Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Пет пъти написах че пратиха само паспорта. Личната карта не беше в плика и ми я пратиха след оше 5-6 месеца и то след една камара разправии , полицейски репорт и какво ли не. Паспорта получих 3-4 месеца след като подадох документи, Не знам кога са го издали физически, но е отнело време да пътува до мен, после отне време докато се разбера с консулството за липсвашата лична карта и я репортват като невалидна. Тази лична карта от издаването до маркирането и като невалидна е била валидна поне 1-2 месеца и не знам кой и как я е ползвал. Не знаех че в България има кредитен регистър. От вас научих ( разгеле нешо полезно) и се опитах да проверя има ли нешо в него на мое име. Не трябва да има , даже лични банкови сметки нямам в България, ма след тези абсурдни перипетии исках да просто да проверя. Колко ли трудно може да го измислят ?
Вежливо питам, кажи как мога да проверя дали има нещо в кредитния регистър свързано с мен ? Ма ако може да стане без самолетни полети. 21 век сме все пак.
П.С. Снимката в паспорта е пълен шит. Софтуера за лицево разпознаване работи със съотношения и понеже снимката е разтеглена във височина съотношенията не са правилни. Биометрични данни, не знам си какво , една снимка не могат да направят като хората. Сега разчитам на въображението на полицаите по гишетата да познаят че аз съм на снимката. В ЕС досега не е имало проблеми, но в Швейцария, при прекачването, полицая ме пита дали имам друг документ и ме пусна с американския паспорт. Е ако нямах друг документ ?
Ясно е че се правиш на утрепана и се опитваш да се заяждаш на дребно. Нема лошо, ако те кара да забравиш реалността. Дано ти помага.
Коментар