If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво точно се случва? Аз мога да пиша в темата, други хора също са писали тази вечер.
Нелогнатите потребители влизат в темата. Логнатите не могат. Пробвайте да я оправите с изтриване на последните постове. Или премахването на емотикони и снимки от последната страница.
За среден клас ремонт + обзавеждане мин 1000 евра на кв си приготви. Материалите са с 50-100% нагоре, а труда 100% -150% ако сравняваме с 2021 г. Успех.
Ей тоз сър ве. Само италянско при него и Мартинели, от скъпото най скъпото.
През септември започва освобождаването на работници от завода за кабелни инсталации в Плевен, който поетапно ще бъде закрит
Свен Шмид коментира, че от "Леони" осъзнават, че като голям индустриален местен работодател, решението за закриване на завода, в социален смисъл, засяга доста голяма част от местната общност, но това се налага заради икономическата обстановка. Той посочи, че в световен мащаб автомобилната индустрия е нестабилна, а поръчките варират.
Благодаря за коментарите. Апартаментът е 113 кв метра, което излиза 95 чисто, ново строителство на шпак. и зам., партерен имот е, с двор 110 кв по нотариален акт (не е общи части и е без достъп външен). Намира се на 3 минути пеша от метростанция Витоша в нова сграда с акт 16 от миналата година. За първоначалната цена на която беше пуснат имота успях да договоря гараж и две складови помещения, които са точно до входната врата (а не мазета). Директно със строителя рязговарях, без посредници. Партер беше това, което искаме, като семейно жилище, защото имаме кучета и чакаме и дете ноември месец дай Боже! Има подово отопление изградено, но трябва да купувам тепърва термопомпа (ще бъде и с охлаждане), бойлер и конвектори. За ремонта съм си предводил 500€ на кв.м., което може би ще стигне. Ако ли не ще е повече и така. Ако имате съвети и за термопомпи и тн. съм отворен за предложения.
Ами драги съфорумци, както и планирах, че до края на годината ще купя имот, така и стана. От вчера съм на предварителен договор, документите са изрядни, имотът е това, което търсех и цената е ок. Сега почват ремонтите, така че ако някой има някакви съвети и препоръки е добре дошъл!
Прав е better.
Приготви си 1000 € на квадрат и пропусни морето за да стигне ремонта и за WC то.
Ами драги съфорумци, както и планирах, че до края на годината ще купя имот, така и стана. От вчера съм на предварителен договор, документите са изрядни, имотът е това, което търсех и цената е ок. Сега почват ремонтите, така че ако някой има някакви съвети и препоръки е добре дошъл!
Честито!
Приключи си сделката, изкрай едно-две-три морета и започвай с ремонтите.
Един съвет от мен - не се захващай с първия майстор/бригада даже и след супер референции без да си си сверил часовника с поне още един или по-добре двама. В момента (покрай бурното строителство и препродажби на старо) има толкова много клиенти, че даже конкретни до вчера майстори се оливат с ценообразуването.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ми не знам дали поетапното спиране на Леони ще доведе до нещо значително с имотите. Плевен е преживял закриване на гиганти, като Нефтохима, циментовия завод и други. Цените ето ти да ги поразгледаш към днешна дата. Ориентировъчно. https://m.imot.bg/agencies/shans
За среден клас ремонт + обзавеждане мин 1000 евра на кв си приготви. Материалите са с 50-100% нагоре, а труда 100% -150% ако сравняваме с 2021 г. Успех.
Малко са 1000 евро на кв, поне 10 000 да си приготви.
Наеми си бригада, виж какво са правили и няма да имаш проблеми.
стига си плашил хората и по-скромно може да се мине и пак да е хубаво.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар