Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми ще стигнеш, ще пътуваш със самолет, влак или с автомобил през нощта например че е по-хладно и слънце не дразни и печелиш време от деня. Стига да искаш ще стигнеш.
Преди като казвах, че цените на имотите в България са абсурдни всички ми скочихте. Господина с мазето най-много обвиняваше че съм бил родоотстъпник. Сега лека-полека се съгласявате с доводите ми. Транспорт няма, обслужване няма, цените са неадекватни за предлагания продукт и тук имам предвид и ресторанти и имоти и градска среда и нормативна уредба/ закони. За малко да приемат правила за старите коли, но после го отнесе някакво малко шефче върнаха стария начин и пак дори Трабант може да мине теста срещу 50 лева. Междувременно хората се оплакват от въздуха, продължителността на живота копае дъното, но ние сме горди че имаме най-високо нарастване на цените на имотите в Европа след Турция където има 3 цифрена инфлация.
https://tinyurl.com/sofiaair1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Най-вероятно. Черна точка за кондора, че му краде ника. Никито ги знаеше тези работи ама като го изгонихтеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
На бай Пешо ли?. Бог да го прости! Аз все не вярвам. От какво, от Ковид ли почина?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Грозно е да имитираш ник на починал форумец. Някак е неетично.. Бог да го прости! Аз все не вярвам. От какво, от Ковид ли почина?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Ако не можете да стигнете до апартамента си В Бургас или Варна, каква е стойността на този апартамент ?Last edited by X_Y; 15.08.2024, 09:44.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Стига с тоя влак бе, излагате се. Знаеш ли че в сезона с тая Тракия ако тръгнеш за Бургас може да си оплюеш брадата. Да кибичиш в ежедневните почти тапи от инциденти по двулентова магистрала, след което да те отклонят и да съжалиш че шофираш изобщо. Да се измориш до крайност от висене и рискови маневри. Недейте простя с предпочитанието за влак, както и за метрото в София, щото и такива коментари съм чел . Вас са ви правили на задната седалка на коли все едно та наужким не слизате от тях - ни у София, ни извън Сф.
ПП: Това не към теб персонално, а към снобските коментари характерни за незрели хора.Last edited by X_Y; 15.08.2024, 09:43.
- 1 like
Коментар
-
Чета Ви мненията и това което виждам е самодоволство и неадекватност. На няколко пъти вече поствате линкове предизвикващи недоумение, говорите за "ние инвеститорите", бяхте споменали нещо и за това, че аз или някой друг не мога да Ви обяснява защото Вие сте голямата работа инвеститор. Вижте действителността, Вие сте един беден човек , който пътува с влак и живее под земята за да си намали месечната сметка за ток от 150 на 100 лева. Така наречения етаж от къща, с изключение на стаята с радиатора, изглежда като свърталище на клошари. Ако поне бяхте чували думата адекватност, нямаше да пишете в този форум. За съжаление не сте и вероятно половината форум стои перманентно с повдигнати вежди , все едно всички сме минали през пластичния хирург на чалгаджийките.
Акциите носят повече приход от апартамента
ПП: Това не към теб персонално, а към снобските коментари характерни за незрели хора.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Видях Ви линковете. Аз ли бъркам или етажа ви В Гео Милев, къщата в Радомир, магазина в Овча купел и апартамента в Бургас, сумарно, по мечтани цени на продавачите, са около 300,000 евро?
В момента продавам апартамента си за 500,000 евро. Имам купувач, но се е запънал на 480,000. Дано се задържи защото другите преди него ми предлагаха към 300,000. Този е съсед и е склонен да се изхвърли за да може дъщеря му да живее до него и да си гледа внучките. Вероятно реалната цена е към 300,000. Това би трябвало да Ви даде идея колко реални са исканите от продавачите цени. Имам и акции към 220,000 евро. Минала година съм порастнал с почти половин сантиметър. Доктора може да Ви го разтълкува от гледна точка на възраст. Аз имам много малка роля за всичко това, но ако гледаме цифрите има още много хляб да ядете преди да имате причина за самодоволството, което демонстрирате
За оперите...ако не ги слушате от деца няма как да ви харесват. Момчета и момичета на 20-26-30 годишна възраст има пред зала България, където аз отвреме навреме ходя но слушам симфонична музика и концерти. Прави ми много добро впечатление този факт. Не са доминираща част от публиката, но има млади хора. Имат вкус. Аз слушам и рок, и хеви метъл, и поп музика. Обичам музиката.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Чета Ви мненията и това което виждам е самодоволство и неадекватност. На няколко пъти вече поствате линкове предизвикващи недоумение, говорите за "ние инвеститорите", бяхте споменали нещо и за това, че аз или някой друг не мога да Ви обяснява защото Вие сте голямата работа инвеститор. Вижте действителността, Вие сте един беден човек , който пътува с влак и живее под земята за да си намали месечната сметка за ток от 150 на 100 лева. Така наречения етаж от къща, с изключение на стаята с радиатора, изглежда като свърталище на клошари. Ако поне бяхте чували думата адекватност, нямаше да пишете в този форум. За съжаление не сте и вероятно половината форум стои перманентно с повдигнати вежди , все едно всички сме минали през пластичния хирург на чалгаджийките.
Приземният етаж на всяка къща, обзаведен, е невероятен благодат, щото в горещите дни държи 10 градуса по Целзий под тези на първият етаж. Всички, които си строят нови къщи в селата около София, не си позволяват да строят мазе, проверете го това, щото само мазето струва 100 000лв.
Интересно е също, как може човек, който не ме познава нито мен, нито е посещавал имота ми, да твърди как изглеждал и на какво прилича!!!!! Това ще е интересно да се обясни??!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
А, защо решихте, че проявявам самодоволство? Това, че имате акции за 220000€, как кореспондира с ваши предишни мнения за нуждата да продадете апартамента в София за образователни нужди, както посочихте, при такива средства в акции?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Видях Ви линковете. Аз ли бъркам или етажа ви В Гео Милев, къщата в Радомир, магазина в Овча купел и апартамента в Бургас, сумарно, по мечтани цени на продавачите, са около 300,000 евро?
В момента продавам апартамента си за 500,000 евро. Имам купувач, но се е запънал на 480,000. Дано се задържи защото другите преди него ми предлагаха към 300,000. Този е съсед и е склонен да се изхвърли за да може дъщеря му да живее до него и да си гледа внучките. Вероятно реалната цена е към 300,000. Това би трябвало да Ви даде идея колко реални са исканите от продавачите цени. Имам и акции към 220,000 евро. Минала година съм порастнал с почти половин сантиметър. Доктора може да Ви го разтълкува от гледна точка на възраст. Аз имам много малка роля за всичко това, но ако гледаме цифрите има още много хляб да ядете преди да имате причина за самодоволството, което демонстрирате
Моите имоти по мечтани цени, може да струват и 3 лева и петдесет стотинки.
ОБявете продажба на апартамента дори за 1 500 000€, ще е интересно, колко ще получите за него...Last edited by Bailor; 14.08.2024, 21:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Много ми харесва темата с обсъждане на имотите, които ПРИТЕЖАВАМ в съответните локации. Другото, което ме кефи, че вие тези имоти нямате шансове да ги купите.Аз вече три години не инвестирам в имоти, обаче, така, че ми дреме на самолета, текущи доходи дал Бог, и от имоти и от дивиденти. Капиталовата е топ...какво може да ме бутне, хейтърски мнения? Хахахаха...
Коментар
Коментар