам надолу. Хората спряха да купуват и пазарът умира твърде рано, преди да съм продал, за съжаление. За наем никакъв шанс - около мен стоят от една год, а сега излязоха и нови.
      Е, дано да продадеш на желаната от теб цена! Аз съм оптимист, че ще вземеш повече отколкото си очаквал. Дано да си коректен, като вземеш сумата и споделиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Абе, около теб само лузъри бе. Само с такива ли другаруваш? Навсякъде другаде, цени и наеми растат...
        Къде растат? Дори и на офертна се вижда, че падат цените.

Коментар

Абе, около теб само лузъри бе. Само с такива ли другаруваш? Навсякъде другаде, цени и наеми растат...
          подозирам, че у варна е по-различно
          виж и полаксчо, че все мрачни картини рисува
          препоръка е

Коментар

Сгромолясали са ти се само мечтите. Ти какъв опит направи байно?
            Още не съм се нанесъл в новото, какъв опит да направя? Въртеше ми се една цена, но като видях до мен, че не се продават, явно ще трябва да коригирам надолу. Хората спряха да купуват и пазарът умира твърде рано, преди да съм продал, за съжаление. За наем никакъв шанс - около мен стоят от една год, а сега излязоха и нови.

Коментар

Байно, цените се сгромолясаха. Нали твърдиш, че имаш имоти, направи опит, изкарай един ей тъй за проба и ще видиш, че само брокерази ще ти звънят. Аман от лакърдии.
              то от много години е така.
              народа е хем прост, хем го е страх да се не мине
              и не смее да купува или продава без брокерази
              препоръка е

Коментар

Стига си дрънкал глупости бе. Аз ти казвам, че имам близки, които не могат да продадат, също имам понзати, които не могат да отдадат. Около мен само за последния месец се добавиха нови за продажба и наем, но няма никакъв интерес.

Коментар

Байно, цените се сгромолясаха. Нали твърдиш, че имаш имоти, направи опит, изкарай един ей тъй за проба и ще видиш, че само брокерази ще ти звънят. Аман от лакърдии.
                  Сгромолясали са ти се само мечтите. Ти какъв опит направи байно?

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

ти бетера слушай. Аз слушам колегата до мен дето се беше цанил за един апарт за 195К и продавачите се оттеглили от сделката и му казали: "съжалявами отказвами са да продавами" А колегата тамън беше уредил ипотечката с банката. Те така... Ела сам да търсиш, мани го бетерчо. На колегата вече цяла година му търсим имот, то не са огледи, то не са преговори...

===2049===

Твоето "а след това" сме го зачекали знаеш ли откога? Дали има шанс да доди некъде към 2039та?
                    Стига си дрънкал глупости бе. Аз ти казвам, че имам близки, които не могат да продадат, също имам понзати, които не могат да отдадат. Около мен само за последния месец се добавиха нови за продажба и наем, но няма никакъв интерес.

Коментар

А, някои полуидиоти, очакват сгромолясване на цените до края на годината, да неговорим, че някои завършени такива, настояваха, че спада започнал началото на 22'ра, когИ те продадоа тези негодници...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

като видиш гората от кранове - нормално е да има и армия от майстори, мебелисти и тн хора работещи по това строителство
                        реално голяма част от икономиката се върти около това да генерираме едни празни, довършени (дай боже) имоти

а след това?

ей го бетера коментира, че във Варна почва да става трудна реализацията и под наем и за продажба, а ново и обзаведено бол.
                        Ба не ги слушай тея гладници. През живота си един кол не са забили, акъли се опитват да дават. Аз имам добри работници, които работят качественно ако на някой му трябват, да пише на лични.

Коментар

Ако дори само до 2039г. няма да има спад, Bertram, няма да е познал само с 22 години от 2017г.. АМИ, ТОВА СИ Е ЦЯЛ ЦИКЪЛ НА КОНДРАТИЕВ БЕ ДА ГО Е..А!!!!
                          еее, голема работа, той па кога е познал
                          препоръка е

Коментар

Разговор от преди 2 минути с майстор-плочкаджия (близък): “За тая година няма шанс, за догодина да сме живи и здрави ще се чуем пак”

-аз “Амааа… за цялата 2024та ли?”

- майстора: “да, до края на годината сме затрупани от работа, вече и отпуски не сме планували”
                            Стига си лъгал бре. В момента приключват при мен, май месец го уговорих пак да дойде за едни дребни неща, които трябва да се сложат след мебелировката, каза няма проблеми на линия съм с машините. Кого се опитваш да заблуждаваш н.з. Смешник.

Коментар

===2049===

Ама КОГИ?! Откога сме го зачекали?... Има ли шанс преди 2039?
                              Ако дори само до 2039г. няма да има спад, Bertram, няма да е познал само с 22 години от 2017г.. АМИ, ТОВА СИ Е ЦЯЛ ЦИКЪЛ НА КОНДРАТИЕВ БЕ ДА ГО Е..А!!!!

Коментар

• Г. Заманов: Ръстът на лихвите по ипотеките у нас ще е до 0,5 пр. пункта тази година

8% от домакинствата в България имат за плащане ипотечен заем към банка, пресметна банкерът

и първия коментар
                                nkavrakov1982
                                преди 3 часа

В момента промо лихвите на Пощенска банка започват ОТ 2.90% нагоре ,ако сложим тези 0.5% ще станат от 3.40 % нагоре без да слагаме и ГПР-годишен процент на разходите който оскъпява още кредита .Добавяме и факта че тези лихви са ПЛАВАЩИ!и ще се вдигат още защото корекцията от страна на Европейската банка и Федерелания резерв ще е след средата на годината и ще е с по малко от един пункт което означава високи лихви за дълго, а у нас тепърва ще са високи и още по-високи .

радев, вземи да разясниш малко на колегата що е то гпр

хич не коментираме въпросния предполагаем ръст по лихвите на ипотечките с 0,5%, който чакаме вече година и половина
                                а самите вноски по ипотечки са в най-лошия случай 50% от заплатата, която миналата година по статистика качи едни 10-15%
                                много ипотечковци гочриво ще плачат, проклинат и ще продават панически
                                ама не тая година а 2049-та
                                а малцината останали леко ще индексират наема с 10-15% годишно
                                Last edited by ratten; 12.02.2024, 22:09.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X