IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да, засега са мижави признаците, но може драстично да се променят. Питали са ме много, а и някои имат вече апарти по морето. И в София вероятно, но такива не познавам. Ще стане напечено в един момент. Питали са ме има ли религиозна толерантност, имат ли право и имаме ли евро за валута, валутна стабилност. Много купуват в Търция, но тя е мюсюлманска страна.
    Само Домусчиев и Лудогорец праввт козирки и стадиони. Кой клуб и отде пари за заплати на футболистите, кражбички, ми па и стадиони. Това е невъзможно. Стадионите на Домусчиев в Разград и Шумен са ок, другото е леш. Даже Нефтохимик в Бургас отебаха стадиона си отдавна след Порточанов.
    Стадионите бяха само пример за липсата на пари. Кажете мнението си за здравеопазването там където сте били и в България. Къде е по-добро ?

От гледна точка на климата единствената райони с перспектива са Европейското крайбрежие на Атлантическия океан и Западното крайбрежие на Северна Америка. Ако някой ще се изнася от Близкия изток , по-скоро ще се ориентира към Сан Себастиан, Биариц, Бордо или дори съвсем на север Бретан отколкото към София

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Домусчиев е главната причина футбол в БГ дефакто да няма. Този да го бяха разкостили стократно ако беше в нормална държава.
      И това е вярно. Тази мафия е 100%-ова.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Де да разчитахме на селско стопанство...Абсолютно нищо не се произвежда в БГ (освен строежи на апартаменти). Цялата стока в магазините и на пазарите е вносен боклук. Разчита се на трансфери отвън, на нов дълг и на раздуване на паричната маса чрез кредитиране, за да се плащат заплати на чиновници.
        Това е верно. Вървим по пътя на Гърция. Щото грък нищо не произвежда, но искаше да е с европейски заплати откога още, откакто ги взеха в Еврозоната.

Коментар

Да, засега са мижави признаците, но може драстично да се променят. Питали са ме много, а и някои имат вече апарти по морето. И в София вероятно, но такива не познавам. Ще стане напечено в един момент. Питали са ме има ли религиозна толерантност, имат ли право и имаме ли евро за валута, валутна стабилност. Много купуват в Търция, но тя е мюсюлманска страна.
          Само Домусчиев и Лудогорец праввт козирки и стадиони. Кой клуб и отде пари за заплати на футболистите, кражбички, ми па и стадиони. Това е невъзможно. Стадионите на Домусчиев в Разград и Шумен са ок, другото е леш. Даже Нефтохимик в Бургас отебаха стадиона си отдавна след Порточанов.
          Домусчиев е главната причина футбол в БГ дефакто да няма. Този да го бяха разкостили стократно ако беше в нормална държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Това не е сериозно. Какво Ви кара да мислите че ако някой си тръгне от Близкия изток ще дойде в България ? В момента има постоянен поток от мигранти и дори те не се застояват.

Близкия изток поне има пари. Направиха стадиони с климатици за световното. В България също не може да се живее вече , но няма и пари. Левски не може да направи козирка дори за един сектор на стадиона. Лошото за България не е че няма пари за климатици а че разчитаме на селско стопанство а жегите и безводието го унищожават.
            Де да разчитахме на селско стопанство...Абсолютно нищо не се произвежда в БГ (освен строежи на апартаменти). Цялата стока в магазините и на пазарите е вносен боклук. Разчита се на трансфери отвън, на нов дълг и на раздуване на паричната маса чрез кредитиране, за да се плащат заплати на чиновници.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Това не е сериозно. Какво Ви кара да мислите че ако някой си тръгне от Близкия изток ще дойде в България ? В момента има постоянен поток от мигранти и дори те не се застояват.

Близкия изток поне има пари. Направиха стадиони с климатици за световното. В България също не може да се живее вече , но няма и пари. Левски не може да направи козирка дори за един сектор на стадиона. Лошото за България не е че няма пари за климатици а че разчитаме на селско стопанство а жегите и безводието го унищожават.
              Да, засега са мижави признаците, но може драстично да се променят. Питали са ме много, а и някои имат вече апарти по морето. И в София вероятно, но такива не познавам. Ще стане напечено в един момент. Питали са ме има ли религиозна толерантност, имат ли право да купуват и имаме ли евро за валута, валутна стабилност. Много купуват в Турция, но тя е мюсюлманска страна.
              Само Домусчиев и Лудогорец правят козирки и стадиони. Кой клуб може и отде пари за заплати на футболистите, кражбички, ми па и стадиони. Това е невъзможно. Стадионите на Домусчиев в Разград и Шумен са ок, другото е леш. Даже Нефтохимик в Бургас отебаха стадиона си отдавна след Порточанов.
              Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 17:48.

Коментар

Сами си правете изводите. В Близкия Изток повече не може да се живее. Горещо и в преносния, и в буквалния смисъл на думата. Цените в Европа...да не пророкувам за Бг ще има кой да ги плаща. Те и сега го правят. Руснаците инвазираха Турция, но Турция е нестабилна държава за мен. Лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Захлупи един двустаен в Пловдив бре. Ка така се излагаш на квартира.Там цените 1/3 от софийските.
                  Засега предпочитам да съм мобилен. Но ще помисля. Инак, като търсех апарта отдаваха се за минути, особено качество/приемлива цена. Лакти и опашка за огледи. Кат му казах на хазаина че съм доктор и зрял човек който няма да му оповръща апартамента и ме предпочете веднага.
                  Тя жена ми вместо да ми купи отиде и захлупи в Бургас.
                  Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 17:34.

Коментар

Истината е, че в БГ климатът става вече непоносим и лятото освен 24 часа под климатика друг начин за оцеляване няма. Дори нощите не се охлажда достатъчно. Специално твоите любими градове - Плевен и Пловдив положението е плачевно.

В Кувейт много рядко температурите достигат 50, обикновено са в диапазона 42-48. 55 е абсоютен мит. 56.7 e абсоютният максимум измерван някога и то в Калифорния през 1913г..
                    ...България е южна страна. Лятото в равнината винаги е било ад. Неслучайно чобаните още преди векове по половин година са били по баирите.
                    Last edited by RUBLA; 19.08.2024, 17:43. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Естествено. Да не съм безделник... И знам кога и къде и какво да купувам. И така на квартира доказвам на теб и всички чакали ... с личен пример - на квартира е най-добре. А и не е чак толкова скъпо, верно, няма да остане така, но и имотите скоро няма да снишат. Да сгънат, както се казва.
                      Захлупи един двустаен в Пловдив бре. Ка така се излагаш на квартира.Там цените 1/3 от софийските.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Купил си ти... на сън.
                        Better4o, може ли едно въпросче? Как си представяш варианта да купиш някога имот? Варианти:
                        1: цените падат, до какви нива ти влиза ок? 400?, 600?, 1000€/м²? Къде? Варна?, София?, Петрич?, Тополовград?
                        2: 0,3 коня стават 200К€ и ти купуваш имот на чаршията във Варна или топ център София, които са паднали драстично от 4К€, на 2,5К€. А може и в конове да са минали цените...както беше с долара преди време, но ти си малък и немаш и идея.
                        3: От закъсали ипотекари и Търг от ЧСИ? Бетърчо, пиле шарено, толкова може да се окапеш там, че бедна ти е фантазията.
                        Бетърчо, имаш ли други варианти за покупка, които при добро желание би споделил?
                        Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 17:50.

Коментар

Естествено. Да не съм безделник... И знам кога и къде и какво да купувам. И така на квартира доказвам на теб и всички чакали ... с личен пример - на квартира е най-добре. А и не е чак толкова скъпо, верно, няма да остане така, но и имотите скоро няма да снишат. Да сгънат, както се казва.
                          Купил си ти... на сън.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

А ти продължаваш да си с работно време..... и на квартира....
                            Last edited by RUBLA; 19.08.2024, 16:18. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

В пъти по-добре от други държави. Ела ми в Кордоба тия дни, момко и пак ще си приказваме
                              Тия дни е като в Плевен или Русе. А зимата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                                Всъщност и двамата сте прави - лятото в България наистина започва да става неприятно, но лятото в БИ започва да става непоносимо. Съвсем едно е да си свикнал на 45 градуса лятото от дете и в рамките на половин човешки живот да трябва да свикнеш на 53-55. Не е въпроса "е нали имаш климатик" - все в някакъв момент излизаш на вън и разликата от 30 градуса вън и вътре
                                ​​​​​​ може да ти спре сърцето.

В тая връзка гърците могат да изядат пишората със случващото се при тях + безводието по островите.

Но да, определено си струва човек да помисли за постоянно местожителство поне лятото извън Петрич, Пловдив и Русе.

Човек никога не осъзнава каква благодат е умерения климат, докато не го загуби.
                                ​​​

Кое му е "умереното" на 40 градуса?

Коментар

Working...
                                X