If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз си мислех, че пиша в инвеститорски форум,
ама май съм попаднал на сбирка на застаряващи консерви с мислене и идеали от времето на комунизма.
Не, грешиш. Кавръка беше с комунистически възгледи. Национализация, каскети, революция и отнемане. Къв капиталист си ти, ти си наемател по презумция. Разбери го.
Бавно и неусетно с хлебец имотите гонят 2500...скоро, година-две. Това означава че у ВолуЙяк ще е 1800, а в Докторска 70 оферти за жилища общо с цена 8К€ на метър. И всичко по средата. Избор голем, само трябват повечко гастари да ги пускаме на споделен наем с хазайка и хазаин даже. Иначе ще е брутално за купуване.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Страната ни си е супер. Да мръсничко е, но има куп други предимства и след като ви изгоним да гастарите из Испанипя, тук купуват немци и скоро ще е по-чисто. Нещо напрегнат ми се струваш. Защо ли? Невъзвращенец? Сигурно не е много приятно да плащаш наем на испанските баби и да им слугуваш нали?
И разбираш под супер бе брокераз?
Да взимаш кеш под масата и да правиш корупционни сделки ли с недвижимите имоти ли ?
Имотите с премиери Тиква и Прасе не ги чака нищо хубаво.
Твърде много си повярвахте сега идва отрезвяването а то е че живееш в най-мръсната и корумпирана страна в ЕС, с най-нисък стандарт.
Никой не купува сляп ли си брокеразе?
Страната ни си е супер. Да мръсничко е, но има куп други предимства и след като ви изгоним да гастарите из Испанипя, тук купуват немци и скоро ще е по-чисто. Нещо напрегнат ми се струваш. Защо ли? Невъзвращенец? Сигурно не е много приятно да плащаш наем на испанските баби и да им слугуваш нали?
Имотите с премиери Тиква и Прасе не ги чака нищо хубаво.
Твърде много си повярвахте сега идва отрезвяването а то е че живееш в най-мръсната и корумпирана страна в ЕС, с най-нисък стандарт.
Никой не купува сляп ли си брокеразе?
Много се забавлявах тогава. И в таксито и по улиците на София до дома, шляпам на български, народ зяпа. Хахаха, много яко беше. Арабите им се удава, научил съм български и то без акцент. Хахаха!
Коментар