И на мен ми е малко тъпо за Кавръчето, но всеки сам трябва да носи отговорност за действията си. Окей не купуваш апарт, но и не стоиш на шума в банката. Реално тогава имаше огромни възможности и за гаражи и за магазини и парцели със земи в София и земеделска земя. Спомням си много добре, как един парцел 300кв. във Враждебна стоя 2г за продан за 28-38к лв. и никой не го купуваше! Сега същия е поне х 5-8. Спомням си как имаше земм. земи в радиус на 10-15км около София на х600-800лв. за декър. Същите днес са 10х.
През призмата на историята, думите да "купиш когато имаш нужда и имаш парите" изречени от по-старите придобиват смисъл. Човек трябва да се учи от собствените и чужди грешки и да носи последствията от това. Прави си изводите и продължава да бута в друга насока.
Не, не съм си купил апартамент в София. След отказа от онова зелено, калкулацията не ми показваше, че има смисъл да купувам в София за инвестиция, а жилищните ми нужди бяха(тогава под наем) и и сега са задоволени и в София и в провинцията. Абсолютно печеля от основната работа и благосъстоянието ми идва от нея и за това много добре оценявам, когато някой тук е показал, разсъждавал и действал последните 5-10г. какво е купил, какво дава под наем и какъв доход реализира без значение дали са Лордовските 3к или 5 или 10к и т.н. БаленсиаГИТЕ обаче много обичат да се бият в гърдите в началото на месеца преди вноската за наем и преди вноската за БиЕмвето.
Когато изчезнат крановете в София и когато има кеш за инвестиция вероятно ще се купува.
Извинен си. Не си мисли, че светът се върти покрай теб в тази тема. Това, че си шумен и необразован относно случилото се тук си е за твоя сметка. Който е трябвало да разбере е разбрал.
През призмата на историята, думите да "купиш когато имаш нужда и имаш парите" изречени от по-старите придобиват смисъл. Човек трябва да се учи от собствените и чужди грешки и да носи последствията от това. Прави си изводите и продължава да бута в друга насока.
Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Когато изчезнат крановете в София и когато има кеш за инвестиция вероятно ще се купува.
Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Коментар