IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
    By 2050 Bulgaria's population expected to melt by 25 percent: UN forecast

Photo: Ani Petrova, BNR

Bulgaria is among the five countries in Europe whose population by 2050 will decrease by more than 20%, writes the British edition The Guardian, referring to a publication in the Population sector of the United Nations Department of Economic and Social Affairs.
    И отделно от това % роми ще се увеличи от ~20% на ~40-50%.
    До 10-15г ще имаме и първото ромско правителство.
    Last edited by RUBLA; 26.05.2024, 15:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Колега, не се впрягай на писаниците на "прости" Правилно си се ориентирал. Тука само неудчниците пишат против Бг.
      Обаче: съвет от мен!
      Не се доверявай на брокери, нищо добро няма да видиш, а само ще платиш 3 или 3.6% комисион.
      Надявам се след време да ми благодариш за този съвет и да пием по едно виртуално питие:-)
      Обясни на господин Силистра, ако бегетовицата ви е толкова прекрасно място за живеене, защо населението постоянно намалява с ударни темпове, и защо всички се изнасят от там.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Кофти за вас брокерчета - всяка година оставате с все по-малко балъци... пардон клиенти...

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение

Хайде стига сте плашили гаргите!
          Колега, не се впрягай на писаниците на "прости" Правилно си се ориентирал. Тука само неудчниците пишат против Бг.
          Обаче: съвет от мен!
          Не се доверявай на брокери, нищо добро няма да видиш, а само ще платиш 3 или 3.6% комисион.
          Надявам се след време да ми благодариш за този съвет и да пием по едно виртуално питие:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ти ако слушаш брокеразите, всички отдават на богати хОра с по 10-20к доход (месечно), и то за период от 10-15 год, някои даже се хФалят, че тия "богаташи" са им изплатили хАпартаментите.
            познавам много хора на среден доход , на които семествата им притежават по няколко имота , като всички си мислят че ще отдават на по - заможни от тях , или поне на хора от тяхната черга ................ заблудените нарастват с бързи темпове

Last edited by corner; 26.05.2024, 12:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
              Ма разбира се, такива като тебе неудачници винаги им е виновна държавата, вменяват им несъществуващи задължения, пречат има на бизнеса и всички са мафия, държавна сигурност и има световен заговор срещу тях.
              Хапчета, хапчета му е майката…
              Точно тъй, затова вече спрях да плащам данъци на тази територия.
              Няма да плащам данъци за пиците с кристали на Кирчо-измамника, или за чекмеджето на боко-тиквата.

Данъците ще ги плащате вие "успешните" брокерчета без клиенти.
              By 2050 Bulgaria's population expected to melt by 25 percent: UN forecast

Photo: Ani Petrova, BNR

Bulgaria is among the five countries in Europe whose population by 2050 will decrease by more than 20%, writes the British edition The Guardian, referring to a publication in the Population sector of the United Nations Department of Economic and Social Affairs.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение

Забравил е да напише, че като слезеш от самолета ще изнасилят жена ти и ще отвлекат децата за органи, а тебе ще те набият и ще ти откраднат багажа, след което нап ще възбрани всичките ти имоти за глоба от 20 лв. Не е лесно…
                Един съвет от мен, ако искаш да купуваш имот-отдели си някакво време , гледай обяви и ходи по огледи, поне месец. Сам ще се ориентираш в обстановката и цените. А, и не чети какво пишат лунатиците тука, защото обикновено в действителност е точно обратното
                Last edited by Minaiivan; 26.05.2024, 12:30.

Коментар

Ама оставете господин Силистра да ходи в бегетовицата.

г-н Силистра, идвай. Тъкмо ще видиш от първа ръка какво е положението.
                  - ако се разболееш сериозно - ще ти събираме по форумите пари за лечение в Турция
                  Майка ми и откриха рак на гърдата и мина какви ли не процедури плюс операция и всичко за отрицателни време без да и бъде и един лев пойскан. За толкова бързо обслужване тук може само да си мечтаеш!
                  - ако ти потрябва правосъдие ще видиш как се обикаля из пълните с корупционери бг съдилища с десетилетия без резултат
                  Познат съди фирма за свършена и неплатена работа. Делото се точи вече 3 години. Да не пиша последно време колко мигранти изнасилили или пребили някого ги пускат без присъда.
                  - ще изпиташ "удоволствието" банките да те привикват всяка година да им ходиш накрак, да даваш подробни писмени обяснения откъде са ти парите, иначе ти запорират сметките и картите
                  Тук не те викат, а ти пращат писмо по пощата. Имам познат на когото пощенска банка не му отваря сметката вече 1 месец и друг на който му закриха сметката понеже теглил много пари в брой!
                  - ще видиш как НАП може да ти запорира всички имоти и цялото имущество за 50 лева неплатена глоба
                  Тук също ти блокират сметката дори и за няколко евро!
                  - ще видиш как МВР за половин час може да ти конфискува новата кола и да те остави с години без книжка, чрез подхвърлен фалшив тест и няма на кого да се оплачеш
                  Много филми си гледал!
                  - ще видиш как нападжиите ще ти звънят по телефона и ще те заплашват и изнудват да им плащаш несъществуващи данъци ако си продадеш старите вехтории по интернет...
                  Това важи и тук. Ако продадеш вехтории по ебау всичко се докладва електронно на данъчните.
                  - ще видиш и как ако някога ти потрябва закрила от държавата за каквото и да било - държавните инститиции ще ти се изсмеят в лицето и ще ти кажат да си гледаш работата..

Ти каква закрила очакваш? Да не мислиш че тук на някой му пука за тебе?

Щом господин Силистра има мерак да се връща в бг - явно е екстремист, мазохист, търси екстремни преживявания, и има голямо желание от свободен човек пак да става роб....

Коментар

Трябва да ти се признае, че в случая с бегетовицата "държавата" е сбирщина от измамници, крадци на еврофондове, гангстери, мафиоти, и политически подлоги на чужди господари...

И ако въпросната "държава" ти вмени несъществуващи задължения, тогава какво правиш?! Ще ги плащате безропотно, тъй ли?! Щото иначе не можеш да продадеш законно никакво движимо/недвижимо имущество в тази кочина...

Впрочем, аз имам вече неприятен опит с тези боклуци - въпреки, че стриктно и прилежно си плащам данъци и задължения, преди години на сайта на НАП незнайно откъде ми светеше, че уж имам неплатени задължения към държвата, без реално да имам такива... и тея задължения така си висяха и висяха дълги години. Едва последните години направиха нещо, усетиха се, и сами ги изчистиха. Преди това на многократните ми опити да се свържа с тях по телефона в работно време, никой държавен служител даже не благоволи да отговори ...

-------------------------

Айде...
                    Трябва да си много тъп, да се върнеш обратно в тази кочина, и от свободен човек отново да се превърнеш в крепостен селянин на накаква политическо-мафиотска клика...
                    Ма разбира се, на неудачници винаги им е виновна държавата, вменяват им несъществуващи задължения, пречат има на бизнеса и всички са мафия, държавна сигурност и има световен заговор срещу тях.
                    Last edited by RUBLA; 26.05.2024, 13:23. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Посочи ми конкретен случай в който на някого за 50 лв са възбранили имота. Давай, иначе ще излезе че си лъжец.
                      И се научете да си плащате задълженията и глобите към КАТ, ганьовци такива. Правят борчове и после реват, че държавата им виновна.
                      Трябва да ти се признае, че в случая с бегетовицата "държавата" е сбирщина от измамници, крадци на еврофондове, гангстери, мафиоти, и политически подлоги на чужди господари...

И ако въпросната "държава" ти вмени несъществуващи задължения, тогава какво правиш?! Ще ги плащате безропотно, тъй ли?! Щото иначе не можеш да продадеш законно никакво движимо/недвижимо имущество в тази кочина...

Впрочем, аз имам вече неприятен опит с тези боклуци - въпреки, че стриктно и прилежно си плащам данъци и задължения, преди години на сайта на НАП незнайно откъде ми светеше, че уж имам неплатени задължения към държвата, без реално да имам такива... и тея задължения така си висяха и висяха дълги години. Едва последните години направиха нещо, усетиха се, и сами ги изчистиха. Преди това на многократните ми опити да се свържа с тях по телефона в работно време, никой държавен служител даже не благоволи да отговори ...

-------------------------

Айде...
                      Трябва да си много тъп, да се върнеш обратно в тази кочина, и от свободен човек отново да се превърнеш в крепостен селянин на накаква политическо-мафиотска клика...
                      Last edited by RUBLA; 26.05.2024, 13:24. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Ратко, гледай бай ти Тромпет кво казва:

https://twitter.com/i/status/1794537413907214356

Коментар

• За да тръгне съдебен или публичен изпълнител да ти запорира цялото имущество, няма да имаш глоба от 20 лева, ганьо, ами най - вероятна неплатени данъци и осигуровки, за доста повече от 20 лв. Има едно нещо, нарича се съразмерност на обезпечението, хората си го спазват, защото после, вкл и държавата, отговаря за вреди. Тука сте се събрали егати ненормалните екземпляри, честно…вече даже не е смешно какви небивалици се пишат.
                          Last edited by Minaiivan; 26.05.2024, 12:10.

Коментар

Или си тъп, или не знаеш къде се намираш...

---------------------

edit:

Май по-вероятно първото...
                            https://www.24chasa.bg/biznes/article/17791087
                            Това е така, при сделка нотариуса проверява продавача дали има задължения, ако има, може да ги заплати веднага чрез ПОС терминала в кантората, с което задължението се счита за погасено и сделката минава. Това важи само за продавача. Купувача (засега) може да има борчове към хазната.

Коментар

Или си тъп, или не знаеш къде се намираш...

---------------------

edit:

Май по-вероятно първото...
                              https://www.24chasa.bg/biznes/article/17791087
                              Посочи ми конкретен случай в който на някого за 50 лв са възбранили имота или цялото имущество. Давай, иначе ще излезе че си лъжец.
                              И се научете да си плащате задълженията и глобите към КАТ, ганьовци такива. Много правилно са го измислили-имаш глоби, не можеш да си прехвърлиш таралясника. Правят борчове и после реват, че държавата им виновна.
                              Last edited by Minaiivan; 26.05.2024, 11:57.

Коментар

За свободомислещи, свободолюбиви хора, бегетовицата отдавна вече не е готино(не е и безопасно) място за живеене...

Виж ако си свикнал безропотно да се подчиняваш на всичко, да си в ролята на слуга, и цял живот да те командват други - идвай.
                                Може да станеш държавен служител, и без да работиш ще те хранят на хранилка с бонуси и повишения докато се пенсионираш...
                                Тогава може да ти хареса живота в българия
                                Ееей стига сте го плашили толкоз човека.
                                Има подобрение в доста посоки, в сравнение с периода, когато имаше дойче марка. Оня ден чета, че някъФ обарал жена посред бял ден, за има няма 1 ден го фанали по записите от камерите. Имам тука една позната съдийка, вика "за подобни неща нареждам докарване с пранги и на краката".
                                Last edited by better; 26.05.2024, 11:54.

Коментар

Working...
                                X