Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Лакомията е гаранция за стригане. А капиталовата изобшо няма да я споменавам. Само ме питат дали продавам. Не. Гледам вие да продадете им отговарям.
Радев, ще излизам от фондовете, прилична е кривата. И може да помисля кога баш да вляза на индекс или етф. Неам време и умения да ги чеша тез науки, зает съм непрекъснато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЩе видим. .
Доходността по 2-годишните ДЦК на САЩ падна под тази по 10-годишните за пръв път от 2 години
https://www.investor.bg/a/538-pazari...at-ot-2-godiniLast edited by danetha; 05.08.2024, 20:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Ще паднат и много повече.Иска си време.Това е само старта на началото
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеПС: Гледам нещата малко се пооправиха и при борсите...Само на 2% надолу съм за сега...Ще чакаме и ако паднат над 20% ще купуваме още евтинко.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Лакомията е гаранция за стригане. А капиталовата изобшо няма да я споменавам. Само ме питат дали продавам. Не. Гледам вие да продадете им отговарям.
Радев, ще излизам от фондовете, прилична е кривата. И може да помисля кога баш да вляза на индекс или етф. Неам време и умения да ги чеша тез науки, зает съм непрекъснато.
Излиза се когато е тъмно зелено.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Всеки притежаващ имот в БГ след Кокорчо дефакто е станал ~50% по-беден заради инфалцията.
Но това не се осъзнава от масовката .Важното е да сме в играта
Дори при наличието на дни като днешния предпочитам акциите пред разни кофтори с неясна стойност.
ПС: Гледам нещата малко се пооправиха и при борсите...Само на 2% надолу съм за сега...Ще чакаме и ако паднат над 20% ще купуваме още евтинко.
Хайде наздраве...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеА купилите март 2021 година какво да кажат? Баш голямата инфлация мина, а те са на нула.
Ако не си Ванга, сигурни доходи няма.
Но това не се осъзнава от масовката .Важното е да сме в играта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
На някои хора им малееше доходоносност 2-3-4% от рентиерство...
Радев, ще излизам от фондовете, прилична е кривата. И може да помисля кога баш да вляза на индекс или етф. Неам време и умения да ги чеша тез науки, зает съм непрекъснато.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
А купилите март 2021 година какво да кажат? Баш голямата инфлация мина, а те са на нула.
Коментар
-
Как ли се се чувства сега кольо с акциите на загуба? Ако беше купил тухли, щеше да си свирка и да не му пука.
===2079===
Я да погледна дали не е време за вход...
Погледнах... рано е още, имат още доста да падат, всичко е в червено, но в процентно изражение спадовете са малки. Трябва да са двуцифрени процентите
Черния лебед дори още не е разперил крила над фондовите борси, стоим люпим семки и чекаме паниката....
Last edited by два_таралежа; 05.08.2024, 17:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кво за тях? Вместо на 350% са на 300 % (за година и половина)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
На някои хора им малееше доходоносност 2-3-4% от рентиерство...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
за хуйните става дума
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
От акции е поне 10%
Коментар
Коментар