IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Мии, купувачи не липсват. Предния месец развързах на € 3К/ метъра до МОЛ София. Приятел продаде в МЛ -запад на € 2 380/ метъра. Друг приятел продаде на € 2 050/ метъра в Дружба 2. Тия имоти на прЕателете още нямат А 16.
    2050 на зелено в Дружба 2 . тоя е голям балък

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

За кардиохирург и то детски са много повече. Той е рядък кадър, и аз не знам да е минавал USMLE, но вероятно става дума за консултантска работа и работа в екип с местни. Доколкото знам отказа, защото в САЩ е много отговорно и натоварено, в Де също печели много добре, а пациенти са му деца от почти цял свят. Кардиохирургията е частен случай, особено неонаталната и детската. Освен че е микрохирургия се работи в мултидисциплинарни екипи с поне 10 различни медицински специалисти.
      Без USMLE не може да практикува в САЩ. Няма как да си направи малпрактис застраховка.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Цените по-скоро са се утроили, особенно на плодовете, зеленчуците и услугите. Оня ден гледам на чаталджа, половиния пазар затворен. Сезонни плодове, като череши, ягоди, кайсии са по 10 кинта. Масово хората цъкат с език и подминават, други си вземат по 200-300 грама. Въпреки брокеразките лъжи, с просто око се вижда, че покупателната способост е намаляла. Друг признак за това са цените са наемите, които са се вдигнали само с около 30-50%, при почти 300% увеличена мин заплата. В момента във Варна, един добър тристаен, обзаведен, в съседни на центеалната част квартали, може да се наеме за под мин заплата.
        Мии, купувачи не липсват. Предния месец развързах на € 3К/ метъра до МОЛ София. Приятел продаде в МЛ -запад на € 2 380/ метъра. Друг приятел продаде на € 2 050/ метъра в Дружба 2. Тия имоти на прЕателете още нямат А 16.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Дефлацията е при кофторите, особено из шуменските махали, където бял човек едва ли би и минал транзит, камо ли да купи нещо там.
          Aaaa, купуват, купуват.

Коментар

Кофторът си е кофтор, мизерията си е мизерия. Което струва 1500 макс, няма как да дадеш за него 4500, дори да изкаваш седемцифрени суми годишно.
            джонка, прясно ли ви е овнешкото
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ма моля ти се, Песимистчо!. Кой му верва, не виждаш ли че се бъзикам. Да беше казал 200К$ и то за извадка от населението щях да му повярвам частично. Той се изхвърли като чекия на мокър пясък с 400К$ и то средно на семейство. Затова му викам Президента на САЩ ряпа да яде. Брей кви богати гастари са напъпили, а един апарт от 120К€ в приличен квартал им е скъп. Брей, брей...кво ше праим сега? Умрехме от глад и без наематели останахме.
              Кофторът си е кофтор, мизерията си е мизерия. Което струва 1500 макс, няма как да дадеш за него 4500, дори да изкаваш седемцифрени суми годишно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Простотията лази по криптоинвеститорите незавършили 8-ми клас, но и те, както и кралете в NYSE, не обичат да се подвизават в съответните теми в които са крале, а не излизат от имотната тема, няма сила, която да ги изкара от нея, хахахахаха
                Абе бай Лордов, питам се, ти що не се пробваш като финансов консултант на Уол Стрийт ???

Заминавай там, и обясни на американските спекуланти, че всякакви инвеститори във виртуални, имагинерни, несъщесвуващи акции и хартийки са просто едни тотални балъци, лузъри, загубеняци и неудачници.... Така били казали тухло-експертите в форума на Инвестор.бг ...

Върви в Манхатън, Ню Йорк, и убеди големите финансови акули да не си губят времето на Уол Стрийт с тъпи акции, вместо това да инвестират и да набият капитал в реален актив(който може да се види и да се пипне) с луксозен покрив от ламарини в Редута-бе-ге....

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=ao167j&f1=1
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Доколкото съм чувал професорските заплати в Германия са от порядъка на 100-150к, заплатите на супер високоплатените хирурзи 250-300к. Сигурен се че има хора които ще откажат 4 пъти по-висока заплата. Интересно ми стана обаче как ще го канят в САЩ като няма право да практикува докато не мине USMLE ?
                  За кардиохирург и то детски са много повече. Той е рядък кадър, и аз не знам да е минавал USMLE, но вероятно става дума за консултантска работа и работа в екип с местни. Доколкото знам отказа, защото в САЩ е много отговорно и натоварено, в Де също печели много добре, а пациенти са му деца от почти цял свят. Кардиохирургията е частен случай, особено неонаталната и детската. Освен че е микрохирургия се работи в мултидисциплинарни екипи с поне 10 различни медицински специалисти.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Левчо, нема такова място както е описано. Що му верваш ?! Човека ако не си разбрал е скаран с цифрите и опитва да се пъчи колко е велик и кой съм къде съм и дали от незнание лъже с пъти за всяка цифра дето напише.
                    Е може де на улицата му дето живее да е събрал извадка и да е така , но в района е пъти по различно от статистиката на 20 семейства около него.
                    И аз мога да се пофаля. че в блокчето което живея от 15 съседа аз съм най-бедният и доходът на всички е 6-7 цифрен , но това не е показател за София като цяло.
                    Не че е лошо мястото - супер е и е с несравнимо по-добра покупателна сила от София или дори което и да е място в Европа....
                    Например ако е на това място , което е сред лидерите по доходи и съответно цени на имотите. Отношението разбира се е като в София за закупуване.

What are the median and average incomes in San Francisco?
                    Average Household Income $178,742 6.6%
                    Median Household Income $126,187 5.9%
                    $1,187,716. The average San Francisco-Oakland-Hayward home value is $1,187,716, up 4.0% over the past year and goes to pending in around 12 days.
                    Ма моля ти се, Песимистчо!. Кой му верва, не виждаш ли че се бъзикам. Да беше казал 200К$ и то за извадка от населението щях да му повярвам частично. Той се изхвърли като чекия на мокър пясък с 400К$ и то средно на семейство. Затова му викам Президента на САЩ ряпа да яде. Брей кви богати гастари са напъпили, а един апарт от 120К€ в приличен квартал им е скъп. Брей, брей...кво ше праим сега? Умрехме от глад и без наематели останахме.
                    Last edited by bulgarian lev; 30.05.2024, 12:12.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Ти като един богат благородник си вземаш цяло кило, нали баровец такъв. Как ще са се утроили цените като гуруто ви академик джули каза, че сме в дефлация??? Как!?
                      Дефлацията е при кофторите, особено из шуменските махали, където бял човек едва ли би и минал транзит, камо ли да купи нещо там.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Цените по-скоро са се утроили, особенно на плодовете, зеленчуците и услугите. Оня ден гледам на чаталджа, половиния пазар затворен. Сезонни плодове, като череши, ягоди, кайсии са по 10 кинта. Масово хората цъкат с език и подминават, други си вземат по 200-300 грама. Въпреки брокеразките лъжи, с просто око се вижда, че покупателната способост е намаляла. Друг признак за това са цените са наемите, които са се вдигнали с само с около 30-50%, при почти 300% увеличена мин заплата. В момента във Варна, един добър тристаен, обзаведен, в съседни на центеалната част квартали, може да се наеме за под мин заплата.
                        Ти като един богат благородник си вземаш цяло кило, нали баровец такъв. Как ще са се утроили цените като гуруто ви академик джули каза, че сме в дефлация??? Как!?

Коментар

Песимистчето обича да ги цитира калкулторите. Реално обаче масово хората работят за 1000-1500 лева, при удвоени цени спрямо 2014, когато са работели за 900 лева.

А работа се намира ако се навиеш да бачкаш за жълти стотинки. Поискай една средноевропейска заплата да видим колко ще е лесно.Всичко е е лъжа и измама в тази държавица, всичко.
                          Цените по-скоро са се утроили, особенно на плодовете, зеленчуците и услугите. Оня ден гледам на чаталджа, половиния пазар затворен. Сезонни плодове, като череши, ягоди, кайсии са по 10 кинта. Масово хората цъкат с език и подминават, други си вземат по 200-300 грама. Въпреки брокеразките лъжи, с просто око се вижда, че покупателната способост е намаляла. Друг признак за това са цените са наемите, които са се вдигнали само с около 30-50%, при почти 300% увеличена мин заплата. В момента във Варна, един добър тристаен, обзаведен, в съседни на центеалната част квартали, може да се наеме за под мин заплата.
                          Last edited by better; 30.05.2024, 15:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Зависи кой как гледа на нещата. Тези калкулатори са малко измислени.

През 2013 г. имаше стагнация и голяма безработица в БГ. И разни бивши шефове бяха готови да работят и като експерти.

Сега има кредитен и имотен бум и работа се намира по-лесно. Става дума за едно голямо инфлиране на паричната маса за 20 г - през 2004 г. един хляб беше 40-50 ст, сега е 2.20 лв. Една къща в отдалечено от столицата село беше 3-5 хил. лв, сега вървят по 20 000 лв и повече. Но се продават трудно.
                            Песимистчето обича да ги цитира калкулторите. Реално обаче масово хората работят за 1000-1500 лева, при удвоени цени спрямо 2014, когато са работели за 900 лева.

А работа се намира ако се навиеш да бачкаш за жълти стотинки. Поискай една средноевропейска заплата да видим колко ще е лесно.Всичко е е лъжа и измама в тази държавица, всичко.

Коментар

Сравни цени и заплати сега и преди 10 години. Излиза, че покупателната ви е спаднала..През 2013 се е кпувало повече с 900 лева, отколкото сега с 2000 лева. А уж се подобрявали нещата...

https://www.numbeo.com/cost-of-livin...story/in/Sofia

Мижави сте, мижави...
                              Зависи кой как гледа на нещата. Тези калкулатори са малко измислени.

През 2013 г. имаше стагнация и голяма безработица в БГ. И разни бивши шефове бяха готови да работят и като експерти.

Сега има кредитен и имотен бум и работа се намира по-лесно. Става дума за едно голямо инфлиране на паричната маса за 20 г - през 2004 г. един хляб беше 40-50 ст, сега е 2.20 лв. Една къща в отдалечено от столицата село беше 3-5 хил. лв, сега вървят по 20 000 лв и повече. Но се продават трудно.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Левчо, нема такова място както е описано. Що му верваш ?! Човека ако не си разбрал е скаран с цифрите и опитва да се пъчи колко е велик и кой съм къде съм и дали от незнание лъже с пъти за всяка цифра дето напише.
                                Е може де на улицата му дето живее да е събрал извадка и да е така , но в района е пъти по различно от статистиката на 20 семейства около него.
                                И аз мога да се пофаля. че в блокчето което живея от 15 съседа аз съм най-бедният и доходът на всички е 6-7 цифрен , но това не е показател за София като цяло.
                                Не че е лошо мястото - супер е и е с несравнимо по-добра покупателна сила от София или дори което и да е място в Европа....
                                Например ако е на това място , което е сред лидерите по доходи и съответно цени на имотите. Отношението разбира се е като в София за закупуване.

What are the median and average incomes in San Francisco?
                                Average Household Income $178,742 6.6%
                                Median Household Income $126,187 5.9%
                                $1,187,716. The average San Francisco-Oakland-Hayward home value is $1,187,716, up 4.0% over the past year and goes to pending in around 12 days.
                                Сравни цени и заплати сега и преди 10 години. Излиза, че покупателната ви е спаднала..През 2013 се е кпувало повече с 900 лева, отколкото сега с 2000 лева. А уж се подобрявали нещата...

https://www.numbeo.com/cost-of-livin...story/in/Sofia

Мижави сте, мижави...

Коментар

Working...
                                X