IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
    Имотите са все още достъпни.

https://www.imot.bg/aqy8yj
    [ATTACH=CONFIG]n4187801[/ATTACH]
    2059
    Имотите с премиери Тиква и Прасе не ги чака нищо хубаво.
    Твърде много си повярвахте сега идва отрезвяването а то е че живееш в най-мръсната и корумпирана страна в ЕС, с най-нисък стандарт.
    Никой не купува сляп ли си брокеразе?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Много се забавлявах тогава. И в таксито и по улиците на София до дома, шляпам на български, народ зяпа. Хахаха, много яко беше. Арабите им се удава, научил съм български и то без акцент. Хахаха!

https://www.facebook.com/share/r/DGMrZMqqZETM6UZt/

Случйно да имаш приятел зъбар, който също да има афинитет към подобен начин на обличане? (българин с брада "втори номер")
      Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Имотите са все още достъпни.

https://www.imot.bg/aqy8yj
        Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-06-10 163703.jpg
Views:	1
Size:	42.3 КБ
ID:	4187801

2059

Коментар

• Притежаването на жилище в САЩ е станало с 26% по-скъпо от началото на пандемията - Investor.bg

за пореден път се убеждавам, че от деЦката по-убаво нема.

Коментар

• Играчи, ко сте направили вчера бре? Пак сте докарали селянина от Банкя да ви оножда, 12 год не ви ли стихнаха?

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

това е защото не откривате иронията

а и форумът е такъв - който е добре с "математиката" , по подразбиране е добър и в останалото
              Хм. Иронията …

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Финансовата част не му я оспорвам. Личната обаче ме втрещи.
                това е защото не откривате иронията

а и форумът е такъв - който е добре с "математиката" , по подразбиране е добър и в останалото

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

господари на света са младите поколения !!! - как мислите че ще изплащат стотиците трилиони заети от техните крадливи предшиственици

ако не знаете , тройните цени на имотите са част от тази тяжест /договор - който купи 1 , плаща още 2 заради същото това бреме

младите може да са различни , но не са глупави
                  Финансовата част не му я оспорвам. Личната обаче ме втрещи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Онемях. И ми дожаля. Оставете човека.
                    господари на света са младите поколения !!! - как мислите че ще изплащат стотиците трилиони заети от техните крадливи предшественици

ако не знаете , тройните цени на имотите са част от тази тяжест /договор - който купи 1 , плаща още 2 заради същото това бреме

младите може да са различни , но не са глупави
                    Last edited by corner; 10.06.2024, 14:54.

Коментар

• Привет,

аз си мислех, че само баща ми е луд и харчи за непродаваеми провинциални имоти на затънтени и забутани места, но не е така.

Един чичо наскоро е купил 4-ти селски имот в едно село, като първите 3 имота са доста евтини и ги е купил за без пари (2 хил лв, 1,5 хил. лв, 3 хил.лв някъде), но 4-тия е скъп - реновирана селска къща с 2 бани. Неговото семейство не харесва там и не ходят. И това не се промени дори с покупката на тази реновирана къща. Един ден ще има проблем при изчистването им, няма да има клиенти и дори да има, ще е на загуба.

А иначе човекът е доста пестелив, всяко левче си смята и прибира, като един от колегите тук,

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ти виж само степенуването, начина на мислене и презрението на човек който иска да има достъп до имоти. Сам не осъзнава че багажа и позицията му отрежда присъда на вечен лузър...до неговото време са старчески дом. Хахаха, баси европееца от 21-ви век. Всички в Хосписи, а той с парите и имотите им по света.
                        Злобче с верно мека пишка.
                        Онемях. И ми дожаля. Оставете човека.

Коментар

• Колко е хубаво да гледаш озлобени и изгладнели брокерази.Вижда се как мизерията се промъква през краката им.
                          На ти сега високи набалончени цени Ганьо, яж въздух сега нали това искаше.
                          С Тиква премиер и Шопар зад гърба му ще видим дали Софето няма да е гето.Да видим брокеразите колко още ще издържат

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Абе важното е да се вози и да се кефи. (само да не забравя да им слага смазки, грес, вазелин или каквото там е нужно)
                            Жонката за произаични неща като семейство и жилища не харчи. Бръмчи само по луксозни хотели, другата седмица ще е тука, ама као голЕм гъзар:

https://grandhotelmillenniumsofia.bg...inbow-package/

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа

Подозирах те аз, че си новия накавръков. Не се притеснявай, ние сме толерантни към такива като вас жендърите.

===2079===

Обичаш ли некупувани домати?
                              Аз си мислех, че пиша в инвеститорски форум,
                              ама май съм попаднал на сбирка на застаряващи консерви с мислене и идеали от времето на комунизма.
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

жонката предпочита да няма деца, а да се вози на розови кадилаци и големи черни лимузини (анголско и нигерийско производство)
                                Абе важното е да се вози и да се кефи. (само да не забравя да им слага смазки, грес, вазелин или каквото там е нужно)

Коментар

Working...
                                X