IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

от 2.74%

реклама от банка по виберчето

луда работа

всички имат пари, харчат на богато и захлупват смело... а де
    значи ще има големо мяу.

но ми стана интересно, какъв беше твоя портфейл на 30 год.
    зашото гледам си представяш 30 годишни милионери
    под въздействие на форумни изказвания

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
      В имоти нали знаеш числото...дали е като за 30 годишен??? . Май и ти си шивач, дето смята на парче, а ми намери трима 30 годишни с бързо ликвидни за 50 К и имоти за минимум 600К и те признавам вече за познавач и инвеститор
      Кои имоти са 600к ? Къде са бързоликвидните 50к ? За левове ли говорите ?

Коментар

години (десетилетия) лишения и ежедневно смятане колко цифрен си в инвестора

и за това ли?

човек,
        намали писането и наблегни на работата, защото скоро ще чукнеш 60, а се периш с портфейл на под 30годишен работещ сериозно човек.

тоя форум верно стана място за автопсихотерапия
        В имоти нали знаеш числото...дали е като за 30 годишен??? . Май и ти си шивач, дето смята на парче, а ми намери трима 30 годишни с бързо ликвидни за 50 К и имоти за минимум 600К€ и те признавам вече за познавач и инвеститор
        Last edited by Bailor; 12.08.2024, 21:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Еее, а браво!
          така е лордче,
          всеки ги рути пустите имоти,
          докато не събере пара и сърце да купи.

Коментар

пАли свещ NVIDIA да изкара добър отчет и ще зазидам една виличка на плажа(гърция).. стига съм рентвал летОто
            Еее, а браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              Силното търсене движи нагоре жилищния пазар у нас

Българинът счита, че най-добрата инвестиция е в имот, посочва Николай Георгиев, Colliers

джаф...джаф
              а кервана
              ту-тууу
              Хаха.Е ти кво очакваш да каже.И защо средностатиситическия бълагарин да е мерило.Всички знаем че той е финансово неграмотен

Коментар

много е изстрадало в децката това момче

койо тва момче. на еспанската юриската ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Страхотен полет на въображението
                  много е изстрадало в децката това момче

Коментар

от 2.74%

луда работа

И като завали банката ще си поиска чадъра

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Предполагам са останали апарти и цената им е над 4-5 К€ квадрата. Отдавна не съм се интересувал. Но са многостайни и пентхауси.
                      Но се отдават под наем някои. По 280-300 кв. м. По 38€ кв м. Демек около 10К€ месечен наем.
                      Това като го прочетат чакалите и ще почнат да вият пак.
                      Понеже следя пазара в момента, мога да Ви кажа че говорите пълни глупости. За апартамент на 3 минути от Универистета и в другата посока Кристал, масово ми предлагаха 3000 м2 и искаха гаража и тавана да не се включват в площта. Дори Труд, който смятам за нещо като "Брокерска Правда", споменава подобни цени: https://tinyurl.com/truds123 Накрая се обади един съсед, който иска да купи жилище на дъщеря си и предложи по-висока цена.

Имам и един въпрос: Защо масово се търсят къщи в комплекси с охрана ? Нали е много сигурно ?

П.С. Във Фиш-фиш имате ли охрана ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Защо само по един позволява. Исках повече да постна. После пак успях още един файл.
                        Не е достатъчно да постнете на https://prnt.sc. Това е просто хостинг сървис. Трябва да сложите линка от https://prnt.sc в поста Ви във форума. Разбира се винаги имате избор да се направите на неразбрал. Добре ще е да прецените как би Ви представило това, че не можете да постнете един елементарен линк. Даже господин Байлор, доколкото виждам от постовете за къщата в Гео Милев, е успял да добави изображения.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Италианката ще бъде много развълнувана от това , че сте харесали гледката.

Не разбирам въпроса къде съм аз. Аз правя снимката. Всъщност снимах италианката, но изрязах тази част по разбираеми причини. Беше рано сутрин, не беше завита, за останалото знам че ще Ви помогне невероятното Ви въображение. Ако се случи на Вас с някоя от Вашите "каки" вероятно ще я завиете да не ви разваля гледката през прозореца, но не всички се събуждат до баби.
                          Страхотен полет на въображението

Коментар

Силното търсене движи нагоре жилищния пазар у нас

Българинът счита, че най-добрата инвестиция е в имот, посочва Николай Георгиев, Colliers

джаф...джаф
                            а кервана
                            ту-тууу

Време е за промяна!

Заявете ипотечен кредит "Право на избор" от XXXbank с промоционални условия:

(checkmark) Атрактивна лихва;
                            (checkmark) До 90% финансиране, независимо от целта на кредита;
                            (checkmark) Специално предложение при рефинансиране на ипотечен кредит от друга банка;
                            (checkmark) Предварително одобрена кредитна карта при 0% лихва за първите 3 отчетни периода и без годишна такса;
                            (checkmark) Кандидатствайте безплатно онлайн за предварително одобрение на база доход.

Възползвайте се от предложението до 30.11.2024 г.
                            от 2.74%

луда работа

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Радвам се, показваш ми имота на италианката. Браво, да и е честит! Красива гледка. Предай и че съм харесал гледката. Но ти къде си в цялата работа.
                              Съжалявам, не мога да качвам файлове и снимки, иначе бих ти изпратил...не от квартирата в Пловдив. От моята къща.
                              Италианката ще бъде много развълнувана от това , че сте харесали гледката.

Не разбирам въпроса къде съм аз. Аз правя снимката. Всъщност снимах италианката, но изрязах тази част по разбираеми причини. Беше рано сутрин, не беше завита, за останалото знам че ще Ви помогне невероятното Ви въображение. Ако се случи на Вас с някоя от Вашите "каки" вероятно ще я завиете да не ви разваля гледката през прозореца, но не всички се събуждат до баби.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Реално се продава като парцел, при това не е собственост, а с право на ползване. Ама как да ги знаят тези неща нещастниците дето не са купили нито един имот в живота си.
                                Вие дори не разбирате какво Ви казват. Най-важното при имота е локацията. Дори да построите най-прекрасния имот в Столипниново, ще паркирате колата си в калта, ще слушате маанета по цял ден, може и да имате кон за съсед. Факта , че съществува такъв имот до Вашия, е достатъчен. В допълнение, споменавахте за театри и ресторанти , но Вие сте приели да живеете на 35 км от Варна и трябва да пътувате един час във всяка посока. А може би имате предвид театъра в Добрич ?

Коментар

Working...
                                X