Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЧакаха наплив, получиха поголовни анулации - голяма драма на морето
Около 20% спад на посещаемостта от летовници отчита за своя обект Станислав Димитров - управител на хотел „Кристел парк” в Кранево. Но и като цяло го няма обичайният наплив от туристи в Кранево, който е традиционен за първата десетдневка на август. А факторите, повлияли на резултатите от летния сезон досега, са много, уточни той за медийна група „Добруджа”.
Димитров добави, че всички негови колеги - не само от Кранево, но и от Балчик, отчитат спад в броя на гостите си, като при някои от тях става дума за над 40% по-малко туристически посещения.
https://pochivka.blitz.bg/oferti/cha...o?preview=tru3
ФИШ-ФИШ е друга бира, налЕ?
Фиш-фиш е вилна зона, не курорт. А в Терма вилидж нощувката гонеше почти 200 лева със закуска. Аз си пускам познати на 50 лева на човек - с гледка, уединение, лично пространство. И то само два пъти, достатъчно ми е да си покрия разходите по поддръжката. След седмица пускам хора за 7 дена и толкова. После съм аз там, и Септември, че и Октомври обичам да съм там.Last edited by bulgarian lev; 11.08.2024, 12:08.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Хахаха, къщето може да е леко завишено, но ако някой излезе с оферта с 10-20% надолу ще я лапне. Че те къщи в Тученица и Гривица - села до Плевен са по над 100К€. Свикване ви трябва. А скоро ще горчи и насън....без дъвка.
Коментар
-
Чакаха наплив, получиха поголовни анулации - голяма драма на морето
Около 20% спад на посещаемостта от летовници отчита за своя обект Станислав Димитров - управител на хотел „Кристел парк” в Кранево. Но и като цяло го няма обичайният наплив от туристи в Кранево, който е традиционен за първата десетдневка на август. А факторите, повлияли на резултатите от летния сезон досега, са много, уточни той за медийна група „Добруджа”.
Димитров добави, че всички негови колеги - не само от Кранево, но и от Балчик, отчитат спад в броя на гостите си, като при някои от тях става дума за над 40% по-малко туристически посещения.
https://pochivka.blitz.bg/oferti/cha...o?preview=tru3
ФИШ-ФИШ е друга бира, налЕ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Сигурно твоята неизмазана, на една туба бензин от София е много по-ценнаНеизмазаната къща няма и плочки, в коридорите чергите са директно върху цимента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Хахахахахаха, ти и да искаш, вече няма как да стане тая с връщането. А аз и кака заминаваме на концерт в Рим... Ти и твоята кака (Юсуф-Мехмед) ще правите телешйки и агнешки разфасовки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Значи къщата ви струва НУЛА лева. А дали ще дадете 100к€ за да живеете като съвременни нормални хора или като КЛОШАРИ както сте живяли 30+ години си е ваше решение. Или май май опира до възможности
- 1 like
Коментар
-
Koи ca дъpжaвитe в cвeтa, в ĸoитo мacoвo xopaтa живeят пoд нaeм
Зa пoвeчeтo xopa в Бългapия дa пpитeжaвaш coбcтвeн дoм e aбcoлютнo зaдължитeлнo. Bъпpoc нa нapoдoпcиxoлoгия. Oпpeдeлeнo в мнoгo cтpaни пo cвeтa oбaчe тoвa нe e тaĸa. Kaĸтo знaeм, бoгaтa Швeйцapия e eднa oт cтpaнитe в Eвpoпa, в ĸoятo xopaтa имaт eдни oт нaй-виcoĸитe дoxoди.
Ho пpи виcoĸия cтaндapт тaм и paзxoдитe зa живoт ca дocтa пo-виcoĸи в cpaвнeниe c пoвeчeтo oт дъpжaвитe нa Cтapия ĸoнтинeнт и вepoятнo зaтoвa близo 70% oт нaceлeниeтo живee пoд нaeм, пoĸaзвaт дaннитe oт Ѕtаtіѕtа Glоbаl Соnѕumеr Ѕurvеу.
Зaeднo c Гepмaния тoвa e eднa oт дъpжaвитe, в ĸoитo нaй-гoлям пpoцeнт oт нacлeниeтo paзчитaт нa нaeмaнeтo нa aпapтaмeнт вмecтo нa тoвa дa живeят в coбcтвeн имoт.
B иĸoнoмиĸa нoмep 1 нa Eвpoпa тoвa вaжи зa 64 нa cтo oт xopaтa. Maлĸo пoд пoлoвинaтa oт xopaтa във Фpaнция, Beлиĸoбpитaния и Kaнaдa пъĸ ca нaeмaтeли. Ha пpoтивoпoлoжния пoлюc зacтaвaт Pycия и Kитaй, ĸъдeтo пoвeчe oт 8 oт 10 дyши paзпoлaгaт cъc coбcтвeнo жилищe. A пoд 15 нa cтo oт нaceлeниeтo им живee пoд нaeм.
Kъдe cмe ниe? B Бългapия мaлĸo нaд 84 нa cтo oт xopaтa paзпoлaгaт cъc coбcтвeнo жилищe.
B иĸoнoмиĸa нoмep 1 нa Eвpoпa тoвa вaжи зa 64 нa cтo oт xopaтa. Maлĸo пoд пoлoвинaтa oт xopaтa във Фpaнция, Beлиĸoбpитaния и Kaнaдa пъĸ ca нaeмaтeли. Ha пpoтивoпoлoжния пoлюc зacтaвaт Pycия и Kитaй, ĸъдeтo пoвeчe oт 8 oт 10 дyши paзпoлaгaт cъc coбcтвeнo жилищe. A пoд 15 нa cтo oт нaceлeниeтo им живee пoд нaeм.
Ocвeн в Швeйцapия и Гepмaния, нaй-мaлĸo coбcтвeници нa жилищa имa в Aвcтpия и Typция - пoд 60 нa cтo, ĸaĸтo и в Дaния и Швeция - пoд 64 нa cтo.
Ово е Стандарт
== 2049 ==
https://money.bg/property/koi-sa-dar...-pod-naem.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Всичките пари на света да имах (аз и сега имам достатъчно и честно казано повече не ми трябват), за нищо на света не бих се върнал повече. Направих тази огромна грешка веднъж, повече никога. България я посещавам единствено да нагледам родителите и да свърша някоя налагаща се административна глупост, като цялото ми пребиваване в тази държава на абсурдите е истинско мъчение. Дразни ме абсолютно всичко там.
Last edited by два_таралежа; 11.08.2024, 10:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
няма как да продава, защото къщата е обща с брат му - сетете се малко и стига сте му се връзвали на глупостите.
===2079===
42, 42 години заврян у деЦката. Поискай пари от тати да ти купи къща глупако. И толкова акъл нямаш... О да, забравих, че после пък ти и Нинка сами ще трябва да дундуркате децата и ще изгубите ценната помощ на мама...Last edited by два_таралежа; 11.08.2024, 10:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Дали ?Може,ама само на думи и на офертни цени.В реалността седи 5г на пазара без 1 оглед
Това като къща с тея ламаринени покриви и вътре обзавеждане от далечната 1955 год струва не повече от 50к лв и никой няма да му даде повече !
Отделно е къща близнак ! което автоматично сваля х2.= 25к лв .Защо къща близнак да сваля? Ами ако съседа е див алкохолик или наркоман и обича да слуша музика на 100 дицибела,какво правим?
И да не е такъв,ако я продаде на такъв след време,какво правим?
"Ценното" тук е само земята и то сега преди да е гръмнал балона.После ще е буквално без пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Хахаха, къщето може да е леко завишено, но ако някой излезе с оферта с 10-20% надолу ще я лапне. Че те къщи в Тученица и Гривица - села до Плевен са по над 100К€. Свикване ви трябва. А скоро ще горчи и насън....без дъвка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЗначи къщата ви струва НУЛА лева. А дали ще дадете 100к€ за да живеете като съвременни нормални хора или като КЛОШАРИ както сте живяли 30+ години си е ваше решение. Или май май опира до възможностиСега ще подскочи 5 метра.За него е безценно съкровище,ти му викаш НУЛА ЛЕВА хаха
Гледам чак сега цената .....370к евро са сложили
За мебели от 1955г + ламаринени покриви+къща близнак и най-важното с локация най-голямото гето в Европа !
Аз за тея пари в Белия свят взимам нещо 10 пъти по- хубаво и ще ми останат даже малко,за какво да взимам тоя кокошкарник?Last edited by danetha; 11.08.2024, 08:23.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеКъщата е обща с брат ми, но нито той, нито аз някога сме си мечтали да продаваме. Твоите внушения са почти толкова смешни, колкото и прогнозите ти.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЗависи от очакванията. Преди 4 год, беше 4к, сега 60, т.е за този период вече сме направили 15х.
15х оттук са 900к или 16 трлн капиталиция, която би надминала тази на златото, което според мен в близките поне 10 год е малко вероятно да се случи.Този цикъл 2х според мен е реалистично.
Коментар
Коментар