Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами поне на 8 хиляди доволен ли си а?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61548474053087.
Най-тъжното при теб е, че нито имаш акции за 200 бона, нито притежаваш апартамент в центъра на София...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Е те това е “конструктивен диалог”.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Е те това е “конструктивен диалог”.
Коментар
-
Е те това е “конструктивен диалог”.
Щом не е, аз излизам за месец!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb
Нивото на простотия и комплекси което демонстрирате е потресаващо. Надявам се че просто не Ви е ден.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Тоя простак, даже ме подозира, че програмата за чист въздух в София, като европейска столица е толкова ефективна, че миризма на въглища и дърва, вече не се усеща изобщо, не само в Редута, а дори в циганската махала. Само миризмата на гастарските дизели се усеща, с каквито с той си идва
.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Казах по груби сметки. Създавате усещане на жена на 50-60, с болежки, кисела и незадоволена. От това което съм прочел, нямате нито едно позитивно мнение. Позволявам си да Ви го кажа защото не Ви е работа да обсъждате нито мен нито приятелката ми.
- 1 like
Коментар
-
Според линка от Нумбео който съм пуснал цената в Могадишу е 28,500 шв. франка м2 а в Цюрих е 21,500.
Ето ти и за Могадишу сравнено със София и за да Ви е по-лесно е в евро:
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ayCurrency=EUR
В София е 2,800 евро м2 в Могадишу 29,900 евро м2. Още ли вярвате на Нумбео ?
Мисля че Ви отделих достатъчно време. Благодаря за вниманието и лека нощ на всички.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61548474053087.
Най-тъжното при теб е, че нито имаш акции за 200 бона, нито притежаваш апартамент в центъра на София...Last edited by Bailor; 21.06.2024, 00:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не мисля че мога да се върна. Въздуха не ми позволява. Свърших училище за тази година и сега съм близо до Милано при приятелката ми. Въздуха в Милано е известен като доста мръсен, но се търпи. В София сигурно е друг тип замърсяване защото през половината от времето трябва да стоя в къщи. Теоретично стои и въпроса дали ще мога да си намеря работа за моето ниво, но докато не се оправи въздуха няма какво да разсъждавам. Преди да дойдем тук попитах приятелката ми дали иска да отидем в София и тя ме попита дали трябва да си прави ваксини. Мисля че това би трябвало да Ви дава идея какъв е имиджа на България в Европа. Не мога да ги виня. Когато чуят нещо за България то е или за измами и кражби или виждат циганите, които идват да точат помощи. Може би по аналогия ме попита защото като ходихме до Индия и Танзания трябваше да си направим ваксини.
Как пък нито един от братчедите не хукна да си бие ваксина на път за България!?
Вярно, единият беше шеф на консултантска фирма /лека му пръст/, а другият е инженер по далекопроводите /каквото и да означава това/, хора с образование и богат житейски опит. Явно неграмотността не е проблем само сред младите българи
За цени на имотите в Милано - широк център, стара кооперация с всички удобства, апартамент след ремонт - 120м2, 980 000 евро. Информацията ми е от м.май миналата година.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Прекрасно време ни отдели! Лека нощ на пеперудения пореден Ник! Надяваме се да спиш спокойно в палатката до плантациите, докато цените в европейската ни столица за 5 години удвоиха цените на имотите ни
благодаря на колегата за сбогом
...до новия никпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Според линка от Нумбео който съм пуснал цената в Могадишу е 28,500 шв. франка м2 а в Цюрих е 21,500.
Мисля че Ви отделих достатъчно време. Благодаря за вниманието и лека нощ на всички.
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар