Първоначално изпратено от rverb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Не разбирам добре български. Дали ще вкарват хора или роботи, 40 вноски са изплатени, остават 20. Вноската и лихвата остават същите, ако ще да се размажат боклуците, които се интересуват от личния живот на някой.
Ние сме в инвеститорски форум, не в семеен, не в такъв за личния живот на хората, така ли е?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Попитах Ви имате ли жена в момента ? Наистина ли не разбирате български ?
- 1 like
Коментар
-
Хайде колеги, успех, до утре! Хапвам и тръгвам за Пловдив. Треа да се работи утре. В петък на морето.но преди това сряда и четвъртък Балкана, Видима. Ще поразпитам за имотите там. Джонка, ще нося много здраве на Априлци.
Last edited by bulgarian lev; 18.08.2024, 23:25.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Много ме кефи, че Лева някой го счита за беден!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Те изобщо не вдяват, става им готино да се перчат като ребати пиленца. Но нормално за възрастта им.
- 1 like
Коментар
-
Много ме кефи, че Лева някой го счита за беден!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не говори така, грешиш. Някои от вас младите се лутате, а жените не ви щат, давам ти пример с 30 годишна жена, мома с която сме мноо близки от години. Тя казва, не аз...мъжете до 35 не стават за нищо в Бг. Разбира се, повечето вероятно, теб също изключвам, дано не си от тази категория...
За себе си няма да говоря. Винаги съм бил точ и с жени, и с приятелите си мъже. И уверявам те, това се знае и се усеща, даже годините да напредват зрелостта си е зрелост, малчуганите могат само да гледат и да се учат. Казвам ти го като по-голям от теб и приятелски, дано с времето да разбереш че съм прав. Мъж не се става лесно. Хеле пък вие дето и в казарма школата не сте минали.
- 1 like
Коментар
-
Попитах Ви имате ли жена в момента ? Наистина ли не разбирате български ?
Ние сме в инвеститорски форум, не в семеен, не в такъв за личния живот на хората, така ли е?
- 1 like
Коментар
-
Е как се опитвам да свалям цените ? Като казвам че продавам на 5000 евро м2 ли ? При Вас е "едно си баба знае". Като Ви попитат за нещо конкретно се започва , голтаци, перонаджии, свалят цените. Аз пък съм се нагледал на гащници като Вас, които нямат 2 лева за баничка , но се изживяват като част от висшето общество.
Сам сте, беден сте, стар сте, кой точно се опитвате да излъжете в този форум ? Другите или себе си ?
За себе си няма да говоря. Винаги съм бил точ и с жени, и с приятелите си мъже. И уверявам те, това се знае и се усеща, даже годините да напредват зрелостта си е зрелост, малчуганите могат само да гледат и да се учат. Казвам ти го като по-голям от теб и приятелски, дано с времето да разбереш че съм прав. Мъж не се става лесно. Хеле пък вие дето и в казарма школата не сте минали.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Леве, май се опитват с изкуствен интелект вече да свалят цените на имотите. Жалки опити!
Сам сте, беден сте, стар сте, кой точно се опитвате да излъжете в този форум ? Другите или себе си ?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Хахахахаха, баси смешника, аз внуци чакам...
- 1 like
Коментар
-
Леве, май се опитват с изкуствен интелект вече да свалят цените на имотите. Жалки опити!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Какво точно е интересно? Продаваш и край за теб. Нали това желаеш. Какво те интересува, кой, какво и кога цените ще се променят? Ти продаваш и за теб филма приключва нали така. Остави ни нас с имотите си да се оправяме.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Често не свалят обявите, което не е ок. И аз се обаждах три пъти да махнат обявата, месеци след като бях купил имот, и то не от този брокер който беше я заковал и забравил. Просто я видях, висеше си. Нали да му се обадят и той да предложи друго.
- 1 like
Коментар
Коментар