IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

За колко точно я купи?
    Чекай, чекай .... е сега ше провери и ше ти каже

Тая къща дето я беше пуснал таралежа ... с малкото дворче ... ме подсети за една дето ми я бяха пратили преди време. Едно време гледах за къща в Италия и те като се закачат не пускат. Та ето я :
    https://www.immobiliare.it/en/annunci/106252649/

Трябва да се пооправи естествено, ма голям парцел , има и дървета това онова, барбекю зона, басейна лесно ше се махне ако толко искаш нов имаш достатъчно разлика в цената да си го позволиш. На 7 километра е ( по път, не по въздух) от Андриа, който e 100 хиляден град и на 60 километра от Бари които е колкото Варна и има международно летище. Никой не ебава да я купува за тия кинти.... сигурно ако свалят на 80к ше я вземат. ма де да знаеш, явно трябва да намерим някой градинар да ни каже.

А, и в тази област данъците са 7% за срок от 9 години върху доходите извън Италия та немските пенсионери вероятно просто не знаят , че Италия съществува и затова бегат в Балчик
    Last edited by segato; 17.05.2024, 20:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аз тва, което мога да си позволя, ти с брокеразино можеш само да го сънуваш. ​​​​
      “Скъп” ресторант и бричка на осем години, паркирана така, че всички да я видят. Мечтата на всеки слабозабогатял новобогаташ. Между другото, не познавам хора с много пари да се хвалят, че ги имат, или да обясняват къде ходят и колко харчат. Тежки комплекси…

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Обадих се на фирмата за моите солари да ги питам не може ли да ми покрият driveway-я. Казаха , че конструкцията трябва да е много яка и не си струва. Ако духне вятър, панелите са плътни и стават като платна на кораб. На покрива се монтират на някакви сантиметри, разстоянието е малко и вятъра само продухва, докато ако е на открито може да ги подхване отдолу. Та и това го помисли. Сигурно става, нали така правят парковете, ма не знам дали искаш да имаш такава конструкция на терасата.
        Тия дни ще ида при комшиите да видя как са го изпълнили. Тр да е стабилно, че и тук вече има урагани:
        https://btvnovinite.bg/bulgaria/zara...vav-varna.html

Коментар

Брокерази сър.
          И то гладни и глупави.

Коментар

Тък има един лаф, When the taxi driver is talking about ... you know it’s time to sell.

Брокерите вече ме удивлявате с наглостта си . Колко прости мислите че са хората ? Ако някой още не е влязъл на пазара твоя градинар ли ше слуша бе ? А да те питам , колко ти взима градинаря ? А домашната прислужница ? Живееш под наем в панелка в Пловдив за 250 евро, ма плащаш на градинар в Балчик . Евала! Вервам ти!
            Брокерази сър.

Коментар

Панелите се нагряват може да стане като пещ. Потърси някой който го е направил да видиш дали ше е ок. Тук ги слагат по паркингите да използват мястото, но са високо. Не съм виждал вместо тента в жилишна сграда.
              В момента го правят съседи, тия дни ще имам среща в новия за да преценим как да действаме.

Коментар

Тоя ли беше с къща за 60к в някакво село близо до Балчик ? Ако не се къпят с варел на двора се смятат за богати
                Говорят за с. Оброчище, но ме съмнява да притежава нещо дори в това циганско село. Според мен е под наем, което не е лошо разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не с лошо де

между албена и балчик е българското малибу
                  Да припомним:

https://banker.bg/2024/01/19/%D0%B8%...zh68NHQt0O843Q

П.С наред са комшиите им.

Коментар

Във Вн, 200 + кв, имам и 20~30 кв тераси, върху, които обмислям да сложа панели вместо тенти. Все още съм на етап проучване.
                    Обадих се на фирмата за моите солари да ги питам не може ли да ми покрият driveway-я. Казаха , че конструкцията трябва да е много яка и не си струва. Ако духне вятър, панелите са плътни и стават като платна на кораб. На покрива се монтират на някакви сантиметри, разстоянието е малко и вятъра само продухва, докато ако е на открито може да ги подхване отдолу. Та и това го помисли. Сигурно става, нали така правят парковете, ма не знам дали искаш да имаш такава конструкция на терасата.

Коментар

Аве нз, дали са неграмотни, ама послъгват:
                      105 кинта месечно. Бах тая "нищожна" застраховка. Това е 4% от средната заплата бе. По съвпадение и месечната вноска е като средната заплата та разходите по тоя кредит ше са 3% лихва + 4% застраховка живот + 1% застраховка имущество ... Некой брокер може ли да ми сметне колко е общо процента, че по подразбиране неброкерите не можем да смятаме , пък аз съм и гастар та още по-зле.

ПП Зарежете риска от повишаване на плаващата лихва. Само в момента % сметнете

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Мен дори градинаря ме попита. Как съм успял да купя къщата и съм се доредил изобщо. Каза, това е бижу, ако го обявиш ще го отнесат за норматив. Питат всеки ден разни за къщи. Спааи ме това че бяха сложили нереално висока цена и имаше документални проблеми. Но сега имам законна къща и земя под нея. Цената е х 3 за желаещи, но ако се появят ще стане х 4. И то за да ги откажа. Нали знаеш как се отсяват желаещите?
                        Тък има един лаф, When the taxi driver is talking about ... you know it’s time to sell.

Брокерите вече ме удивлявате с наглостта си . Колко прости мислите че са хората ? Ако някой още не е влязъл на пазара твоя градинар ли ше слуша бе ? А да те питам , колко ти взима градинаря ? А домашната прислужница ? Живееш под наем в панелка в Пловдив за 250 евро, ма плащаш на градинар в Балчик . Евала! Вервам ти!

Коментар

Във Вн, 200 + кв, имам и 20~30 кв тераси, върху, които обмислям да сложа панели вместо тенти. Все още съм на етап проучване.
                          Панелите се нагряват може да стане като пещ. Потърси някой който го е направил да видиш дали ше е ок. Тук ги слагат по паркингите да използват мястото, но са високо. Не съм виждал вместо тента в жилишна сграда.

Коментар

Не е скъпа. Изглежда , че е на куцо място и е направена и на малък парцел. Басейна или е недовършен или не е мислен. Отсега го виждам как некой ше се надрънка и ше си счупи крака на стъпалото. И за деца е опасен, но ако го оградиш няма как да се минава, зашото двора е малък и тая част с шезлонгите ше стане като балкон. Парцела е под наклон и басейна не е вкопан. Тая стеница откъм морето дано издържи ма малко нешо да мръдне земята и водата ше помете долната къша. Съседната вила отдясно е много близо. Гледам, че са сложили някакъв парцал на парапета на балкона и са направили снимката от ниско, но вероятно ше гледаш стари баби да се печат и дано са облечени. Абе трябваше да я направят по-малка с по-голям двор и най-добре на друго място. Какво предназначение може да има сега ? За живеене не става. Само от време на време да се отдава на групи от по 6 човека за по седмица. Ма трябва да е евтино шото е далече от плажа. Отделно , че 6 човека ше ги събереш по спалните но не виждам как ше се съберат около басейна. Няма и барбекю или някаква ерия да се готви навън ... Май някой е бързал да си направи вила и после е видял , че не му върши работа. Иначе е добре
                            набито око
                            изглежда доста си се специализирал в басейни и дворове
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

жонка,
                              това е за хора със семейства
                              за тебе си вземи нещо по-малко и на по-жива локация.
                              и да е близо до месарницата
                              препоръка е

Коментар

Аз тва, което мога да си позволя, ти с брокеразино можеш само да го сънуваш. ​​​​
                                Тоя ли беше с къща за 60к в някакво село близо до Балчик ? Ако не се къпят с варел на двора се смятат за богати

Коментар

Working...
                                X