IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Ся като дойдат твоите любимци крайно десните , че настане една народна обич и интеграция на балканците както и масово четене на Времеубежище.
    Първо не са “крайнодесни” - просто се усетиха, че хлебарките така са се намножили и угоили, че ще им издърпат собственото килимче изпод краката с “крайнолеви” мантри възпяващи ЛГБТ, безкраен социал да се нанесеш в чужда къща без да могат да те изгонят. Аз съм си умерен център.

Друга я мислеха те, потънали в ехидно самодоволно скудоумие, пък тя каква стана

А балканците вече са ги оценили, че няма бяло население. Ние да сме им проблемът.

А Годподинов трябва да го четат сутрин обед и вечер, че им казва в прав текст, че са склерозирали загледани в пъпа си. Евала на британците, че му я дадоха тая награда, че и техния приемиер …времена…

Само източна Европа още шава и ги дразни, ама им е време да свикват. Във Виена по Коледа и нова година сега - същата картинка.
    Last edited by Selena2024; 02.07.2024, 17:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Аз това го повтарям от години- мигранта от Източна Европа е най- добрия вариант- бял, образован, християнин, не прави атентати, научен е да работи, не живее на социал и не иска да прави шариат. А " западняците" вместо това напускаха цялата сган от бившите си колонии и сега реват
      Усетиха се те, ама късно. Сега само мрънкат колко сме образовани и как така говорим толкова езици. Хак им е на всичките. По Великден бях в Лисабон, остави техните си колонии, ама градът е заприличал на комбинация от Бангладеш и сикхски Пенджаб. Едно фадо не мога да намеря от Бангла магазинчета. Сега вълната на обръщане на палачинката първо ще удари в Париж.
      Last edited by Selena2024; 02.07.2024, 17:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

+ сме 'по-бели' от значителна част от тях та като се изключат крадците на коли и джебчиите сме си направо класа
        Аз това го повтарям от години- мигранта от Източна Европа е най- добрия вариант- бял, образован, християнин, не прави атентати, научен е да работи, не живее на социал и не иска да прави шариат. А " западняците" вместо това напускаха цялата сган от бившите си колонии и сега реват

Коментар

• [QUOTE=Evgo;n4192768]
          Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Привет,

Предлагам да спрем коментара за тези земи.

Ще ги продадем и ще намерим начин да си вземем парите от аренда.

Относно другите въпроси, оказа се, че жените са меркантилни по целия свят вече. И не шетат и не слугуват.

Като далечен спомен остават времената, описани в "Баш майстора" и "Два диоптъра далекогледство".
          Така е за жените, щото търсите натокани кикимори, с правени джуки и ефектни скъпи парцалки. Все още има нормални, скромни момичета, но те не са интересни за мъжкарите, особено ако са се видяли с някой левец отгоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Джебчии почти няма. Имаме повече електронни престъпления - карти, коини, чат пат някой пийва повечко и шофира. И за жалост чат пат домашно насилие, но не е общият тон, нито облик на общността. Ние ги научихме да си пазаруват истинско кисело мляко в бг магазините и един кош други кулинарии. Абсурд е всички балканци да се гордеят с Господинов, а тук да чета глупости. Ега ти негативизма.

Крадци и просяци има повече румънци и мароканци. Нас ни броят европейци и ако сме интегрирани никой не ни пипа за нищо.
            Ся като дойдат твоите любимци крайно десните , че настане една народна обич и интеграция на балканците както и масово четене на Времеубежище.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

+ сме 'по-бели' от значителна част от тях та като се изключат крадците на коли и джебчиите сме си направо класа
              Джебчии почти няма. Имаме повече електронни престъпления - карти, коини, чат пат някой пийва повечко и шофира. И за жалост чат пат домашно насилие, но не е общият тон, нито облик на общността. Ние ги научихме да си пазаруват истинско кисело мляко в бг магазините и един кош други кулинарии. Абсурд е всички балканци да се гордеят с Господинов, а тук да чета глупости. Ега ти негативизма.

Крадци и просяци има повече румънци и мароканци. Нас ни броят европейци и ако сме интегрирани никой не ни пипа за нищо.
              Last edited by Selena2024; 02.07.2024, 13:14.

Коментар

Ми пак не е вярно. Последния път влязохме в канадските и испанските новини, защото проектираха българското знаме на Ниагарския водопад и на ключов паметник в Мадрид за трети март, а през месец май заради грандиозни хора на всеобщия български събор.

Годподинов също е новина. Всички го четат. На бас, че даже не знаеш кой е.

Аман проекции на собствен дискомфорт чрез България. Просяци почти няма при мен. Има работещи и плащащи данъци българи тук там някоя черна овца има, но не е индикатор.

За двайсет - трийсет години сами си изградихме име, така че ако обичаш спри с клишетата. Сега излизам от техен съд и не ми слушат небивалици. Абсолютно нормално ни приемат и нормално се държим. Работим и плащаме данъци.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

В случая с ваксината, по новините казаха, че в България и Румъния има епидемия. Даже не помня за какво точно ставаше дума освен че затваряха училищата. В такава ситуация Вие няма ли да попитате дали трябва да се ваксинирате ? Вие раздухте случая все едно съм казал кой знае какво. И на мен не ми е приятно. България е малка страна, рядко влиза в новините и когато това се случи обикновено е зарадиц измами , проституция, наркотици, просяци или подобно. Единственото, позитивно което съм чувал в последната година е свързано с Григор Димитров и Казийски. Те обаче не са достатъчни за да се създаде добър имидж и не е за учудване че много хора мислят че сме държава от Третия свят.
                  Ми пак не е вярно. Последния път влязохме в канадските и испанските новини, защото проектираха българското знаме на Ниагарския водопад и на ключов паметник в Мадрид за трети март, а през месец май заради грандиозни хора̀ на всеобщия български събор. Спортистите даже не ги броя. Всички успешни гимнастички са подготвени от български треньорки. Имаме хора навсякъде.

Годподинов също е новина. Всички го четат. На бас, че даже не знаеш кой е.

Аман проекции на собствен дискомфорт чрез България. Просяци почти няма при мен. Има работещи и плащащи данъци българи тук там някоя черна овца има, но не е индикатор.

За двайсет - трийсет години сами си изградихме име, така че ако обичаш спри с клишетата. Сега излизам от техен съд и не ми се слушат небивалици. Абсолютно нормално ни приемат и нормално се държим. Работим и плащаме данъци.

Измихме я отдавна “черната легенда” за България създадена предимно от други държави.

Не те знам с какви точно хора контактуваш де, ама ако си без самочувствие и позволяваш да ти обиждат държавата си е твой проблем. Никога не го допускам и всеки дръзнал е бил моментално поставен място.

Даже в момента съм наета и работя по доста сложен казус за медицинска небрежност - за около 200.000€ обезщетение, клиентът е испански инженер работещ във водеща банка и си призна, че предпочита да го защитавам аз, а не местен адвокат поради серия съображения - най-важното прави се каквото е обещано и навреме.

А ти си седнал да разправяш небивалици.

И последното - не е и чак толкова “малка”България.

Чехия е по-малка, Хърватия е по-малка, Словения е по-малка, Македония е по-малка, Австрия е по-малка, Словакия е по-малка, да не продължавам.

България сме всички ние. Уважавай себе си.
                  Last edited by Selena2024; 02.07.2024, 13:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
                    . Аз от години се опитвам да реализирам един проект с френско участие и накрая хората ми казаха , че не могат да поемат толкова много разправии и бщрокрация в момента .... сметай шом французите дето са измислили бюрокрацията се отказват заради бюрокрация ...
                    "Възможно е личните ти провали да се дължат на грешното устройство на вселената. Но има съществена вероятност да са резултат от персоналните ти качества."

Каулу Пуелю

Коментар

. Пожелавам Ви успех в търсенето на мъж или каквото имате нужда.
                      Това всъщност е много яко. Издава истинската причина да си в този форум - търсиш си мъж. При този "успех" с жените е обяснимо

Коментар

Опа що го изтри бе джанъм Ратко го е хванал обаче.

Набирай точки до БАН. Жалка история.
                        Поста беше за Вас. Извинявам се на всички останали, който са го прочели.
                        Излъгал ли съм ? Раздавате класификации на воля, но се засягате когато някой го направи за Вас. Добре е да се върнете в реалността.
                        Няма какво повече да дискутирам с Вас. Пожелавам Ви успех в търсенето на мъж или каквото имате нужда.

Коментар

• [QUOTE=Selena2024;n4192698]
                          Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Понеже много са трили и се включвам по-късно, няколко уточнения към Евго:

1. Ти ли си сега собственик или родителите ти?
                          2. Има ли сключен договор?
                          3. Ако да какъв тип е - за наем или за аренда?
                          Привет,

Предлагам да спрем коментара за тези земи.

Ще ги продадем и ще намерим начин да си вземем парите от аренда.

Относно другите въпроси, оказа се, че жените са меркантилни по целия свят вече. И не шетат и не слугуват.

Като далечен спомен остават времената, описани в "Баш майстора" и "Два диоптъра далекогледство".

Коментар

Това за правия под масата беше ненужно. Преди това бях неориентиран в пространствено - временния континуум. Преди това нещо друго.

Айде Честита Нова Година на всички!
                            Опа що го изтри бе джанъм Ратко го е хванал обаче.

Набирай точки до БАН. Жалка история.

Коментар

Госпожо, българският народ е казал всяка жаба да си знае гьола.
                              Вие, с Вашия високоинтелигентен изказ, вероятно бихте казали: ориентирайте се в пространствено - временния континуум
                              Съмняваш ли се. Вече си история, а още не го знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
                                Бива

Коментар

Working...
                                X