If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колето напусна безславно темата, но щеше да бъде истиски мъж, ако беше написал: "Момчета и момичета, сбърках и се отказвам да пиша повече" Така щеше да засенчи неговия ментор показвайки се като мъж.
Бе карай. И такива трябва да има. И аз си хапя опашката , че не съм купил навремето земя в Добруджа на 200 лева. Рентите са прилични (ако не те изгърби някой див селяк де), стойността се запазва , а земята не е като апарта. Повече земя от това което имаме налично, няма да се генерира. Ама пусто, знае ли човек. Да сме здрави , дето се казва!
И тя ползва. На родителите, естествено, ако е Италия, където кисненето в деЦките е занимание отнемащо поне милениум.
Католици. Демек мацката има още десет братя и сестри (щото папата е забранил презерватива и всичките са “сепарато”, но никогаж “диворциато”).
Общо взето стабилна геронтокрация и бавнисима смяна на поколенията (справка деди Берлускони), а са и дълголетни и витални до много късно …
Да не те открехвам какви пуническите войни бледнеят пред разпределението на наследство в латинска фамилия. Естествено до нашия романтично драматичен лирически герой, младият Вертер нищо няма и да дойде, защото се следват стриктно принципите на римското право изобретено от гениални юристи преди има няма около 2000 години, а принципът е, че ва̀жи само пряката кръвна линия. Нема съпрузи, нема съпруги, нема конкубинки
...остави го момъка да се радва. Само можем да предположим колко дълго ще ползва.
Ние до колко и на каква възраст сме се събуждали можеш само да мечтаеш, гледай да запазиш каката че има хубаво къще, както казваш с потенциал 6К€ наем седмично. Чудесно. Ти си правил снимката, точно това си и помислих, но като казваш семейната вила - да уточня: Ти ползваш, но не си собственик. Капиш? Що я изряза, нямаше да я търсим с Интерпол, да не видим че е хубава ли? Ние нямаме съмнение ни най-малко.
И тя ползва. На родителите, естествено, ако е Италия, където кисненето в деЦките е занимание отнемащо поне милениум.
Католици. Демек мацката има още десет братя и сестри (щото папата е забранил презерватива и всичките са “сепарато”, но никогаж “диворциато”).
Общо взето стабилна геронтокрация и бавнисима смяна на поколенията (справка деди Берлускони), а са и дълголетни и витални до много късно …
Да не те открехвам как всякакви пунически войни бледнеят пред разпределението на наследство в латинска фамилия. Естествено до нашия романтично драматичен лирически герой, младият Вертер, нищо няма и да дойде, защото се следват стриктно принципите на римското право изобретено от гениални юристи преди има няма около 2000 години, а принципът е, че ва̀жи само пряката кръвна линия. Нема съпрузи, нема съпруги, нема конкубинки
Не е достатъчно да постнете на https://prnt.sc. Това е просто хостинг сървис. Трябва да сложите линка от https://prnt.sc в поста Ви във форума. Разбира се винаги имате избор да се направите на неразбрал. Добре ще е да прецените как би Ви представило това, че не можете да постнете един елементарен линк. Даже господин Байлор, доколкото виждам от постовете за къщата в Гео Милев, е успял да добави изображения.
Да, да, сори. Не видях линка с прикачения файл вече отдолу.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Италианката ще бъде много развълнувана от това , че сте харесали гледката.
Не разбирам въпроса къде съм аз. Аз правя снимката. Всъщност снимах италианката, но изрязах тази част по разбираеми причини. Беше рано сутрин, не беше завита, за останалото знам че ще Ви помогне невероятното Ви въображение. Ако се случи на Вас с някоя от Вашите "каки" вероятно ще я завиете да не ви разваля гледката през прозореца, но не всички се събуждат до баби.
Ние до колко и на каква възраст сме се събуждали можеш само да мечтаеш, гледай да запазиш каката че има хубаво къще, както казваш с потенциал 6К€ наем седмично. Чудесно. Ти си правил снимката, точно това си и помислих, но като казваш семейната вила - да уточня: Ти ползваш, но не си собственик. Капиш? Що я изряза, нямаше да я търсим с Интерпол, да не видим че е хубава ли? Ние нямаме съмнение ни най-малко.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Всичко се знае от обслужващия персонал. Няма скрито-покрито от бътлърите, градинарите и сервитьорите. Дано италианката не разбере, че персонала докато чисти стаята и сменява чаршафите прави и снимки от спалята и.
А дано, само да не се окаже, че и тая година сме объркали в сметките и да се наложи да се чека още. Помниш ли кога им пишех за 2029-та, сега ако им кажа за нея, ще скачат до небето от радост и очакване, а ме плюеха навремето.
Хахаха, помня, беше през 2017-то лето, га се прибирах от Созопол, тогава ти им писа за първи път за 2029г., а феновете на Бертрам Ишханян се прехласваха, че скоро ще дойде голямото МЯУ. Какъв чудесен продавач на илюзии е бил арменеца още тогаз, а какъв "лош" пророк си ти от тогава!!!
7 години +
Колето напусна безславно темата, но щеше да бъде истиски мъж, ако беше написал: "Момчета и момичета, сбърках и се отказвам да пиша повече" Така щеше да засенчи неговия ментор показвайки се като мъж.
Коментар