If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И на мен ми се ще имотите да станат общодостъпни за народонаселението, но за съжаление, не са.
Мислиш ли?
България е европейската държава с най-голям жилищен фонд на глава от населението - 624 жилища на 1000 жители. Това разбираме от тазгодишния Deloitte Property Index 2023, в който се изследват имотните пазари на 26 европейски държави
Господин еджони. Искахте конкретика, получихте я. Разбирам защо не Ви харесва, но проблема е при Вас. Можете да оспорите доводите ми но не можете да ме обидите персонално. Обидите са тип оценка и работят само когато оценяващия има необходимия авторитет за да бъдат взети под внимание. Аз също нямам изграден авторитет и затова не се опитвам да Ви обидя а се опитвам да използвам факти и логика които да потвърдят тезите ми. Къде са Вашите факти ?
Вие предлагате решения за демографски проблеми, които римляните са опитали преди 2000 години и не са работили. Защо мислите че ще проработят сега ? Според Айнщайн това е дефиниция за лудост. Надявам се Айнщайн да е изградил някакъв авторитет и да се вслушате.
Вашия проблем не е че давате глупави предложения а че не знаете че вече са имплементирани и не са дали резултат. Преди да се опитвате да решите проблем трябва да се образовате и след това да търсите решения.
Да прав сте, това не е дебат. Чак ми става неудобно в някои моменти и не знам защо си губя времето с Вас.
Аз не мразя България. Мразя лошия материал, който я населява. Коренно различни неща са.
Лоши хора има навсякъде. Ако смяташ, че България е населена ПРЕДИМНО с лоши хора то това е твоята гледна точка. Моята е друга, България е РАЙ и хората са ДОБРИ. Помисли дали проблема не е в теб! За да не се впишеш и да забегнеш извън България може да има много причини и част от тях или всички да произлизат и да са в теб.
Успехи!
И да продължа. И двамата опоненти са извън Бг. Единият я мрази, другият според мен не се е определил, но продава бащиния за 300-400 000 евро в София и е пред сделка.
Направих си домашни био пуканки от царевица собствено производство в моята градина в рамките на околовръсното на Сф и гледам сеир:-)
Аз не мразя България. Мразя лошия материал, който я населява. Коренно различни неща са.
Коментар