Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеИзточна Европа скоро ще изпревари южните страни членки на ЕС по жизнен стандарт
Доходите на човек от населението в Словения ще надвишат тези в Италия до 2029 г., прогнозира МВФ
в статията има и табличката, която показва, че 2029 се отлага за 3049
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнениеПо-интересния въпрос е , до кога българите ще купуват в България .
България е бедна и задлъжняла страна, но част от населението и е много богато, с много кеш. Депозитите в банките са показателни.
Буркан банк във франкове и злато никой не ги знае, но скоро гледах някаква статискита на Тавкс за продадено злато в Бг 2023 и се изумих.
Остава пак земя, имоти и злато.
П.П. предложения от типа акции и койни ги забрави. Българина не вярва на обещания.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеИзточна Европа скоро ще изпревари южните страни членки на ЕС по жизнен стандарт
Доходите на човек от населението в Словения ще надвишат тези в Италия до 2029 г., прогнозира МВФ
Иначе да, Словения мина Испания, Чехия - Португалия, а Естония - Гърция по БВП на човек от населението през покупателна способност през 2023.
По-бедните държави от Западна Европа една по една биват минавани от успешните източноевропейски държави и това е тенденция, която ще се задълбочава - ценностите, инстинктите и работливостта са живи в догонващите държави.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Аз се сещам само за една.SAP.Има пзарна капитализация около 200 милиарда еуро. Ама не знам дали е
в топ 20
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ми не се сешам. Има компании в Мюнхен, които работят по нови технологии и даже се опитват да се борят за кадри с американски фирми, ма не са големи . То се вижда по социалните мрежи, облачните услуги играчите на АИ пазара ... Европа като че ли изостава. Ма така е, като ръгат пари в зелени енергии и подпомагане на Турция, Армения и подобни а не се грижат за собствените си хора. То и тук на държавно ниво е така. Затънали сме в дългове а раздаваме на кой ли не, ма поне има частен капитал който инвестира търсейки печалба а не да прави мили очи на оная шведската аутистка.
в топ 20
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
По -точно данъкоплатеца.Спестителите са защитени от държаватапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
будали
ама те и да фалират не могат
печелят ли - за тях си е
почнат ли да губят - спестителите го отнасят
Коментар
-
-
Бонке, не знам кой Ви прави опорките ма с тези пропаганди как идвали хора в България , имотите ше се вдигат, давайте купувайте закопахте цяло едно поколение. Оше не е станало ясно , ма ше стане. Едно към едно с каквото ставаше в САЩ през 2005-2008. Тук работници на гише в Макдоналдс взимаха кредити да купуват къши по милион. Само че в САЩ има закон за банкрута и тия дето се набутаха тогава се ресетираха през 2015-216 и пак могат да водят шо годе нормален живот , докато ако някой в България се надене на ипотека която не може да плаща заминава и той и децата му. Какво стана със закона за банкрута, гласуваха ли го ? Поне като съсипвате живота на хората да имат някаква светлинка за след няколко години. Е гледай картинките в предишния пост от Статиста и ми кажи как може имотите да имат сходни цени в държави с толкова различно качество на живот. Ето ти оше една картинка ако се чудиш дали ония долу са достатъчни
Трябва да разберете , че има параметри които не зависят от турбо патриотизма и западняците няма да си вдигнат гъза да дойдат в България и да си зарежат климата , който не е по-лош, и качеството на живот, което е много по-високо само за да можете да направите 10 хилки от продажба на апартамент на замазка в манастирски ливади.Last edited by segato; 03.05.2024, 23:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80
Само ти имаш имоти, а другите нямат нищо. Така доволен ли си?
Айде малко да се спреш, че не ми се четат само глупости!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Българина е ИНАТ. ТИ ще ми казваш на мене кво да правя. САМО ТОВА ДА Е ЩЕ НИ СПАСИ.
А имаме природна интелигентност - щото сме ДРЕВЕН НАРОД, като китай и индия.
Недоносчетата на запад затова и се поддават на манипулации - щот са пеленачета, всякаква паплач, събрани от кол и въже дрисльовци
Коментар
Коментар