If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за 10 000лв чуден гараж от ЧСИ ти предложих , ама далече му бил, ама това ама онова
Без пари само приказки големи
яхтсмена с влака
айде наздраве
Ммм.. сигурен ли си. Нали знаете, че началната тръжна цена не е продажната цена. Като се явят десет колеги маймунки и почнат да се наддават, цената си отива на пазарна. Понякога и отгоре. Ерата на евтините имоти на ПП мина много отдавна и в близките 5 години няма да се върне.
Ще се сетят, ама трябва много блъскане на глави по стени и опит.
Да, не се заяждам с никого, но ако имаше редовен и директен транспорт особено в зимния сезон аз между Плевен и Пловдив бих избрал влак. А не автомобил, макар че и през Троянски проход сега в хубавото време и през София в есенно-зимния сезон все ми е 3 часа и 10 минути. Само километража е малко повече - 200 през прохода и 300 през София - околовръст. На магисталите обаче винаги очаквам изненади от блокаж и чекане. Но пътувайки нощем понякога след 2 часа тръгване е най-чисто и влизането в Пловдив сутрин е избегнато с огромния трафик по артериите около Пловдив които имат по-лоша пропусквателна способност и от Софийските - там са вече широки и регулирани.
Колко си прозорлив! Даже ме отказа да купувам яхта засега, което е свързано и с автомобил с теглич, колесар и други съпътстващи разходи. Благодаря ти за "експертното" мнение! Ама, като се сетя ти какви хора от какви активи си ги отказал, тези дребни пасиви от, които си ме отказал мен, са много дребен кахър.
за 10 000лв чуден гараж от ЧСИ ти предложих , ама далече му бил, ама това ама онова
Без пари само приказки големи
яхтсмена с влака
айде наздраве
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Пак казвам- 500евро на кв е замислен ремонта не е много, не е малко. Жената е по-голяма скръндза от мен- където има оферта, тя е там. Има и много добро виждане за интериорен дизайн и изкуство. Абе намерили сме се- аз бачкатор, а тя проджект мениджър хаха
всичко е жик-так, но имаш ли друг кеш... винаги е добре да имаш запас, защото започнеш ли ремонт става страшно
начина по който се метна 'смело на дебело' е мечта за майстори, мебелисти, климатизатори и тн инсталатори... това в комбинация, че си млад и оптимист става страхотна среда да те натоварят с всякакви екстри, че било уникално и модерно и тн... жената ако я оставиш по 2...
без да се усетиш ще си издумкал горницата от ипотеката и ще задълбаеш с потребителски,а банките такива като клиенти като теб с 'полиция' ги търсят и ще ти дават смело и щедро.
после като дойдат децата ще 'е..т м..та' на всякакъв лукс ремонт та не се връзвай много на приятели и майстори и тн..
Пак казвам- 500евро на кв е замислен ремонта не е много, не е малко. Жената е по-голяма скръндза от мен- където има оферта, тя е там. Има и много добро виждане за интериорен дизайн и изкуство. Абе намерили сме се- аз бачкатор, а тя проджект мениджър хаха
кеш ще има, просто трябва пак да понатрупам буфер за поне 3 месечни дохода на семейството
Не мислят за цялостния си комфорт, бре Лордиевич. Мислят само да седнат на седалката на колата и оттам нататък са същите изнервени и нетолерантни хора ксто всички на пътя. На мен шофирането години в препълнени пътища и 4 лентови магистрали ми даде много, но и сега ми се налага да пътувам непрекъснато и се научих да избирам нощно шофиране, в ранна утрин, да бягам от конфликните точки и да почивам слушайки класическа музика шофирайки. Трябва да умееш да превърнеш недостатъка в предимство.
Ще се сетят, ама трябва много блъскане на глави по стени и опит.
Коментар