IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Много ме кефи, че Лева някой го счита за беден!
    Ми беден е.

Коментар

Хахахахаха, баси смешника, аз внуци чакам...
      Kога бре?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ботича изпитва панически страх от бедствия и катастрофи. Заради ковида беше се барикадирал в неизмазаната къща и поръчаше он-лайн храна и копаеше още тогава бункери.
        имам непоносимост към хорския ДЕБИЛИЗЪМ. Ковида показа че 99% са ДЕБИЛИ, е в България са само 80%.
        Аз и сега си седя 90% от времето "барикадиран", квот ми трябва излизам и си го вземам и избягвам тълпите от дебили.
        Храна няма как да си поръчам онлайн ве, па и БОКЛУК избягвам да ям. Дори и в кръчмето където се глезя с рибай, тбон, магре в половината от случаите е пълен замразен боклук
        Примерно на море ходя в началото на септември при моя приятел в луксозенец като НЯМА НИКОЙ. И ходя през седмицата да не би някой ДЕБИЛ СЛУЧАЙНО да му шукне пак да ходи да сере за последен 10-ти път. (и аз съм го правил заради пустите шафрантии)
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Някой от Вас ползвал ли е този сайт?

www.landlord.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
            Ами сега с маймунската шарка какво ще го правим
            Радка да се пази.

Коментар

Ботича изпитва панически страх от бедствия и катастрофи. Заради ковида беше се барикадирал в неизмазаната къща и поръчаше он-лайн храна и копаеше още тогава бункери.
              Леле. Ами сега с маймунската шарка какво ще го правим

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Естествено че не разбирате. Самия Вие коментирахте в тази тема какво търсят жените, но като Ви питам намерили ли са го във Вас, темата става за инвеститори. Темата всъщност е за поскъпване на имоти. Вие какъв инвеститор сте по-точно ? Чух че събирате старо желязо Как върви там ? Като с жените ли ? В Китай стомадобивни предприятия фалират в момента.
                Мен тази тема за жените никога не ме е интересувала, вас може, ако сте се чувствал жена или мъж. Мен ме интересуват инвестиции, не сексуалните предпочитания на хората.

Коментар

Като казах "гашници като Вас" има предвид Вас самия, не лева, ратен или селена. Лузърската групичка може да се разшири с киняло, махаиван, еджони и естествено таралежа. Вероятно пропускам доста.
                  Няма проблем, важното е да продължаваш да умираш от яд, че итотите в България са ти скъпи.

Коментар

Не разбирам добре български. Дали ще вкарват хора или роботи, 40 вноски са изплатени, остават 20. Вноската и лихвата остават същите, ако ще да се размажат боклуците, които се интересуват от личния живот на някой.
                    Ние сме в инвеститорски форум, не в семеен, не в такъв за личния живот на хората, така ли е?
                    Естествено че не разбирате. Самия Вие коментирахте в тази тема какво търсят жените, но като Ви питам намерили ли са го във Вас, темата става за инвеститори. Темата всъщност е за поскъпване на имоти. Вие какъв инвеститор сте по-точно ? Чух че събирате старо желязо Как върви там ? Като с жените ли ? В Китай стомадобивни предприятия фалират в момента.

Коментар

Попитах Ви имате ли жена в момента ? Наистина ли не разбирате български ?
                      Естествено, жена ми е италианка. Ти италиански знаеш ли? Щото аз знам

Коментар

• Хайде колеги, успех, до утре! Хапвам и тръгвам за Пловдив. Треа да се работи утре. В петък на морето. но преди това сряда и четвъртък Балкана, Видима. Ще поразпитам за имотите там. Джонка, ще нося много здраве на Априлци.
                        Last edited by bulgarian lev; 18.08.2024, 23:25.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Като казах "гашници като Вас" има предвид Вас самия, не лева, ратен или селена. Лузърската групичка може да се разшири с киняло, махаиван, еджони и естествено таралежа. Вероятно пропускам доста.

Коментар

Те изобщо не вдяват, става им готино да се перчат като ребати пиленца. Но нормално за възрастта им.
                            Този, нали се сещаш за какъв беден провокатор иде ре

Коментар

Те изобщо не вдяват, става им гот да се перчат като ребати пиленца. Но нормално за възрастта им.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Не говори така, грешиш. Някои от вас младите се лутате, а жените не ви щат, давам ти пример с 30 годишна жена, мома с която сме мноо близки от години. Тя казва, не аз...мъжете до 35 не стават за нищо в Бг. Разбира се, повечето вероятно, теб също изключвам, дано не си от тази категория...
                                За себе си няма да говоря. Винаги съм бил точ и с жени, и с приятелите си мъже. И уверявам те, това се знае и се усеща, даже годините да напредват зрелостта си е зрелост, малчуганите могат само да гледат и да се учат. Казвам ти го като по-голям от теб и приятелски, дано с времето да разбереш че съм прав. Мъж не се става лесно. Хеле пък вие дето и в казарма школата не сте минали.

Коментар

Working...
                                X