IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB

Не знам каква е тая тежка кавалерия от УнесеСе, дето такива като тебе с години реват за високи цени.
    Бобчо, не се изказвай неподготвен.
    Last edited by Три без коз; 03.08.2021, 01:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

днес попитах за новострояща се сграда в Полигона. Имало останали 2 свободни на цени €2000. Това на зелено. Ако щеш, пазар му викат.
      Ъх, тва си е еФтиния. За Полигона си е направо без пари. Жив подарък.

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
        видях хубаво жилище в хубава част в лозенец на реална цена при реална квадратура 4900 евро кв.
        не ми харесват тези цени .. само мелеонери могат да си купят такова жилище, аз наистина недоумявам от къде идват очакванията на продавачите .
        явно живеем в различни българии .. масово всичко се затваря, а цените все едно продават имоти в монако лудница

4900 евро кв. .. без таксите по придобиване
        днес попитах за новострояща се сграда в Полигона. Имало останали 2 свободни на цени €2000. Това на зелено. Ако щеш, пазар му викат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

В момента никой не смее да офертира на напълно зелено защото не е сигурен дали ще може да завърши в предвиденият бюджет и по скоро ще надуят зверски цени та ако се закачи някой да е сигурно че ще може да изпълни проекта

От това очаквам рязък спад на строителната дейност и цените на имотите с още минимум 20% ръст до края на следващата година

Тогава вече очаквам да дойде дългоочакваната корекция ама едва ли ще ги стопли дремещите по перона
          100+
          Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
            Аз днес си купувах кабел за термостатите. Преди месец ходих в същия магазин за други неща и го погледнах, беше 75ст. на метър.
            Днес отидох да го взема - 1.40лв. Всичко е с поне 10-20% нагоре.

Сега на мен ми е интересно, при този вече набалончен имотен пазар и с постоянно покачващи се цени на строителните материали колко процента по-скъпо ще е новото строителство ?
            В момента никой не смее да офертира на напълно зелено защото не е сигурен дали ще може да завърши в предвиденият бюджет и по скоро ще надуят зверски цени та ако се закачи някой да е сигурно че ще може да изпълни проекта

От това очаквам рязък спад на строителната дейност и цените на имотите с още минимум 20% ръст до края на следващата година

Тогава вече очаквам да дойде дългоочакваната корекция ама едва ли ще ги стопли дремещите по перона

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

апетитът идва с яденето и от пазарът по-голям няма, но в момента наблюдаваме 'луд пазар' нагорещен до червено от мераците на гладното за още и още стадо, което знае само едно имот имот и пак имот. Ще има опарени 100% , ще има и добре спечелили...
              не знам аз, ама едно време бях силен по математика.
              колко души в бг ще извадят милион за жилище ?!
              който има милион ще си вземе и земя и ще си строи ..
              иначе и аз правя така колкото и да е грешно .. вдигам цените за да компенсирам липсата на клиенти ..
              вдигнал съм 400 % цената и въпреки това приходите ми са 700 % надолу от 2017 до сега .. всяка година е все по слаба .
              от няколко десетки клиента на месец до един клиент на 2-3 месеца .. няма как да се компенсира това .. колапса предстои ..

действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Аз днес си купувах кабел за термостатите. Преди месец ходих в същия магазин за други неща и го погледнах, беше 75ст. на метър.
                Днес отидох да го взема - 1.40лв. Всичко е с поне 10-20% нагоре.

Сега на мен ми е интересно, при този вече набалончен имотен пазар и с постоянно покачващи се цени на строителните материали колко процента по-скъпо ще е новото строителство ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL

Тахтаба / виж в речника/ пречи ти вагона книги, които ни разделя като интелект, само индивид с акъл на амеба или чехълче може да помисли, че геоГРАФ или магистър по туризъм е пренебрежим опонент на прост нулевак...да не говорим, че нулев в сравнение с шесторен....
                  Всички вокали - географи са безпомощни срещу кадрите ( тежката кавалерия ) от УНСС.
                  Наистина доста тирове, контейнери и вагони с книги ни разделят.
                  Трябва да четеш икономическа литература и тогава бих се съгласил да дискутирам с теб тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не се чуди.
                    M0, M1, M2, M3 + стадото е тръгнало и вече ускорява .... накъде само пастирите знаят.
                    може пък да е за хубаво - някоя сянка да починат и да преживят, а може и да е към стригане, а може и да е към кланницата.
                    нямам ясен отговор накъде, но е факт, че в момента апетитът за имоти в купувачите прави продавачите още по-лакоми и гледаме какви ли не лудории по пазара.

ПП за да няма спекулации нищо нямам за продан. купувам само ако видя потенциал.
                    Ти да видиш щял да купува само ако видел потенциал - Ама как така ще пазаруваш като стадото нали беше визионер??

Значи когато нашият визионер купува това е прозрение с више - Визия от от виско ниво

Ние обикновените педали явно купуваме без да сме видел потенциал етака за спорта

Колко мъка има по тоя свят господи колко мъка

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
                      видях хубаво жилище в хубава част в лозенец на реална цена при реална квадратура 4900 евро кв.
                      не ми харесват тези цени .. само мелеонери могат да си купят такова жилище, аз наистина недоумявам от къде идват очакванията на продавачите .
                      явно живеем в различни българии .. масово всичко се затваря, а цените все едно продават имоти в монако лудница
                      апетитът идва с яденето и от пазарът по-голям няма, но в момента наблюдаваме 'луд пазар' нагорещен до червено от мераците на гладното за още и още стадо, което знае само едно имот имот и пак имот. Ще има опарени 100% , ще има и добре спечелили...
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ама засега само си планирал.
                        Резултатите кога, питам аз!
                        Абе ти връзка с главата имаш ли? Какви резултати? ИМОТА си ме чака когато отида, психо. Имам строителни довършителни работи по софийските ми имоти на хлебарка като теб ли да давам отчет?

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Пернишките села не, а пернишките градове от където имам корен , градовете където също имам имоти, но съм роден в шейново и отраснал в София, на 14 бях вокал в рок група и ако някога съм си представял, че ще водя полемика с прост туземец като теб от най-дивите паланки, щях да си подготвя подходящ речник..
                          Вокал - географ е доста добро съчетание за активен участник в темата.
                          Адреналинчо ти си номер едно.

Коментар

• видях хубаво жилище в хубава част в лозенец на реална цена при реална квадратура 4900 евро кв.

4900 евро кв. .. без таксите по придобиване
                            действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ъх, то на всички е ясно, кой е Адреналинчо от пернишките села, дошъл сред гражданите да учи география и да се изказва нескопосано в икономическите форуми.
                              АНа хайде моля ти се!
                              Пернишките села не, а пернишките градове от където имам корен , градовете където също имам имоти, но съм роден в шейново и отраснал в София, на 14 бях вокал в рок група и ако някога съм си представял, че ще водя полемика с прост туземец като теб от най-дивите паланки, щях да си подготвя подходящ речник..

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL

Така ли определи комарджийската ти кратуна? През май бях 5 дни, през юли -два, а през август планирам 10.
                                Ама засега само си планирал.
                                Резултатите кога, питам аз!

Коментар

Working...
                                X